36+6 oldukHuu hanımlar ne durumdayız ne kadar kaldı doguma? Biz 34 +4 olduk
Az kalmış36+6 olduk
Amiinn inşallah canım cümlemizinkiyleAz kalmışRabb'im hayırlısıyla kucagmiza almayı nasip etsin inşaAllah,
Rabbim yardimcimcimiz olsn hastaneye gtmeye korkuyrum son 1438+2 dün dr doğuma alıyodu az daha4 defa nst çekildim kalp atışları hızlı çıktı bebegimn 4.cude hızlı çıksaydı suni sanciyi vereceklerdi çok korktum, ama şükür sonuncu normaldi geldim evime, Rabb'im hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşaAllah, son 12 gün
Kuzu daha ne bekliyon pek bi tatlı geldi herhalın içinde tutmak minnoşunu :))
Aynen kuzum ya bnde korkuyorum bisey çıkaracaklar suni sanci verip doğumu baslatacaklar diyeRabbim yardimcimcimiz olsn hastaneye gtmeye korkuyrum son 14
Rabbim bir avazda kucağına almayı nasip etsin...korktuklarına uğratmasın...meleğinle mutlu huzurlu günlerin olsun inşallah...Aynen kuzum ya bnde korkuyorum bisey çıkaracaklar suni sanci verip doğumu baslatacaklar diyebizimde son 7 inşaAllah bu gün 39. Haftaya girdik :) Rabb'im hepimize kolay doğum nasip etsin inşaAllah, ben birazcık korkuyorum sanki normal doğumdan ama herşeyin hayırlısı inşaAllah
Amiiin inşaAllah Allah razı olsun, cümlemizi inşaAllah ♡♡♡Rabbim bir avazda kucağına almayı nasip etsin...korktuklarına uğratmasın...meleğinle mutlu huzurlu günlerin olsun inşallah...
Bende doğurdum dün saat 14.00 elhamdulillah ♡♡♡♡Guzel grubum benim yaa cok ozlemisim siziiii(( ben hala dogum yapamadim 40+3 oldukk gelen giden yook
Yaseminmin123 dun dogum yapti sukur
Oyy masallahh suphanallah allah anali babali buyutsun insallahBende doğurdum dün saat 14.00 elhamdulillah ♡♡♡♡
Gözün aydın maşallah... analı babalı büyütmeyi nasip etsin hayrlı evlat olsun inşallahBende doğurdum dün saat 14.00 elhamdulillah ♡♡♡♡
Oyy masallahh suphanallah allah anali babali buyutsun insallah
Gözün aydın maşallah... analı babalı büyütmeyi nasip etsin hayrlı evlat olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?