Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam kızlarr bende 16+6 günlük hamişim 3lü test yaptırıcaz bizdee
Hoss geldin kuzumm Allah kucagina Almayi nasip etsin insallahhh
Tahmini dogum ne zaman

Sakin yaptirmayin bu testi beni cok aglattilar down sendromlu dediler bebegimin hicbiseyi yokms cok sukur cok yaniltici bu testler internetten arastirin once tabi kendi fikriniz
Bende yaptirma taraftari degilim
Gelen rabbimden gelecekkk insallahhh
O ne uygun gorurse o
O yuzden taramalarla kendimi kasmayacam

Eder kuzum insallahh
Esim biraz mizmizlik yapiyor radyasyon falan ama ben giriryorum arada 10 gun yok zaten kendisi rahatim :)
Aman benimkide yapiyo canm amahep elimizde telefonlr napalm o olmada. Hc bseyi takip edemiyrz neyse 10gun rahatz

Ay sende benden canm bende oyle istiyrmbiz 3.5 sene sonunda kavustk bu mutluluga rabbm sonunu hayirlisiyla gostersb
Oyy kiyamamm insallah kuzumm benimm
Rabbim sag salim nasip eylesin

Aman benimkide yapiyo canm amahep elimizde telefonlr napalm o olmada. Hc bseyi takip edemiyrz neyse 10gun rahatz
Aynenn kuzumm rahatiz :)))
Tlf da olmasa olmuyor acikcasi

Bende yaptirma taraftari degilim
Gelen rabbimden gelecekkk insallahhh
O ne uygun gorurse o
O yuzden taramalarla kendimi kasmayacam
Down sendromu riski yuksek cikinca arastirmaya gonderiyorlar ve size kagit uzatiyorlar bebek olurse sorumlu degiliz die amnion sivisi aldirmak saglikli bebegi bile sakat birakabiliyor ve bebeginizi riske atacaginiza ayrintili ultrasona gieip hem bebisinizle zaman gecirin hem sagligini ogrenin simdiki aklim olsa hayatta yaptirmazdim keske erkenden arastirsaydim

Su an ailemin yanindayim daha 3 hafta burdayım o zamana kadar geçer bu durumlar diye düşünüyorum
Gecer kuzum donemlik seyler iste
Insallah cabucak gecer rahat olursun sende

Bende syrintili ultrasona girecegim kuzumm
Yaa insani bosuna strese sokuyorlar
Ama sende uzulme sukur bebisimiz saglikli

Bende oyle canm bz kadinlar susleyelm pusleyelm dye kiz hissediyrz galiba oyuncak bebek gbi koca gun onlarla ugras
Aynen sac bas ugras dur :)

Kizlar henuz keseyide kalp atislarinida duymadgm icin ordami endise atiyrm doktorum kanama olmadigi surece hc bi problem ykdedi ay midem bulansn falanda orda oldugunu anliym dyorum o da ykuykum biraz fazla ama normaldede uykuyu severm haftaya cuma nasl gelcek blmiyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…