- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.394
- 248
- 28
Oy yerim onu bennn25.haftadan itibaren rahat birakmiyor kuzum 30dan sonra da uyutmuyor
Aynen valla gece pek bi hop hop yapıyorlar :)25.haftadan itibaren rahat birakmiyor kuzum 30dan sonra da uyutmuyor
Bnmde hep gce hareketli bebis canimTabiki normal canim bende gunlerce hareketinihissetmedigim oluyordu bebis kucuk oldugundan ufak hareketleridegil tekmeleri felan hissediliyo o da geceye denk geliyodur
Gece hareketsiz olundugundan erken haftalarda gece daha net hissediliyor canim bebise odaklandigimiz icin :)Bnmde hep gce hareketli bebis canim
Ben 6 haftalikken dinledim karindan muayeneyle cihazdan cihaza fark var sanirim cogu 8.haftada dinliyor hayirli olsunkızlar mrb ben de hamileyim 6 haftalıkk ne zaman kalp atıslarını dinlerim yardımcı olur musun
Canım hayırlı olsun ben de 7+3te almıştım kalp atışınıkızlar mrb ben de hamileyim 6 haftalıkk ne zaman kalp atıslarını dinlerim yardımcı olur musun
Oyyyy MasaAllah kuzuyaaaSizinle paylasmak istedim
Oyyyy MasaAllah kuzuyaaa
bende cuma gunu gıtcem canm kalp atıslarını dınlemek için ınsallah duyarımCanım hayırlı olsun ben de 7+3te almıştım kalp atışını
ooyy. yerim ben onu masalllah oglusuna.Sizinle paylasmak istedim
Sagol canimmooyy. yerim ben onu masalllah oglusuna.
Massllah kuzucugaSizinle paylasmak istedim
Sagol canimm :)Massllah kuzucuga
Bugünü saymazsak 12 gün kaldı canım :) bekliyoruz bakalım :)
Gozun aydin darisi basimiza canim ins hayirli haberlerini bekliyoruz :)Bugünü saymazsak 12 gün kaldı canım :) bekliyoruz bakalım :)
İnşallah canım Doğum yaptığımda yazacağım size :)Gozun aydin darisi basimiza canim ins hayirli haberlerini bekliyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?