- 25 Ocak 2017
- 1.084
- 816
- 43
- 31
Dogumumuz ayni zamana geliyor bebisinizin cinsiyeti ney siz nasilsiniz :)Büyümeye devam ediyoruz canım sennasilsin :)
En kisa zamanda nasip olsun insBende aynı yaa hamile olmaya çalışıyorum adetim gecti bakalım kısmet
İnşallah tez zamanda güzel haberi alırsın canım :)Bende aynı yaa hamile olmaya çalışıyorum adetim gecti bakalım kısmet
Evet aynı zamandaymisiz oğlum olacak xanim senin ? İse gidip gelmeye çalışıyorum doğum iznini uzatalım diye ayrılmadım hala 37.haftaya kadar caliscam ama çok zorlanıyorum mide problemleri ayaklarda sisler sürekli tuvalete çıkma hissi ve daha bisuru şey ama herşeye rağmen anne olmak çok güzel :) sende durumlar nasil :)Dogumumuz ayni zamana geliyor bebisinizin cinsiyeti ney siz nasilsiniz :)
Allah razı olsun...Bugn test yaptım çok şükür pozitifi gördüm dua edin bizler için birbirimiz içinİnşallah tez zamanda güzel haberi alırsın canım :)
Ay hadi hayırlı olsun canımAllah razı olsun...Bugn test yaptım çok şükür pozitifi gördüm dua edin bizler için birbirimiz için
Hayirli ugurlu olsun ins saglikli bir gebelik diliyorum :)Allah razı olsun...Bugn test yaptım çok şükür pozitifi gördüm dua edin bizler için birbirimiz için
Çok teşekkürler isteyen herkese versin Rabbim..Hayirli ugurlu olsun ins saglikli bir gebelik diliyorum :)
Aminnnn başım ağrıyor bu normal mi bilmiyorum ama çok şükür.Hayirli ugurlu olsun ins saglikli bir gebelik diliyorum :)
Canım ya çok sevindim gözün aydın...hayırlı uğurlu olsun tatlım sonunda muradına kavuştun...Allah razı olsun...Bugn test yaptım çok şükür pozitifi gördüm dua edin bizler için birbirimiz için
Saolasın Balım benim innnşallah darısı sana canım bugun kan verdim.Ptesine beklicem artıkCanım ya çok sevindim gözün aydın...hayırlı uğurlu olsun tatlım sonunda muradına kavuştun...Ebrarr60 haberdar et bizleride kuzum
Amin kuzu sonucunu merakla bekliyorum tatlım...tekrar tekrar hayırlı uğurlu olsun taze gebe rabbim mutluluğunu daim etsin canım benim❤❤❤Saolasın Balım benim innnşallah darısı sana canım bugun kan verdim.Ptesine beklicem artık
Canim hamilelikte bas agrisi bas donmesi normal sakin kotuye yorma kanama olursa ihmal etme sadeceAminnnn başım ağrıyor bu normal mi bilmiyorum ama çok şükür.
Neapiym kuzu elimde olmadan ufflanip puflaniyorum isyan gbi olmasındaYook sakin deme oyle zamani var demekki olacak insallah
Doğru diyosun da canım insallh ta oledr ama insan hastaneye ona buna muhtaç olmadan olsun istiyor rahim filmine bile giremedim korkudanRabbim bekletiyorsa guzellestirip duani kabul eder belkide Rabbim oyle hayirli evlatlar vercekki sana onemli olan ne zaman gelcegi degil hayirli olmasi omrunun guzel olmasi canim tip o kadar ilerledi ki rahmi olan herkes anne oluyor bu devirde tabi once dua
Çok güzel bi haber bu gözünaydin ya bizim içinde her hamilelik haberi bir umut oluyorAllah razı olsun...Bugn test yaptım çok şükür pozitifi gördüm dua edin bizler için birbirimiz için
Mukafati olcaksa hastaneyi ihmal etme canim bitkisel yolla dene istersen sogan kuru incir kuru iyi geliyomusDoğru diyosun da canım insallh ta oledr ama insan hastaneye ona buna muhtaç olmadan olsun istiyor rahim filmine bile giremedim korkudan
İncir kutu prolaktinim yükselttiği için yapamıyorum soğanı da 5 gun anca yapabildimMukafati olcaksa hastaneyi ihmal etme canim bitkisel yolla dene istersen sogan kuru incir kuru iyi geliyomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?