Uykum var canımm sürekliPortakal suyu falan iç cnm yatakta durma hareket ett halszlesmssn cnm
Yoooo yasoşumm yaa ben kilo veremeyecem bu bogazla yer dururum :)Demecole dokuz ay sinra tekrar giyceksin
O zamanlar incecik hallerim canim :)İyi yapmışsın canım gülerek giy resmde o kadar kilolu durmuyosn ama sen
9 ay çok bi zaman değilki canımm nikah yaramış ozaman sana eski. Büyükler öyle derler :)O zamanlar incecik hallerim canim :)
O resmin ustunden 9 ay gecti :)
Evet devamli degil hayatim.aradaaSagol cnm siddetli ama bir vurup bir gidiyo devamli deil
Kuzum ben 10+2 haftalik hamileyim gecen test var yapayim dedim resmen silik cizgi cikti :)Canm dunku yaptigm test diger teste gore daha soluk geldi o yzden acaba bi sorun mu var dedim
Erkek olursa Agâh PaşaIsim düşündünüz mu kizlaar :)
Hayirlisi olsun kuzum hemen ekliyorum listeyeHoşbuldum amin inşallah 8 temmuz dedi doktor bakalım
Sende bendensinnn giden haftalarda da ben yaptm 2 tane almşdım saklıyım kalsn dedm baktm kullanma tarihi geçiyomuş yaptm ama silik çıkdı bnmkideKuzum ben 10+2 haftalik hamileyim gecen test var yapayim dedim resmen silik cizgi cikti :)
Tesler markaya hcg hormonunu salgilama duyusuna gore degisiyor sakin kafani takmaa
Bendere hala uyukluyorummBugn hiç kalkasım gelmedi yataktan halada öyle zor duruyorum ağırlık var üzermde sanki
Aynen kuzu testler degisiyor yaa ilk 2 cizgiyi gordun mu tamamdir sonrasi yalan :)Sende bendensinnn giden haftalarda da ben yaptm 2 tane almşdım saklıyım kalsn dedm baktm kullanma tarihi geçiyomuş yaptm ama silik çıkdı bnmkide
Sen erken kalkıyosn balım sennki normalBendere hala uyukluyorumm
Nişanin bitecegi yooook uyumak istiyorumm
Yarin mesaim var oooffff
Amaa esoosssss motive et beni bak aglarim :)9 ay çok bi zaman değilki canımm nikah yaramış ozaman sana eski. Büyükler öyle derler :)
Isimleriyle buyusunler insallahhhh@Senur94
Kız olursa zümra elizan erkek olursa murat yasin
Kucucuk yerde nasil rahat olsunlar ki mecbur katlancaklar 9 ay :)Evet devamli degil hayatim.aradaa
Hatta ben idrara cikinca da o agri oluyor
Bebislerr yerlerinden memnun degil sanki genlesiyorlar :)
Coook kotu amaaa uykuya hasret kaldimmSen erken kalkıyosn balım sennki normal
Eee artikk birazcik katlanacaklarKucucuk yerde nasil rahat olsunlar ki mecbur katlancaklar 9 ay :)
Saglikla gelsinlerde yirtiklarda onlarin hediyesi olur bizeEee artikk birazcik katlanacaklar
Gerim gerim gerilecegizz kizzz o yirtiklar nasil olusacak merakla beklemedeyim :)
Bırak al gitsin kuzumm yaa bende resmen çıta gibiydim şimdi iyi oldum doğumdan snra hrpsi erir giderAmaa esoosssss motive et beni bak aglarim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?