Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar adet gunum dündü olmadim test yaptim negatf antibiyotik fitil kullanmıştım o geciktrmis olabilirmi ya olsa çıkardı heralde
Antibiyotik geciktirir diye biliyorum kuzum ama inşaAllah bebisten gecikmiştir Rabb'im gönlüne göre versin inşaAllah balım ♡

Çok güzel bi haber bu gözünaydin ya bizim içinde her hamilelik haberi bir umut oluyor
tşk canım.sadece şunu söylemeliyim aklınıdan hamileliği çıkar ben olusa olu olmazsa olmaz kafasıyla yaklaştım hem eşime hem olaya ve inan her ay dikkat ederdim aman ağır kaldırmayayım aman şöyle olmasın gibi bu ne dikkat ettim ne de bekledim.5 gun gecince test bile yapmayacaktım ama kardeşlerim ısrar etti ve inanamadım elim ayagımı tıtredi.Kafaya takma ve Allah demekki bu zamanı uygun kılmış yoksa benim hikayemi biliyorsun..

Çok güzel bi haber bu gözünaydin ya bizim içinde her hamilelik haberi bir umut oluyor
Kesinlikle katılıyorum insan ne zaman akışına bırakırsa kafayı rahatlatırsa herşey güzel oluyor ben de aynısini yaşadım benim bebeğim olmiyo galiba diyordum doktora gitmeye karar vermiştim hatta bi ara ama sonra dedim olursa olur Allahın taktiri ben de adetim gecikince test yapmamıştım ta ki bi ablam bana sen hamilesin git test yap diyene kadar sonucu görünce saatlerce ağlamıştım inanmamıştım ama demekki herseyin bir vakti zamanı varmış Rabbim dileyen herkese evlat nasip etsin inşallah sadece stres yapılmasın stres en büyük düşmanı gebe kalmamın

Ayy hikayeler çok benziyo bende 1 hafta geçmişti test yapmamstm ablamn ısrarıyla yapstm benmde elim ayağım titremişti

Ayy hikayeler çok benziyo bende 1 hafta geçmişti test yapmamstm ablamn ısrarıyla yapstm benmde elim ayağım titremişti
Benim duzensizdi adetim 3ayda bir felan olurum arkadasim test getirdi bi dene diye bosuna para verdi teste biliyorum adet gecikmesi dedim bi yaptim pozitif dra gittim 6 haftalikmis bebegim

Benim duzensizdi adetim 3ayda bir felan olurum arkadasim test getirdi bi dene diye bosuna para verdi teste biliyorum adet gecikmesi dedim bi yaptim pozitif dra gittim 6 haftalikmis bebegim
Supriz öğrenmek çok güzel oluyo ya Rabb'im tüm isteyene nasip etsin inşaAllah

Kuzum bisey sorucam ya bebeğim 21 haftalık artık hareketlerini hissediyorum ama bazı günler çok az hareket ediyo korkuyorum normal mi bu bazen sadece geceleri hareket ediyo
Tabiki normal canim bende gunlerce hareketinihissetmedigim oluyordu bebis kucuk oldugundan ufak hareketleridegil tekmeleri felan hissediliyo o da geceye denk geliyodur

Tabiki normal canim bende gunlerce hareketinihissetmedigim oluyordu bebis kucuk oldugundan ufak hareketleridegil tekmeleri felan hissediliyo o da geceye denk geliyodur
Anladım canm hep hareket etsin istiyorum büyüdükçe daha çok hissedicem demi hep böyle olmicak

Biliyorum canım hayrli olsun insallh bnde atmaya çalıştım olmuyor yapamıyorum adetim geçti iki gün test yaptim ama negatff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…