- 7 Ocak 2017
- 75
- 55
- 3
- 36
Canım gittin mi doktora kalp atışını aldın mı merak ettimbende cuma gunu gıtcem canm kalp atıslarını dınlemek için ınsallah duyarım
bebegim 6 hafta 3 gunlukmus canm doktor kalbını ben goruyorm duyuyorum dedı sen biraz daha snra dinlersin dedi burdaki alet dısarı sesı vermiyo dedı ıkı hafta snra gel dedi canm bugun cok heveslenmstim kalbını dınlıcem die cok sükür iyi saglıklı sımdılık dediCanım gittin mi doktora kalp atışını aldın mı merak ettim
Canım sağlıklı olsun da birazcık daha bekleyiver meraklandiriyor seni şimdiden miniğin annesi :)bebegim 6 hafta 3 gunlukmus canm doktor kalbını ben goruyorm duyuyorum dedı sen biraz daha snra dinlersin dedi burdaki alet dısarı sesı vermiyo dedı ıkı hafta snra gel dedi canm bugun cok heveslenmstim kalbını dınlıcem die cok sükür iyi saglıklı sımdılık dedi
Oh MasaAllah az kalmış kuzum hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin Rabb'im inşaAllah :*Bugünü saymazsak 12 gün kaldı canım :) bekliyoruz bakalım :)
Ya çok üzüldüm kuzumMeraba kizlar moralmen yerlerdeyim bayadir giremiyorum
24+5olduk bi hafta koye gittim kendi,aracimizla hastaneye gittim doktora kendi aracimizla donebilirmiyim dedim bi inceledi rahim boyunda,kisalma birazda aciklik varmis bu beni yerle bir etti ucakla dondum tekrar ve kendi doktoruma soledim odaoda bakti inceledi odabidaha,ayni seyleri soledi progestana basladik 28e kadar dayan,bari dedi cok kotuyum benden bole yat bol bol istirahat dedi olecyapiyorum bende
Evet kuzum rabbim bu uzuntuyu kimseye yasatmasin piskolojim bozulduYa çok üzüldüm kuzumerken doğum riski var yanlış anlamdım demi
Amin canım benimEvet kuzum rabbim bu uzuntuyu kimseye yasatmasin piskolojim bozulduuyku girmiyo gozume
Dayansun kuzum az kaldiAmin canım benimRabb'im yardım eder inşaAllah bebeğin sıkı sıkı tutunur sana çok erken doğmaz inşaAllah, Rabb'im içine ferahlık versin inşaAllah
Amin canim, sende varmı hayırlı haberler :*selam kizlar hersey gonlunuzce olsun insAllah yeni hamisler varmi
yok bebis daha canim malesefAmin canim, sende varmı hayırlı haberler :*
Amin canim bence uzulme sansliain ki daha erken donemde olmadi acilman ya hic kurtaramasaydin bebisin 20 haftayi gecmis bol bol yatak istirahatiyle 30u bulur 30 haftalik bebekler de cok rahat yasiyor Rabbim yardimcin olsun streste etkiler unutmaEvet kuzum rabbim bu uzuntuyu kimseye yasatmasin piskolojim bozulduuyku girmiyo gozume
Kızlar doğum yaptım ben 17mayista :)
Gozun aydin olsun canim darisi basimiza ins prenses nasil :)Kızlar doğum yaptım ben 17mayista :)
Allah analı babalı büyütsün canım inşallah darasi başımıza :))Kızlar doğum yaptım ben 17mayista :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?