Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar doğum yaptım ben 17mayista :)
Oy gözün aydın kuzum Allah'm analı babalı büyütsün hayırlı evlat etsin inşaAllah, normal mi oldu bebiş nasıl kaç kilo doğdu müsait olduğunda bilgilerini tecrübelerini bekliyoruz

Oy gözün aydın kuzum Allah'm analı babalı büyütsün hayırlı evlat etsin inşaAllah, normal mi oldu bebiş nasıl kaç kilo doğdu müsait olduğunda bilgilerini tecrübelerini bekliyoruz
Canım bebeğim 3.050 kg 49cm doğdu. 16mayıs gecesi nişanım geldi sabah hastaneye gittik sancılarım azdı. Yatışım yapıldı öğlen. Akşama doğru sancılarım sıklaşmıştı ama sonra yine düzensizleşti. Bebeğin kalp atışları yavaşladı serum falan bağladılar. Açılmam da 4cmdi. Dr geldi gece 10da daha sabaha kadar yolumuz var tam açılma için bebek strese giriyor dedi. Risk almadık hemen sezeryana girdim. 17mayıs gecesi 00.37 de kavuştuk. Belden uyusturmalı spinal sezeryan oldum. İlk 3 gün ağrım çoktu ama sonra çabuk toparlandım. Sütüm de geldi şükür şimdilik her şey yolunda :)

Elhamdulillah kuzum darısı bize inşaAllah, Rabb'im sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin prensesini inşaAllah ♡♡♡♡

Canım benim gözün aydın maşallah prensese alllah analı babalı büyütursun canım.

Ayy hikayeler çok benziyo bende 1 hafta geçmişti test yapmamstm ablamn ısrarıyla yapstm benmde elim ayağım titremişti
Evet benziyordu ben geçtiğimiz presi kürtaj oldum gelişmedi karnımda 7 hafta bitmişti hamileliğimi sonlandırdı dr kısmet değilmiş.

Evet benziyordu ben geçtiğimiz presi kürtaj oldum gelişmedi karnımda 7 hafta bitmişti hamileliğimi sonlandırdı dr kısmet değilmiş.
Üzüldüm canım benim Rabb'im tekrar istediğiniz vakit sağlıklı bir gebelik nasip eder inşaAllah ♡

Kizlar bu hrupta kimse kalmadi ama yinede yazayim dedim dun bebegimi cok sukur kucagima aldim. Darisi hepinizin basina ins
Canımm çok sevindim Rabb'im analı babalı büyütsün insaAllah hayırlı evlat etsin ♡ darısı başımıza inşaAllah ♡♡♡

Çok sevndm canm Allah analı babalı büyütsün inşş hayrlı evlat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…