Ay bender oruyom kiz hep,sana ozeniyorum,Hosbulduk can sende hoşgeldin ıyiym walla olmayan bebisime atkili bere oruyorum
Rahim buyuyoo kuzum hic sikinti etmeKuzumbenim rahim bolgem de sanci vardi bugun ara ara gobek alti vajina ustu neden acaba
Ne mutluu sanaa ya cok sewindim hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin,insallah :)Selam kizlar yeni katıldım aranıza bende hamileyim (Sat 29 aralık) bebişimi dün öğrendim
Ben ilk gebeligimde 14kilo aldim 12si ilk alti ayda gitti digeride yapisti kaldiMasallah tosun anne olacagiz desene :)
Katiliyorum kuzum insallah merak,sardim bende,yawas yawas bisiler deniyorumörgü örmek kadar zevkli birşey yok valla çeşit çeşit modeller el emeğini cocugunun üzerinde görünce inanılmaz bi gögsun kabarıyo ya kesinlikle öğrenmeli bir bayan ..
ellerine sağlık canımmmKatiliyorum kuzum insallah merak,sardim bende,yawas yawas bisiler deniyorum
Sende hoşgeldin canim inşallah hayirlisiylaSevdim bu topiği
Selam kızlarrrrr.. İstanbul Tuzla dan katılıyorum ve haziran annesi olacağım Allah nasip ederse inşallah.
Yok kuzu pek ayakta kalmadimmm hic :):) neden düşüncelisin canım battan dolayı mı stres yapma kendine
geçmiş olsun cnm fazla ayakta mı kaldın naptın bende az once konya şekerlerini götürüyodum hemşire bi arkdasım tatlı getirmiş hiç yemem dediğim tatlıyı yedim hayret bişeyimm olsa 3-4 tane daha yerdim yani :)
Pek korkum yook :)Koekun yoksa en sagliklisi canim
Hoss geldin kuzummmm tahmini dogum ne :)Selam kizlar yeni katıldım aranıza bende hamileyim (Sat 29 aralık) bebişimi dün öğrendim
Bende iyiyim canım hersey yokundaİyiyz balımm sen naslsn
Iyiyim çok şükür napayım gelen gunu gecırıyorumIyiyiz kuzuu sen nasilsin bakalim
Aynen kuzumuaa katliam kes kes bitmiyorBende normal istiyorum bugün videoları izledim sezeryan katliam gibi geldi herseye rağmen normal Doğum diyenlerdenim hayırlısı inşallah rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat verir Benim öncesinde iki düsügüm var kızlar ondan biraz endişeliyim acile gitçez sırf keseyi erken göreyim diye koçiş i ikna ettim baktırcaz acilden Çarşamba'ya kadar dayanamadım kendi doktorum melek gibi adam içimi rahatlattı ama Çarşamba' öncesinde göreyim bi kesemi 5haftalıgoz bugün
Ekledim kuzucannSevdim bu topiği
Selam kızlarrrrr.. İstanbul Tuzla dan katılıyorum ve haziran annesi olacağım Allah nasip ederse inşallah.
Oyyy kuzuu korktum :)Ben ilk gebeligimde 14kilo aldim 12si ilk alti ayda gitti digeride yapisti kaldisimdiden 3 kilo almisim yedik ayvayi
İnşallah gelmez kuzucummHosbulduk canm buGn bat gunum gelen giden yok ama gelr :)
Büyüdüğündendir balımm bnmde bugn ten rengim sarımsı geldi gözüme çok uyuduğumdanmı acaba biraz öncede burnum kanıyo sandm banyoya koştm hemen kaynar bişy aktı ama baktmki su neydi acabaKuzumbenim rahim bolgem de sanci vardi bugun ara ara gobek alti vajina ustu neden acaba
Oyy kuzum hamileliginnn etkileridir :)İnşallah gelmez kuzucumm
Büyüdüğündendir balımm bnmde bugn ten rengim sarımsı geldi gözüme çok uyuduğumdanmı acaba biraz öncede burnum kanıyo sandm banyoya koştm hemen kaynar bişy aktı ama baktmki su neydi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?