Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bise yaptığım yok kuzum hala beklemedeyim esrayla konuşuyoruz arada diğerlerinden hiç haberim yok pek girmez oldum arada bakıp cikiyorum

Hamdolsun iyiyim kuzum sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik bitanem❤❤❤

Bise yaptığım yok kuzum hala beklemedeyim esrayla konuşuyoruz arada diğerlerinden hiç haberim yok pek girmez oldum arada bakıp cikiyorum
Oyu kiyamam sana kuzum yaa insallah ramazan ayinin hurmetine hayirli haberler alirix artik sendn

Hamdolsun iyiyim kuzum sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik bitanem❤❤❤
Cok sukur muzosum iyi amaa mide agrilarim hala var ve bacaklqrda catlaklar olustu psikolojim de gitti :)
Sende ne var ne yok birtanemm ablat hayirli haber ver insallah

Cok sukur muzosum iyi amaa mide agrilarim hala var ve bacaklqrda catlaklar olustu psikolojim de gitti :)
Sende ne var ne yok birtanemm ablat hayirli haber ver insallah
Doğumdan sonra psikolojin yerine gelirde gelen çatlaklar gitmez :))bende hiç bişey yok kuzu olsaydıda sana hayırlı haberim var diyebilseydim ama yok tatlım bekliyorum vaktini ne zaman gelecek bizi mutlu edecek dye balım

Doğumdan sonra psikolojin yerine gelirde gelen çatlaklar gitmez :))bende hiç bişey yok kuzu olsaydıda sana hayırlı haberim var diyebilseydim ama yok tatlım bekliyorum vaktini ne zaman gelecek bizi mutlu edecek dye balım
Rabbim bu mubarek aylarda nasip edecek insallah mzosummm insallah

İnsallh balimmmm ya çok ihtiyacım war artık tükenmiş gbi hissetmeye basladim
Rabbim bekletiyorsa guzellestirip duani kabul eder belkide Rabbim oyle hayirli evlatlar vercekki sana onemli olan ne zaman gelcegi degil hayirli olmasi omrunun guzel olmasi canim tip o kadar ilerledi ki rahmi olan herkes anne oluyor bu devirde tabi once dua

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…