Hosbulduk canm buGn bat gunum gelen giden yok ama gelr :)Hoşş geldinn canımm
Kuzumbenim rahim bolgem de sanci vardi bugun ara ara gobek alti vajina ustu neden acabaMerabaa bayanlarr musmutlu aksamlar olsun nasilsiniz bakalim bebisler rahat duruyomuu
mrb bayanlar ben nöbetteyim bebişimlenn nasılsınız :)
Ben de sana yaklasiyorum kuzuu az kaldiUzulmeee azicik kilo almis olabilirsin ben simdien uc kilo almisim bunalimdayim
Yavruuuu gelmez bat insallahhhh bekleHosbulduk canm buGn bat gunum gelen giden yok ama gelr :)
Bat nedir canimHosbulduk canm buGn bat gunum gelen giden yok ama gelr :)
Kuzuu benim azicik sancim vardi vajinanin hemen ustunde amaa anlamadimmrb bayanlar ben nöbetteyim bebişimlenn nasılsınız :)
Beklenmeyen adet tarihi kuzumBat nedir canim
Xhasta olmustum serum.takildi hap felan kullandim canim ya ondan olmaz diye dusunuyom bu ay stressizim olmiyacagini bildigim icin yani oleYavruuuu gelmez bat insallahhhh bekle
Iyiyiz kuzuu sen nasilsin bakalimSlm hanımlar nasılsınız
Masallah tosun anne olacagiz desene :)Ayy balımm benmde kıyafetlerim olmuyo şuanda tek olabilen bi pantolonum var sürekli onu giyiyorm dışarı çıkarken bende 45 kilo idim 50 kilo ile hamiş kaldm şimdi 52 yim göbüşümüzde var azıcıkk
Beklenen adet gunu canimBat nedir canim
Hooss geldin kuzummmmm hadi hayirlisiyla kucagina al insallah tahmini dogum neKızlar huhuu beni de ekleyin bende hamileyim 5haftalık 23 aralık bat carsamba keseyi görmeye gidicez inşallah️ ️
Ilk defa duydum :)Beklenmeyen adet tarihi kuzum
Bende oyleydim bir baktim hamissmisim :))Xhasta olmustum serum.takildi hap felan kullandim canim ya ondan olmaz diye dusunuyom bu ay stressizim olmiyacagini bildigim icin yani ole
Bat sat ooo kadinlardan neler cikiyor neler :)Ilk defa duydum :)
Yerim ben siziii masallah size kuzummmMerhaba kizlar bizde bugun saglik ocagina gittik 28 subatta tetenoz asimiz var:)
Saol canimcim insalhh insallhhhh bitsede kucagimza alsak tontisleriYerim ben siziii masallah size kuzummm
Hayirlisiyla atlatalim bu gunlerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?