- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.394
- 248
- 28
Antibiyotik geciktirir diye biliyorum kuzum ama inşaAllah bebisten gecikmiştir Rabb'im gönlüne göre versin inşaAllah balım ♡Kızlar adet gunum dündü olmadim test yaptim negatf antibiyotik fitil kullanmıştım o geciktrmis olabilirmi ya olsa çıkardı heralde
İnsallh canım ya aminnAntibiyotik geciktirir diye biliyorum kuzum ama inşaAllah bebisten gecikmiştir Rabb'im gönlüne göre versin inşaAllah balım ♡
İyilik canım sen nasılsın nasıl geçiyor :)Kizlar nasilsiniz☺
Iyi gbi canim tesekkur ederim:)İyilik canım sen nasılsın nasıl geçiyor :)
tşk canım.sadece şunu söylemeliyim aklınıdan hamileliği çıkar ben olusa olu olmazsa olmaz kafasıyla yaklaştım hem eşime hem olaya ve inan her ay dikkat ederdim aman ağır kaldırmayayım aman şöyle olmasın gibi bu ne dikkat ettim ne de bekledim.5 gun gecince test bile yapmayacaktım ama kardeşlerim ısrar etti ve inanamadım elim ayagımı tıtredi.Kafaya takma ve Allah demekki bu zamanı uygun kılmış yoksa benim hikayemi biliyorsun..Çok güzel bi haber bu gözünaydin ya bizim içinde her hamilelik haberi bir umut oluyor
saolun 1 gundu baş ağrım gecti şükür uykudan ders çalısamıyorum neredeyse..Canim hamilelikte bas agrisi bas donmesi normal sakin kotuye yorma kanama olursa ihmal etme sadece
ptesi sonucu alıcam inşallah sağlıklı gebeliktir..Amin kuzu sonucunu merakla bekliyorum tatlım...tekrar tekrar hayırlı uğurlu olsun taze gebe rabbim mutluluğunu daim etsin canım benim❤❤❤
Çok güzel bi haber bu gözünaydin ya bizim içinde her hamilelik haberi bir umut oluyor
Kesinlikle katılıyorum insan ne zaman akışına bırakırsa kafayı rahatlatırsa herşey güzel oluyor ben de aynısini yaşadım benim bebeğim olmiyo galiba diyordum doktora gitmeye karar vermiştim hatta bi ara ama sonra dedim olursa olur Allahın taktiri ben de adetim gecikince test yapmamıştım ta ki bi ablam bana sen hamilesin git test yap diyene kadar sonucu görünce saatlerce ağlamıştım inanmamıştım ama demekki herseyin bir vakti zamanı varmış Rabbim dileyen herkese evlat nasip etsin inşallah sadece stres yapılmasın stres en büyük düşmanı gebe kalmamıntşk canım.sadece şunu söylemeliyim aklınıdan hamileliği çıkar ben olusa olu olmazsa olmaz kafasıyla yaklaştım hem eşime hem olaya ve inan her ay dikkat ederdim aman ağır kaldırmayayım aman şöyle olmasın gibi bu ne dikkat ettim ne de bekledim.5 gun gecince test bile yapmayacaktım ama kardeşlerim ısrar etti ve inanamadım elim ayagımı tıtredi.Kafaya takma ve Allah demekki bu zamanı uygun kılmış yoksa benim hikayemi biliyorsun..
Okuyormusunuz ne guzelsaolun 1 gundu baş ağrım gecti şükür uykudan ders çalısamıyorum neredeyse..
Ayy hikayeler çok benziyo bende 1 hafta geçmişti test yapmamstm ablamn ısrarıyla yapstm benmde elim ayağım titremiştitşk canım.sadece şunu söylemeliyim aklınıdan hamileliği çıkar ben olusa olu olmazsa olmaz kafasıyla yaklaştım hem eşime hem olaya ve inan her ay dikkat ederdim aman ağır kaldırmayayım aman şöyle olmasın gibi bu ne dikkat ettim ne de bekledim.5 gun gecince test bile yapmayacaktım ama kardeşlerim ısrar etti ve inanamadım elim ayagımı tıtredi.Kafaya takma ve Allah demekki bu zamanı uygun kılmış yoksa benim hikayemi biliyorsun..
Benim duzensizdi adetim 3ayda bir felan olurum arkadasim test getirdi bi dene diye bosuna para verdi teste biliyorum adet gecikmesi dedim bi yaptim pozitif dra gittim 6 haftalikmis bebegimAyy hikayeler çok benziyo bende 1 hafta geçmişti test yapmamstm ablamn ısrarıyla yapstm benmde elim ayağım titremişti
Supriz öğrenmek çok güzel oluyo ya Rabb'im tüm isteyene nasip etsin inşaAllahBenim duzensizdi adetim 3ayda bir felan olurum arkadasim test getirdi bi dene diye bosuna para verdi teste biliyorum adet gecikmesi dedim bi yaptim pozitif dra gittim 6 haftalikmis bebegim
AminnSupriz öğrenmek çok güzel oluyo ya Rabb'im tüm isteyene nasip etsin inşaAllah
Kuzum bisey sorucam ya bebeğim 21 haftalık artık hareketlerini hissediyorum ama bazı günler çok az hareket ediyo korkuyorum normal mi bu bazen sadece geceleri hareket ediyo
Tabiki normal canim bende gunlerce hareketinihissetmedigim oluyordu bebis kucuk oldugundan ufak hareketleridegil tekmeleri felan hissediliyo o da geceye denk geliyodurKuzum bisey sorucam ya bebeğim 21 haftalık artık hareketlerini hissediyorum ama bazı günler çok az hareket ediyo korkuyorum normal mi bu bazen sadece geceleri hareket ediyo
Anladım canm hep hareket etsin istiyorumTabiki normal canim bende gunlerce hareketinihissetmedigim oluyordu bebis kucuk oldugundan ufak hareketleridegil tekmeleri felan hissediliyo o da geceye denk geliyodur
Biliyorum canım hayrli olsun insallh bnde atmaya çalıştım olmuyor yapamıyorum adetim geçti iki gün test yaptim ama negatfftşk canım.sadece şunu söylemeliyim aklınıdan hamileliği çıkar ben olusa olu olmazsa olmaz kafasıyla yaklaştım hem eşime hem olaya ve inan her ay dikkat ederdim aman ağır kaldırmayayım aman şöyle olmasın gibi bu ne dikkat ettim ne de bekledim.5 gun gecince test bile yapmayacaktım ama kardeşlerim ısrar etti ve inanamadım elim ayagımı tıtredi.Kafaya takma ve Allah demekki bu zamanı uygun kılmış yoksa benim hikayemi biliyorsun..
Evet ilahiyat okuyorum.Okuyormusunuz ne guzel
25.haftadan itibaren rahat birakmiyor kuzum 30dan sonra da uyutmuyorAnladım canm hep hareket etsin istiyorumbüyüdükçe daha çok hissedicem demi hep böyle olmicak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?