- 27 Ocak 2017
- 413
- 204
- 53
İnşallah canımAz kalmis canim ,insallah kazasiz belasiz saglikla kavusursunuz yawrunla.
Ayy MasaAllah Rabb'im sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah kuzumm, darısı bizeSon 2 hafta kaldı ama nasıl gececek bilmem
İnşallah canım benimAyy MasaAllah Rabb'im sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah kuzumm, darısı bize
canim gozun aydin.tebrikler..kizlar hep nazli olurlar..insallah sag salim kucagina alirsin guzel kizini.Ayy kızlar nazlı bebeğim açtı bacaklarını sonunda kızım olacakmış inşaAllah
Amiiin inşaAllah canım benim cümlemiz inşaAllahcanim gozun aydin.tebrikler..kizlar hep nazli olurlar..insallah sag salim kucagina alirsin guzel kizini.
Gozun aydin canim ins sag salim alirsin prensesini kucaginaAyy kızlar nazlı bebeğim açtı bacaklarını sonunda kızım olacakmış inşaAllah
Amiiiin Allah razı olsun cümlemiz inşaAllah canımmGozun aydin canim ins sag salim alirsin prensesini kucagina
Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin nazlı prensesinj canım :)Ayy kızlar nazlı bebeğim açtı bacaklarını sonunda kızım olacakmış inşaAllah
Allah razı olsun canım benim cümlemize inşaAllah :)♡Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin nazlı prensesinj canım :)
Dr un düşük tehliken yok dediyse evh yapma canım bol bol dinmeye çalış ayakta fazla durma dikkat et kendine, dayanlmicak kadar çoksa ağrıların druna söyle mutlaka canım eğer dr un güzel bilgilendirmezse başka bi dr a daha görün, Rabb'im sagsalim doğurmayı nasip etsin inşaAllah canım benimMerhaba kızlar nasılsınız bana akıl verin dün karın Kasık mide ağrısı yaşadım huzursuz edecek derecede gece uyandığımda da vardı agrilarim bu haftalarda normalmi geçen haftada hafif kan gelmesi sonucu Dr gittik gece ama onda sade migdee ağrım vardı kasık ağrım yoktu bir iki sürdü ama akıntının.kahveli Dr düşük tehlikenin yok rahim ağzında kapalı bir hafta sonra tekrar muaneye gittim kanama yerim yoktu bu haftalarda benim gibi olan varmı bol bol yatmaya çalışıyorum siz neler yaptınız nsallah yavrum iyidir bu ağrılara sevineyim mı üzüleyim mı bilmiyorum geçen yıl bir kaybım .oldu Bursa'da böle ehfamli oldumrabbim.sag salim kucamiza almayı nasip etsin cümlemize
Canım tesekkur ederim. Evet yatıyorum inanki evet düşük yok dedi hayırlısı olsun Dr memnunum çok şükür çok ilgili benimle eskiden Katibim olduğunu duyunca çok dikkatli bana karşı agrilarim çok.olmasada beni huzursuz edecek derecede ama şimdi biraz daha iyim.Dr un düşük tehliken yok dediyse evh yapma canım bol bol dinmeye çalış ayakta fazla durma dikkat et kendine, dayanlmicak kadar çoksa ağrıların druna söyle mutlaka canım eğer dr un güzel bilgilendirmezse başka bi dr a daha görün, Rabb'im sagsalim doğurmayı nasip etsin inşaAllah canım benim
Normal canım benim 20 haftakik olacak 2 güne inşaAllah hareketlerini hissedince hamile oldugnu anliyosun hissediyorsun:)Kandılınız mübarek olsun rabbım bebeklerımızı sağ selim kucağımıza almayı nasıp etsın isteyen herkese de nasıp etsın mevlam kızlar nasıpse bende 8haftalık hamileyım sizde ki belirtiler mıgde bulantıları ne durumda bazen boşluk ta gibi hıssedıyorum gebe degılmısım gibi bunlar normal mı ilk gebelıgım nasıpse
İyi sayılır canım, çalışıyorum, sıcaktan buharlaşacağım az kaldıNasilsiniz guzel hamisler :)
Bende iyiyim canim bura o kadar sicak degilİyi sayılır canım, çalışıyorum, sıcaktan buharlaşacağım az kaldıSen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?