Neyıne yanlş bktn ki cnm çıft cizgi olması ytrliHamileym canm zaten 5+5 m ama dn test yaptm yanls bakmisim smdi farkettm
Canm dunku yaptigm test diger teste gore daha soluk geldi o yzden acaba bi sorun mu var dedimNeyıne yanlş bktn ki cnm çıft cizgi olması ytrli
Yok cnm taklma oyle ya kafanı bulandırmaCanm dunku yaptigm test diger teste gore daha soluk geldi o yzden acaba bi sorun mu var dedim
Kayın validemin ismi olck cnmIsim düşündünüz mu kizlaar :)
Ondan korktum canm aslnda kendi kendime kasindim doktorum kanama olmadkca bi sorun olmaz dedi ben hadi yapiym dedm saol tesekkrler cevabn icinYok cnm taklma oyle ya kafanı bulandırma
Testn üstünde t si c si yazmıyomu canım koyu çıkmış gibiCanm ustteki dunku yaptigm kafam karisti smdi farkettm 2.cizgi daha koyu ya o mu cikan ilk cizgi valla kafam bulandi
Nedemk cnm çift çizginin keyfni cıkarmaya bak :)Ondan korktum canm aslnda kendi kendime kasindim doktorum kanama olmadkca bi sorun olmaz dedi ben hadi yapiym dedm saol tesekkrler cevabn icin
Yk canm yazmiyo ama smdi int bakti o cok koyu cikan 2.cizgi yani 1.cizgi soluk ckmis ben ona aldandmTestn üstünde t si c si yazmıyomu canım koyu çıkmış gibi
Yemek yapmaya çalışıyorm ama koku mahvetti beniii canım sen napıyn84zmr napıon kuşum
Bnde kurufasulye koydum atese onu bkliom cnm :)Yemek yapmaya çalışıyorm ama koku mahvetti beniii canım sen napıyn
Boğazmda sanki bişy kalmş gibi olduuBnde kurufasulye koydum atese onu bkliom cnm :)
Nie cnmBoğazmda sanki bişy kalmş gibi olduu
Hoss geldin kuzumm Allah kucagina Almayi nasip etsin insallahhh
Tahmini dogum ne zaman
Sakin yaptirmayin bu testi beni cok aglattilar down sendromlu dediler bebegimin hicbiseyi yokms cok sukur cok yaniltici bu testler internetten arastirin once tabi kendi fikriniz
Koku dan sanırm canmNie cnm
Anldm cnmm dgrudrKoku dan sanırm canm
Bugn hiç kalkasım gelmedi yataktan halada öyle zor duruyorum ağırlık var üzermde sankiAnldm cnmm dgrudr
Portakal suyu falan iç cnm yatakta durma hareket ett halszlesmssn cnmBugn hiç kalkasım gelmedi yataktan halada öyle zor duruyorum ağırlık var üzermde sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?