- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.394
- 248
- 28
Oy gözün aydın kuzum Allah'm analı babalı büyütsün hayırlı evlat etsin inşaAllah, normal mi oldu bebiş nasıl kaç kilo doğdu müsait olduğunda bilgilerini tecrübelerini bekliyoruzKızlar doğum yaptım ben 17mayista :)
Canım bebeğim 3.050 kg 49cm doğdu. 16mayıs gecesi nişanım geldi sabah hastaneye gittik sancılarım azdı. Yatışım yapıldı öğlen. Akşama doğru sancılarım sıklaşmıştı ama sonra yine düzensizleşti. Bebeğin kalp atışları yavaşladı serum falan bağladılar. Açılmam da 4cmdi. Dr geldi gece 10da daha sabaha kadar yolumuz var tam açılma için bebek strese giriyor dedi. Risk almadık hemen sezeryana girdim. 17mayıs gecesi 00.37 de kavuştuk. Belden uyusturmalı spinal sezeryan oldum. İlk 3 gün ağrım çoktu ama sonra çabuk toparlandım. Sütüm de geldi şükür şimdilik her şey yolunda :)Oy gözün aydın kuzum Allah'm analı babalı büyütsün hayırlı evlat etsin inşaAllah, normal mi oldu bebiş nasıl kaç kilo doğdu müsait olduğunda bilgilerini tecrübelerini bekliyoruz
Elhamdulillah kuzum darısı bize inşaAllah, Rabb'im sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin prensesini inşaAllah ♡♡♡♡Canım bebeğim 3.050 kg 49cm doğdu. 16mayıs gecesi nişanım geldi sabah hastaneye gittik sancılarım azdı. Yatışım yapıldı öğlen. Akşama doğru sancılarım sıklaşmıştı ama sonra yine düzensizleşti. Bebeğin kalp atışları yavaşladı serum falan bağladılar. Açılmam da 4cmdi. Dr geldi gece 10da daha sabaha kadar yolumuz var tam açılma için bebek strese giriyor dedi. Risk almadık hemen sezeryana girdim. 17mayıs gecesi 00.37 de kavuştuk. Belden uyusturmalı spinal sezeryan oldum. İlk 3 gün ağrım çoktu ama sonra çabuk toparlandım. Sütüm de geldi şükür şimdilik her şey yolunda :)
Canım benim gözün aydın.. Allah anali babalı buyutursunKizlar bu hrupta kimse kalmadi ama yinede yazayim dedim dun bebegimi cok sukur kucagima aldim. Darisi hepinizin basina ins
Canım benim gözün aydın maşallah prensese alllah analı babalı büyütursun canım.Canım bebeğim 3.050 kg 49cm doğdu. 16mayıs gecesi nişanım geldi sabah hastaneye gittik sancılarım azdı. Yatışım yapıldı öğlen. Akşama doğru sancılarım sıklaşmıştı ama sonra yine düzensizleşti. Bebeğin kalp atışları yavaşladı serum falan bağladılar. Açılmam da 4cmdi. Dr geldi gece 10da daha sabaha kadar yolumuz var tam açılma için bebek strese giriyor dedi. Risk almadık hemen sezeryana girdim. 17mayıs gecesi 00.37 de kavuştuk. Belden uyusturmalı spinal sezeryan oldum. İlk 3 gün ağrım çoktu ama sonra çabuk toparlandım. Sütüm de geldi şükür şimdilik her şey yolunda :)
Kuzummmmmm gozun aydin cok sewindimmm ya :)Kizlar bu hrupta kimse kalmadi ama yinede yazayim dedim dun bebegimi cok sukur kucagima aldim. Darisi hepinizin basina ins
Ay masallah darisi basimizaaaBugünü saymazsak 12 gün kaldı canım :) bekliyoruz bakalım :)
Evet benziyordu ben geçtiğimiz presi kürtaj oldum gelişmedi karnımda 7 hafta bitmişti hamileliğimi sonlandırdı dr kısmet değilmiş.Ayy hikayeler çok benziyo bende 1 hafta geçmişti test yapmamstm ablamn ısrarıyla yapstm benmde elim ayağım titremişti
Üzüldüm canım benimEvet benziyordu ben geçtiğimiz presi kürtaj oldum gelişmedi karnımda 7 hafta bitmişti hamileliğimi sonlandırdı dr kısmet değilmiş.
Canımm çok sevindim Rabb'im analı babalı büyütsün insaAllah hayırlı evlat etsin ♡ darısı başımıza inşaAllah ♡♡♡Kizlar bu hrupta kimse kalmadi ama yinede yazayim dedim dun bebegimi cok sukur kucagima aldim. Darisi hepinizin basina ins
Amin canim ins tesekkur ederim :)Canımm çok sevindim Rabb'im analı babalı büyütsün insaAllah hayırlı evlat etsin ♡ darısı başımıza inşaAllah ♡♡♡
Çok sevndm canm Allah analı babalı büyütsün inşş hayrlı evlat olsunCanım bebeğim 3.050 kg 49cm doğdu. 16mayıs gecesi nişanım geldi sabah hastaneye gittik sancılarım azdı. Yatışım yapıldı öğlen. Akşama doğru sancılarım sıklaşmıştı ama sonra yine düzensizleşti. Bebeğin kalp atışları yavaşladı serum falan bağladılar. Açılmam da 4cmdi. Dr geldi gece 10da daha sabaha kadar yolumuz var tam açılma için bebek strese giriyor dedi. Risk almadık hemen sezeryana girdim. 17mayıs gecesi 00.37 de kavuştuk. Belden uyusturmalı spinal sezeryan oldum. İlk 3 gün ağrım çoktu ama sonra çabuk toparlandım. Sütüm de geldi şükür şimdilik her şey yolunda :)
Allah analı babalı büyütsün inşallah canm hayrlı olsun darısı basıma inşallahAmin canim ins tesekkur ederim :)
Amin canim ins darisi basinizaÇok sevndm canm Allah analı babalı büyütsün inşş hayrlı evlat olsun
Canm senin ne kadar kaldi dogumaAy masallah darisi basimizaaa
Aminn inşallah canm banada sayılı günler kaldı :) kaç kilo kaç cm doğdu cnmAmin canim ins darisi basiniza
Amin ALLAH RAZI OLSUN.Üzüldüm canım benimRabb'im tekrar istediğiniz vakit sağlıklı bir gebelik nasip eder inşaAllah ♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?