Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlar mrb nasilsinjz bisey sormsk istiyrm5+5 hamileym dun evde bi testim vardo yapiym dedim ama tvaletm.olmsdigi icin su ictm yaptm net cikti ama diger yaptigm testten bi tik acik cikto daha keseyi gotmedk bu cuma gorucez doktorum kanama olmadigi surece bi problem yk demisti test yne net ama kafam karisti esim her test ayni derecede cikcak dyr bi kaide yk dyo ama kendim kasindim acikcasi kafam karisti bisi yktur dmi

Aynen öyle canım her marka test aynı koyuşukta çıkmıyo bende dr muanesine gitmeden önce 2 günde 1 yaptım bnde senn gibi telaş yaptm ama snra farklı bi marka aldm aynı değil her marka endişe etme

Aynen öyle canım her marka test aynı koyuşukta çıkmıyo bende dr muanesine gitmeden önce 2 günde 1 yaptım bnde senn gibi telaş yaptm ama snra farklı bi marka aldm aynı değil her marka endişe etme
Ay varya dunden beri icim icimi yiyo baksana byle cikti atablrsem smdi yklicem

Sen hamileyken yemişsin canım ona göre vermişdirler o serumu antibiyotik ayrı ama herşey allahtan tabii ol derse olur
Ya serumun bir zarar-ı olmazda antibiyotik zarar verir ama Rabbim koruduktan sonra hiç bişey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…