Oyu masallah kuzummm vok sukur buyuyorlar yavas yavas biz de 23+5 oldukhosgeldin canim..cok sukur iyiyiyiz..sen nasilsin..bizde 22+2 gunluk olduk.
Bise yaptığım yok kuzum hala beklemedeyim esrayla konuşuyoruz arada diğerlerinden hiç haberim yok pek girmez oldum arada bakıp cikiyorum
Hamdolsun iyiyim kuzum sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik bitanem❤❤❤
Cok sukur iyiyiz canim ah su bebisler sag salim dogsa daha da iyi olcaz :')Iyiyiz kuzum cok sukur siz nasilsinjx bakalim
Brbislerimiz nasillar
Oyu kiyamam sana kuzum yaa insallah ramazan ayinin hurmetine hayirli haberler alirix artik sendnBise yaptığım yok kuzum hala beklemedeyim esrayla konuşuyoruz arada diğerlerinden hiç haberim yok pek girmez oldum arada bakıp cikiyorum
Cok sukur muzosum iyi amaa mide agrilarim hala var ve bacaklqrda catlaklar olustu psikolojim de gitti :)Hamdolsun iyiyim kuzum sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik bitanem❤❤❤
Cok sukur iyiyiz canim ah su bebisler sag salim dogsa daha da iyi olcaz :')
Doğumdan sonra psikolojin yerine gelirde gelen çatlaklar gitmez :))bende hiç bişey yok kuzu olsaydıda sana hayırlı haberim var diyebilseydim ama yok tatlım bekliyorum vaktini ne zaman gelecek bizi mutlu edecek dye balımCok sukur muzosum iyi amaa mide agrilarim hala var ve bacaklqrda catlaklar olustu psikolojim de gitti :)
Sende ne var ne yok birtanemm ablat hayirli haber ver insallah
İnsallh balimmmm ya çok ihtiyacım war artık tükenmiş gbi hissetmeye basladimOyu kiyamam sana kuzum yaa insallah ramazan ayinin hurmetine hayirli haberler alirix artik sendn
Rabbim bu mubarek aylarda nasip edecek insallah mzosummm insallahDoğumdan sonra psikolojin yerine gelirde gelen çatlaklar gitmez :))bende hiç bişey yok kuzu olsaydıda sana hayırlı haberim var diyebilseydim ama yok tatlım bekliyorum vaktini ne zaman gelecek bizi mutlu edecek dye balım
Yook sakin deme oyle zamani var demekki olacak insallahİnsallh balimmmm ya çok ihtiyacım war artık tükenmiş gbi hissetmeye basladim
Rabbim bekletiyorsa guzellestirip duani kabul eder belkide Rabbim oyle hayirli evlatlar vercekki sana onemli olan ne zaman gelcegi degil hayirli olmasi omrunun guzel olmasi canim tip o kadar ilerledi ki rahmi olan herkes anne oluyor bu devirde tabi once duaİnsallh balimmmm ya çok ihtiyacım war artık tükenmiş gbi hissetmeye basladim
Aminnnn kuzum inşallah...hayrlıysa beri hayrsızsa geri diyorum balım❤❤❤Rabbim bu mubarek aylarda nasip edecek insallah mzosummm insallah
Büyümeye devam ediyoruz canım sennasilsin :)Kızlaaaar nasılsınız uzun zaman oldu Tanıyan tanımayan
Bende aynı yaa hamile olmaya çalışıyorum adetim gecti bakalım kısmetBüyümeye devam ediyoruz canım sennasilsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?