Hoss geldin kuzumm Allah kucagina Almayi nasip etsin insallahhhSelam kızlarr bende 16+6 günlük hamişim 3lü test yaptırıcaz bizdee
Bende yaptirma taraftari degilimSakin yaptirmayin bu testi beni cok aglattilar down sendromlu dediler bebegimin hicbiseyi yokms cok sukur cok yaniltici bu testler internetten arastirin once tabi kendi fikriniz
Aman benimkide yapiyo canm amahep elimizde telefonlr napalm o olmada. Hc bseyi takip edemiyrz neyse 10gun rahatzEder kuzum insallahh
Esim biraz mizmizlik yapiyor radyasyon falan ama ben giriryorum arada 10 gun yok zaten kendisi rahatim :)
Oyle hizlo gececekki hayatimm bak goreceksin sen yeterli uzulmeİnsallh kuzummm bata 13 gün war bitmz bu 13 gunn
Aynenn oyle kiz hissediyorum ve istiyorum da kiz çocuk ama bakalim hayırlısı neEli ayagi duzgun olsn canm kiz olsun
Oyy kiyamamm insallah kuzumm benimmAy sende benden canm bende oyle istiyrmbiz 3.5 sene sonunda kavustk bu mutluluga rabbm sonunu hayirlisiyla gostersb
Ilk duydugnda ne hissedersen o olurmus canm kismet tabide bakalm dogrumu cikcakAynenn oyle kiz hissediyorum ve istiyorum da kiz çocuk ama bakalim hayırlısı ne
Aynenn kuzumm rahatiz :)))Aman benimkide yapiyo canm amahep elimizde telefonlr napalm o olmada. Hc bseyi takip edemiyrz neyse 10gun rahatz
Su an ailemin yanindayim daha 3 hafta burdayım o zamana kadar geçer bu durumlar diye düşünüyorumOyy kuzum yaa o daha kotu cerez tuket bolbol pekmez ye ki yerini tutsun
Uzulmuyom kuzum tmmOyle hizlo gececekki hayatimm bak goreceksin sen yeterli uzulme
Down sendromu riski yuksek cikinca arastirmaya gonderiyorlar ve size kagit uzatiyorlar bebek olurse sorumlu degiliz die amnion sivisi aldirmak saglikli bebegi bile sakat birakabiliyor ve bebeginizi riske atacaginiza ayrintili ultrasona gieip hem bebisinizle zaman gecirin hem sagligini ogrenin simdiki aklim olsa hayatta yaptirmazdim keske erkenden arastirsaydimBende yaptirma taraftari degilim
Gelen rabbimden gelecekkk insallahhh
O ne uygun gorurse o
O yuzden taramalarla kendimi kasmayacam
Gecer kuzum donemlik seyler isteSu an ailemin yanindayim daha 3 hafta burdayım o zamana kadar geçer bu durumlar diye düşünüyorum
Tamam.bebegim:)30 agustos yazalim biz kuzum :)
Yerim ben seniiii canimin iciUzulmuyom kuzum tmm
Başta erkek hissesiyordum hislerim kiza doğru kayma yaptı :)Ilk duydugnda ne hissedersen o olurmus canm kismet tabide bakalm dogrumu cikcak
Bende syrintili ultrasona girecegim kuzummDown sendromu riski yuksek cikinca arastirmaya gonderiyorlar ve size kagit uzatiyorlar bebek olurse sorumlu degiliz die amnion sivisi aldirmak saglikli bebegi bile sakat birakabiliyor ve bebeginizi riske atacaginiza ayrintili ultrasona gieip hem bebisinizle zaman gecirin hem sagligini ogrenin simdiki aklim olsa hayatta yaptirmazdim keske erkenden arastirsaydim
Bende oyle canm bz kadinlar susleyelm pusleyelm dye kiz hissediyrz galiba oyuncak bebek gbi koca gun onlarla ugrasBaşta erkek hissesiyordum hislerim kiza doğru kayma yaptı :)
Aynen sac bas ugras dur :)Bende oyle canm bz kadinlar susleyelm pusleyelm dye kiz hissediyrz galiba oyuncak bebek gbi koca gun onlarla ugras
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?