Kesın konusmak istemıolar belliki cnm
Ikı hafta sonra kesen net gorunur bnce cnmBence de canım hayırlısı olsun.
Aynen balimm yaSen de evde olsan uyursun balım çalışıyosunda ondan
Evet çok iyi doktor da iyi dedikten sonra daha noolsunMaşaAllah barekAllah: ) gayet iyi değil mi . Doktor sağlıklı her şeyiyle iyi dedi..
Begendim kuzum bence guzelİnşallahh canımm rabbm hangisini nasip ederse erkek de biraz daha kararsızım
Hayirlisiyla gelsinler kuzumm insallahBizde erkek olursa zahit berk
Kiz olursa afra yada aden hosuma gdiyo
Olur olur insallah merak etme annesi anca gelisioDoğru söylüyorsun canım bende ilk hamileliğimde hiç bitmesin diyodum ama bunda bu aşama çabuk geçsin diye dua ediyorum özellikle üç ayı hayırlısıyla doldurmak içinhamd olsun rabbime asla İsyan etmiyorum ama çok zor geçiyo ne mide düzeliyo ne tansiyon ne iş bitiyo bide minigimin cinsiyeti belli olsa tamam
Allah nasip ederse kuzum hazir isimlerUmya ohh isimler hazır masallah :))
Oyu Allah rahmet eylesin kuzum mekanlari cennet olsunKızımız olursa Güneş oğlumuz olursa Muhammed Mustafa inşallah :) İkimizin de baba ismi Mustafa ikisi de rahmetli kızlarçok istiyoruz babalarımızın adını koymayı hayırlısı olsun bakalım
Kac cikti bugin kuzumKızlar değerim 2 kat artmasına rağmen dr. Yetersiz buldu anlamadım bende çok sıkılıyorum yardımcı olun lütfen
Ozaman isimlerimizde hazırBegendim kuzum bence guzel
2 gun de bir ise eger artik var gec dollenme olabilir kuzum19,23---27,94---55,21 adet tarihim 22 aralıktı. Bugün 55,21 çıktı. 2 günde bir yapıldı bınlar ama dr. Hala takip diyor şüpheli diyor
Olabiliyor kuzum her gebelikte farklidirKızlar bi arkdaşm bana soedu bende size sorayım akıntı demişken akıntının hiç olmaması normal mi
Aynen caaanncaannn kaldi cinsiyet :)Ozaman isimlerimizde hazır
Aynenn kuzumm ya en zor bekleyişşş vallaAynen caaanncaannn kaldi cinsiyet :)
Valla herkes dagildi kuzum yemek vakti doye diye sanirimCanlar bi çekildiniz nereye gitdiniz
Sanırımm kuzucumm napıyosnValla herkes dagildi kuzum yemek vakti doye diye sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?