Bnm mecburi sezeryan ilkinden oturuDogumunuzu normalmi sezeryanmi dusunuyorsunuz ben korkuma yenilipsezeryan olcam sanirim
Aminnn canim benim insallahhhSaol canimcim insalhh insallhhhh bitsede kucagimza alsak tontisleri
Ben normal dogumdan yanayim kuzum yaa bakalimDogumunuzu normalmi sezeryanmi dusunuyorsunuz ben korkuma yenilipsezeryan olcam sanirim
:) neden düşüncelisin canım battan dolayı mı stres yapma kendineiyi canim sen dusunceliyim :)
geçmiş olsun cnm fazla ayakta mı kaldın naptın bende az once konya şekerlerini götürüyodum hemşire bi arkdasım tatlı getirmiş hiç yemem dediğim tatlıyı yedim hayret bişeyimm olsa 3-4 tane daha yerdim yani :)Kuzuu benim azicik sancim vardi vajinanin hemen ustunde amaa anlamadim
Sen nasilsin
Hadi hayirli olsun Canim inşallah görürsünüz onun heycanida bi başka oluyor :) hic bisy anlamiosun gördüğünden ama yinede onun verdiği heyecan oluşmuş bi bebeği görmek gibi :)))) hakkında hayirlisi olsun :)Kızlar huhuu beni de ekleyin bende hamileyim 5haftalık 23 aralık bat carsamba keseyi görmeye gidicez inşallah️ ️
Koekun yoksa en sagliklisi canimBen normal dogumdan yanayim kuzum yaa bakalim
Allah bir aksilik vermezse normal
Bizde iyiyz Canim kizimla yanliz yanliz takilioruz icimde savas verio sanki minnakim az kaldi gobek deligmden cikicak bu gayretlemrb bayanlar ben nöbetteyim bebişimlenn nasılsınız :)
insAllah canim hayirlisi bakalimBende oyleydim bir baktim hamissmisim :))
Zamani gelmisse ki gelmistir insallahh kuzuu
Hamissindis insallah
Yok ya stresli degilim bu ay hic canim cunku hasta oldum serum takildi hap felan kullandim olmas diye dusunuyom bu ay:) neden düşüncelisin canım battan dolayı mı stres yapma kendine
geçmiş olsun cnm fazla ayakta mı kaldın naptın bende az once konya şekerlerini götürüyodum hemşire bi arkdasım tatlı getirmiş hiç yemem dediğim tatlıyı yedim hayret bişeyimm olsa 3-4 tane daha yerdim yani :)
örgü filan yap canım sıkılma oyle ALLAH KAVUŞTURSUN hem kızına hemde kocana kuzumBizde iyiyz Canim kizimla yanliz yanliz takilioruz icimde savas verio sanki minnakim az kaldi gobek deligmden cikicak bu gayretlebabmizda şehir dişinda :/ teselli oluyo minigim bana
Her iki doğumunda kendine gore zorluklari var Canim kafana şimdiden sezeryani takma normal doğum en sagliklisi şahsen ben kesinlikle Allahtan başka bi engel cikmazsa normal istiyorum :))Dogumunuzu normalmi sezeryanmi dusunuyorsunuz ben korkuma yenilipsezeryan olcam sanirim
Kiz beceremem ben öyle şeyleri yapmasini bilmemörgü filan yap canım sıkılma oyle ALLAH KAVUŞTURSUN hem kızına hemde kocana kuzum
İnsallh canimmİnşallah hayırlı haberlerinide alıcz balımmmEsr02
Hayirli olsun tatlimm hosgeldin :) kucağına almayida nasip etsin AllahimmSelam kizlar yeni katıldım aranıza bende hamileyim (Sat 29 aralık) bebişimi dün öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?