Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sagol cnm siddetli ama bir vurup bir gidiyo devamli deil
Evet devamli degil hayatim.aradaa
Hatta ben idrara cikinca da o agri oluyor
Bebislerr yerlerinden memnun degil sanki genlesiyorlar :)

Canm dunku yaptigm test diger teste gore daha soluk geldi o yzden acaba bi sorun mu var dedim
Kuzum ben 10+2 haftalik hamileyim gecen test var yapayim dedim resmen silik cizgi cikti :)
Tesler markaya hcg hormonunu salgilama duyusuna gore degisiyor sakin kafani takmaa

Kuzum ben 10+2 haftalik hamileyim gecen test var yapayim dedim resmen silik cizgi cikti :)
Tesler markaya hcg hormonunu salgilama duyusuna gore degisiyor sakin kafani takmaa
Sende bendensinnn giden haftalarda da ben yaptm 2 tane almşdım saklıyım kalsn dedm baktm kullanma tarihi geçiyomuş yaptm ama silik çıkdı bnmkide

Bugn hiç kalkasım gelmedi yataktan halada öyle zor duruyorum ağırlık var üzermde sanki
Bendere hala uyukluyorumm
Nişanin bitecegi yooook uyumak istiyorumm
Yarin mesaim var oooffff

Sende bendensinnn giden haftalarda da ben yaptm 2 tane almşdım saklıyım kalsn dedm baktm kullanma tarihi geçiyomuş yaptm ama silik çıkdı bnmkide
Aynen kuzu testler degisiyor yaa ilk 2 cizgiyi gordun mu tamamdir sonrasi yalan :)

Kucucuk yerde nasil rahat olsunlar ki mecbur katlancaklar 9 ay :)
Eee artikk birazcik katlanacaklar
Gerim gerim gerilecegizz kizzz o yirtiklar nasil olusacak merakla beklemedeyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…