Amin ALLAH razI olsun cnm: )))Maşallahh kuzummm rabbm nazarlardan korusunn
Demecole dokuz ay sinra tekrar giyceksinXl bir kiyafet aldim kuzum :)))
Ancak o oldu evdekilerden bana hayir yok artik :)
İyi yapmışsın canım gülerek giy resmde o kadar kilolu durmuyosn ama senXl bir kiyafet aldim kuzum :)))
Ancak o oldu evdekilerden bana hayir yok artik :)
Kizlar mrb nasilsinjz bisey sormsk istiyrm5+5 hamileym dun evde bi testim vardo yapiym dedim ama tvaletm.olmsdigi icin su ictm yaptm net cikti ama diger yaptigm testten bi tik acik cikto daha keseyi gotmedk bu cuma gorucez doktorum kanama olmadigi surece bi problem yk demisti test yne net ama kafam karisti esim her test ayni derecede cikcak dyr bi kaide yk dyo ama kendim kasindim acikcasi kafam karisti bisi yktur dmi
Ay varya dunden beri icim icimi yiyo baksana byle cikti atablrsem smdi yklicemAynen öyle canım her marka test aynı koyuşukta çıkmıyo bende dr muanesine gitmeden önce 2 günde 1 yaptım bnde senn gibi telaş yaptm ama snra farklı bi marka aldm aynı değil her marka endişe etme
Sagol cnm siddetli ama bir vurup bir gidiyo devamli deilEvet kuzum bende de oldu o yelas etme amaa eger siddetlenirse dr git
At canım bakıyım dosya yükle den atıyosnAy varya dunden beri icim icimi yiyo baksana byle cikti atablrsem smdi yklicem
Calisiyorum ben malesef gece cikcam isten birakma sansim yok .sBi acile görünseydin canımm varmı halaaa
Ya serumun bir zarar-ı olmazda antibiyotik zarar verir ama Rabbim koruduktan sonra hiç bişey olmazSen hamileyken yemişsin canım ona göre vermişdirler o serumu antibiyotik ayrı ama herşey allahtan tabii ol derse olur
İzin vermezler mi canm durumunu söylesen stres yapana kadar gidip görünmen daha iyi olur için rahatlarCalisiyorum ben malesef gece cikcam isten birakma sansim yok .s
Yklenmiyi canm hata olusti dyoAt canım bakıyım dosya yükle den atıyosn
Boyutunu küçült canımY
Yklenmiyi canm hata olusti dyo
Attm canmBoyutunu küçült canım
Canm ustteki dunku yaptigm kafam karisti smdi farkettm 2.cizgi daha koyu ya o mu cikan ilk cizgi valla kafam bulandiBoyutunu küçült canım
Canm ustteki dunku yaptigm kafam karisti smdi farkettm 2.cizgi daha koyu ya o mu cikan ilk cizgi valla kafam bulandi
Hm hic bilgim yk canmya belki buyuyodur ondandirRahmimde aci var anlatilmaz bir aci bir vurup bir gidiyor bugun oldu 19.4 gunluk hamileyim. Rahmimi cekistiriyolar cok aciyo
Hamileym canm zaten 5+5 m ama dn test yaptm yanls bakmisim smdi farkettmHamilesin kii :)
Ya pek fazlada degerlendirmedimki ama canim bakalim ya hayirlisi olsun beklicezB
bunlar engel değilki ben 6. Ayımda kusmaktan serum yemiştim.İnşallah hayırlısı olur hakkında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?