Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım gittin mi doktora kalp atışını aldın mı merak ettim
bebegim 6 hafta 3 gunlukmus canm doktor kalbını ben goruyorm duyuyorum dedı sen biraz daha snra dinlersin dedi burdaki alet dısarı sesı vermiyo dedı ıkı hafta snra gel dedi canm bugun cok heveslenmstim kalbını dınlıcem die cok sükür iyi saglıklı sımdılık dedi

Canım sağlıklı olsun da birazcık daha bekleyiver meraklandiriyor seni şimdiden miniğin annesi :)

Ya çok üzüldüm kuzum erken doğum riski var yanlış anlamdım demi

Evet kuzum rabbim bu uzuntuyu kimseye yasatmasin piskolojim bozuldu uyku girmiyo gozume
Amin canım benim Rabb'im yardım eder inşaAllah bebeğin sıkı sıkı tutunur sana çok erken doğmaz inşaAllah, Rabb'im içine ferahlık versin inşaAllah

Kızlar bacaklarm catlamaya başlamış 23 haftaligiz daha sizde oldumu çatlaklar kaç kilo aldınız ben 8 kilo aldım

Evet kuzum rabbim bu uzuntuyu kimseye yasatmasin piskolojim bozuldu uyku girmiyo gozume
Amin canim bence uzulme sansliain ki daha erken donemde olmadi acilman ya hic kurtaramasaydin bebisin 20 haftayi gecmis bol bol yatak istirahatiyle 30u bulur 30 haftalik bebekler de cok rahat yasiyor Rabbim yardimcin olsun streste etkiler unutma

Maşallah canım allah analı babalı büyütün darısı başımıza inşallah

Tekrar merhaba ;

benimde 2 adet sorum olacak. bende bugunlerde mıde yanması oluyor ıc organlarımdan hafıf acı hıssı var sankı acaba rahım buyudugunden falan mı oluyor sızde var mı boyle bır durum?

dıgerı ıse asırı tembellestım koltuktan kalkıp battanıye almaya gidemıyorum tuvalete gıdemıyorum az kalkmam gerekse erteledıkce ertelıyorum.. acaba hamılelıkten mı yoksa ben gercekten tembellestım mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…