Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Değerlerim yukarıdaki gibi haftalık vs hiç bilmiyorum ki canım İnan dr tahlil istiyor sürekli

Kızlar değerim 2 kat artmasına rağmen dr. Yetersiz buldu anlamadım bende çok sıkılıyorum yardımcı olun lütfen
Canm bırakk o dktoru her dr farklı biişy söylüyo takma kafana değerleriii rahat ol sap salim görüceksin keseyi de bebeği de

19,23---27,94---55,21 adet tarihim 22 aralıktı. Bugün 55,21 çıktı. 2 günde bir yapıldı bınlar ama dr. Hala takip diyor şüpheli diyor
Anladım sata gore az bulmustr ama gec dollenme olmus olablr bn hiç kan takibi yaptrmadm adetn ustundn 1 hafta gcnce gttm hastaneye usgden bkıldı direk senin gec dollenme buyuk ihtmal

İnşallah canım ya ama işte dediklerine bak birisi adetine göre değeri düşük diyor biri 2 kat artmış ama şüpheli diyor yardım edin

Anladım sata gore az bulmustr ama gec dollenme olmus olablr bn hiç kan takibi yaptrmadm adetn ustundn 1 hafta gcnce gttm hastaneye usgden bkıldı direk senin gec dollenme buyuk ihtmal
Dktrlar hep sata göre hesaplıyo ama belkide daha yeni hamile kaldı nerden biliyo ezbere konuşuyo öyle

İkisi de bulunduğum ilin en iyi 2 doktoru.bence de öyle ama biri erkendir diyor diğeri değer düşük diyor

Aynen öyle bende öyle düşünüyorum kızlar 4 gün sonra kan tahlili istedi yaptırayım mı sizce

İnşallah canım ya ama işte dediklerine bak birisi adetine göre değeri düşük diyor biri 2 kat artmış ama şüpheli diyor yardım edin
Cnm adetıne gore dsuk dogru dıolar ama adete yakın hamile kalmişsn sen bnce 2 hafta bkle oyle gt doktra kafanı bulandrmasnlar

Beklemek de zor 1-2 hafta bekleyeyim o zaman. Adete yakın olmuş olabilirim zaten ben öyle düşünüyorum yumurtlama günüm De değildi ama bilmiyorum

Aynen öyle bende öyle düşünüyorum kızlar 4 gün sonra kan tahlili istedi yaptırayım mı sizce
Yaptırma canımm bekle kahve yada kırmızı kanaman faln olmazsa aklına hiç kötü bişy getirme adete bir gün kala bile hamile kalan oluyo kmse bilemez bunu bende 1 kere kan verdm bekledm 2 hafta snra hem kese hem kalp atımını gördüm

Beklemek de zor 1-2 hafta bekleyeyim o zaman. Adete yakın olmuş olabilirim zaten ben öyle düşünüyorum yumurtlama günüm De değildi ama bilmiyorum
Canmm illa yum günü de şart değil rabbm ol derse olur

Bkle cnm sen en iyisi folıkasıdıne ihmal etme snra gt bakalm ne dckler bu sfer bebek buyusun biraz

Kızlar bi arkdaşm bana soedu bende size sorayım akıntı demişken akıntının hiç olmaması normal mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…