Ins ondandir anlatilmaz bir aci ve simdiye kadar hic yoktuAy bende de oluyordu o dun ve bugun
Galiba rahim genisliyor ondan
Resmi kırpıp at cnmFoto yüklicem ama sürekli dosya boyutuyla ilgili hata veriyor. Naptiysam olmadi. Nasıl şeyse artıkkk: //@
Yaaa hamis insan cirkin olur mu hiic :)
Ya kırptım küçülttüm yine olmuyor . Acaba yanlış yere mi tıkladım . Dosya yükle diyorum. Fotoyu seçiyorum . Yüklüyor. Ama sonra hata veriyor.. ? :/Resmi kırpıp at cnm
Bi acile görünseydin canımm varmı halaaaKizlar bugun rahmimde oyle bir aci varki aglayacak gibi oluyorum cok canim yaniyor. Bebegime birsey olduysa diye cok korkuyorum boyle bir durumla karsilasan varmi
Maşallahh kuzummm rabbm nazarlardan korusunn
bunlar engel değilki ben 6. Ayımda kusmaktan serum yemiştim.İnşallah hayırlısı olur hakkındaGunum gecti canim dundu ama hala olmadim da olur diye dusunuyorum canm antibiyotik ve serum takilmisti hasta olmustum da
Sen hamileyken yemişsin canım ona göre vermişdirler o serumu antibiyotik ayrı ama herşey allahtan tabii ol derse olurB
bunlar engel değilki ben 6. Ayımda kusmaktan serum yemiştim.İnşallah hayırlısı olur hakkında
Evet kuzum bende de oldu o yelas etme amaa eger siddetlenirse dr gitIns ondandir anlatilmaz bir aci ve simdiye kadar hic yoktu
Aauyy ayyy teyzesi yesinnnnnnnn bunuu
Aleyna Aleykum selam kuzuuuuSelamunaleykum
Xl bir kiyafet aldim kuzum :)))Umya balımm kıyafet buldun mu nişana giymeye
:** Allah razı olsun teşekkürler teyzesiAauyy ayyy teyzesi yesinnnnnnnn bunuu
Masalllaahh suphanAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?