Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dogumumuz ayni zamana geliyor bebisinizin cinsiyeti ney siz nasilsiniz :)
Evet aynı zamandaymisiz oğlum olacak xanim senin ? İse gidip gelmeye çalışıyorum doğum iznini uzatalım diye ayrılmadım hala 37.haftaya kadar caliscam ama çok zorlanıyorum mide problemleri ayaklarda sisler sürekli tuvalete çıkma hissi ve daha bisuru şey ama herşeye rağmen anne olmak çok güzel :) sende durumlar nasil :)

Allah razı olsun...Bugn test yaptım çok şükür pozitifi gördüm dua edin bizler için birbirimiz için
Canım ya çok sevindim gözün aydın...hayırlı uğurlu olsun tatlım sonunda muradına kavuştun... Ebrarr60 haberdar et bizleride kuzum

Saolasın Balım benim innnşallah darısı sana canım bugun kan verdim.Ptesine beklicem artık
Amin kuzu sonucunu merakla bekliyorum tatlım...tekrar tekrar hayırlı uğurlu olsun taze gebe rabbim mutluluğunu daim etsin canım benim❤❤❤

Doğru diyosun da canım insallh ta oledr ama insan hastaneye ona buna muhtaç olmadan olsun istiyor rahim filmine bile giremedim korkudan

Doğru diyosun da canım insallh ta oledr ama insan hastaneye ona buna muhtaç olmadan olsun istiyor rahim filmine bile giremedim korkudan
Mukafati olcaksa hastaneyi ihmal etme canim bitkisel yolla dene istersen sogan kuru incir kuru iyi geliyomus

Kızlar adet gunum dündü olmadim test yaptim negatf antibiyotik fitil kullanmıştım o geciktrmis olabilirmi ya olsa çıkardı heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…