Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bende içdim az bişy göz önünde durunca insann yasak şeyleri canı istiyo

Gelr kuzum ya hasta oldum serum takldi hap felan kullandim bu ay umudum yok streste yok olmicayacagini bildigim icin :)

Oyy kuzum hamileliginnn etkileridir :)
Birazda korkmadm değil kuzum ama ben çok uyuduğuma yoruyorm sabah kalktm 8 de ilaçlarımı içdm bişy yemeden geri yattım. İlk düşüğümde rengm al mor sarı karma karışık bişyler oluyodu

Birazda korkmadm değil kuzum ama ben çok uyuduğuma yoruyorm sabah kalktm 8 de ilaçlarımı içdm bişy yemeden geri yattım. İlk düşüğümde rengm al mor sarı karma karışık bişyler oluyodu
Bana da bakiyorlar reng8n gitmis diyorlar kizu korkma

Oooo herkes burda süper yaa çok sevindim topiğiniz hayırlı uğurlu olsun canımmm hergün yeni güzel haberlere bebişlerimize kavuşuruz inşallah Rabbim ağzımızın tadını hiç bozmasın Amiinnn

Yok kuzum öğrenemedim daha bidahaki sefere kesin gösterir dedi Şubat 22 kontrol sen öğrendin mi ben çatlicam meraktan
Ayyy bende çatlıycam meraktan kuzummm bende senn dediğin tarihlere gideyim dedm bi dktrda 12 haftalk olunca gel demişdi ikilemde kaldm

Ayyy bende çatlıycam meraktan kuzummm bende senn dediğin tarihlere gideyim dedm bi dktrda 12 haftalk olunca gel demişdi ikilemde kaldm
Ayyy gel dediyse git fırsatı kaçırma bence biz beklicez subat sonuna kadar mecburen eşimi ikna edemiyorum erken gitmek için

Ayyy gel dediyse git fırsatı kaçırma bence biz beklicez subat sonuna kadar mecburen eşimi ikna edemiyorum erken gitmek için
Bnde eşime 4 hafta snra öğrencz dedm bugn daha çok var ohooo diyo doğunca öğrenek bari diyo. Dktr cnsiyt için çağırmadıda beni normal muane canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…