Kizlar ilginc bisey soliyeyimmi hic kola icmeyen insanim basimdan uc gebelik gecti budahil ilk adet olacagim gunler kola kola kola die geziyodum olebi cekiyoduki canim
Bide oglumda cok erik aseriyodum
Bunda suan hic bisey asermiyorum hic biseyde yemek istemiyorum nolucak bu cocuk
Gelr kuzum ya hasta oldum serum takldi hap felan kullandim bu ay umudum yok streste yok olmicayacagini bildigim icin :)İnşallah gelmez kuzucumm
Büyüdüğündendir balımm bnmde bugn ten rengim sarımsı geldi gözüme çok uyuduğumdanmı acaba biraz öncede burnum kanıyo sandm banyoya koştm hemen kaynar bişy aktı ama baktmki su neydi acaba
Birazda korkmadm değil kuzum ama ben çok uyuduğuma yoruyorm sabah kalktm 8 de ilaçlarımı içdm bişy yemeden geri yattım. İlk düşüğümde rengm al mor sarı karma karışık bişyler oluyoduOyy kuzum hamileliginnn etkileridir :)
Galiba oyle ogluyo yaBende içdim az bişy göz önünde durunca insann yasak şeyleri canı istiyo
Hayırlısı olsun canımGelr kuzum ya hasta oldum serum takldi hap felan kullandim bu ay umudum yok streste yok olmicayacagini bildigim icin :)
Yamusum sen calisiyosundacok dinlen yavas yuru bi yere uzanma dikattPek korkum yook :)
Aynen of mm napalımmmGaliba oyle ogluyo ya
Bana da bakiyorlar reng8n gitmis diyorlar kizu korkmaBirazda korkmadm değil kuzum ama ben çok uyuduğuma yoruyorm sabah kalktm 8 de ilaçlarımı içdm bişy yemeden geri yattım. İlk düşüğümde rengm al mor sarı karma karışık bişyler oluyodu
Aynen kuzucan dinlenmeye cekileyim.simdi donecem sizeYamusum sen calisiyosundacok dinlen yavas yuru bi yere uzanma dikatt
Korkuyum bari kuzummBana da bakiyorlar reng8n gitmis diyorlar kizu korkma
Hoşşş gelldiiinnnBen geldiiimmm
Hoşbuldum canımHoşşş gelldiiinnn
Cnsiyt fln öğrenmedn demi canm daha verdmi dktr usg çıkdısıHoşbuldum canım
Yok kuzum öğrenemedim daha bidahaki sefere kesin gösterir dedi Şubat 22 kontrol sen öğrendin mi ben çatlicam meraktanCnsiyt fln öğrenmedn demi canm daha verdmi dktr usg çıkdısı
Ayyy bende çatlıycam meraktan kuzummm bende senn dediğin tarihlere gideyim dedm bi dktrda 12 haftalk olunca gel demişdi ikilemde kaldmYok kuzum öğrenemedim daha bidahaki sefere kesin gösterir dedi Şubat 22 kontrol sen öğrendin mi ben çatlicam meraktan
Or kuzu senin warda oruyon ne güzel bnm gbi can sıkıntısına ormuyonn yaaaAy bender oruyom kiz hep,sana ozeniyorum,
Ayyy gel dediyse git fırsatı kaçırma benceAyyy bende çatlıycam meraktan kuzummm bende senn dediğin tarihlere gideyim dedm bi dktrda 12 haftalk olunca gel demişdi ikilemde kaldm
Bnde eşime 4 hafta snra öğrencz dedm bugn daha çok var ohooo diyo doğunca öğrenek bari diyo. Dktr cnsiyt için çağırmadıda beni normal muane canmAyyy gel dediyse git fırsatı kaçırma bencebiz beklicez subat sonuna kadar mecburen eşimi ikna edemiyorum erken gitmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?