Bunyeye gore degısıor herkes aynı degl cnm herhangı bi kanama olmadktan snda gebelikte skıntı oldgu soylenemz. Usg kontrllerı ıyıse sıkıntı yoktrKızlar bi arkdaşm bana soedu bende size sorayım akıntı demişken akıntının hiç olmaması normal mi
Yok cnm degerın az gorunmz bnceKızlar ben gitsem ultrasonda görünmez değil mi daha
Yok canmm hiç bi. Şeklde görünmez belki vajinal muanede çok minik oda belkiiKızlar ben gitsem ultrasonda görünmez değil mi daha
Gebelik Haftası Beta HCG DeğerleriAnladım erken olduğu için galiba teşekkürler kızlar
Çok gerekli olmadıkca da vajinal muane yaptrma canm bekle hastaneye gitmeye karar verdiğinse tekrar hcg baktık eğer 1000 i geçmişse git ama tabi çok yükselmemişsede git inşallah dilediğimiz. Gibi olurAnladım erken olduğu için galiba teşekkürler kızlar
Afyt olsun cnm bnde fasulye bulgur yogurt yedim ustune cevizDemin 1 kase lahana turşusu yedm şimdide çikolata yiyormmve acıktıkkkk
Sınırda dıe heralde cnm senın sata gore 5 hafta 3 gunluk normal degerlerse 5000 yada 4000 oluo oyızdenBenim buna göre normal o zaman canım dr lar neden korkutuyor bende bakmıştım netten bu değerlere ama dr başka söylüyor
Ohhh yarasınnn bebişee annesii sizede afiyt olsunAfyt olsun cnm bnde fasulye bulgur yogurt yedim ustune ceviz
Iyı cnm normali o sen daha 3 haftalıksın bnceBugün 2 kat artmış olması iyi mi değil mi anlamadım ki sevinemedim hala
Saol kuzusummmn bnmOhhh yarasınnn bebişee annesii sizede afiyt olsun
Kesın konusmak istemıolar belliki cnmAma Yen'i olma ihtimalini hiç neden düşünmüyorlar
Bencede daha çok küçük bi sıkıntı olsa helede kmyasal şimdiye çokdan adetle atılmşdı çünkü kmyasal en Fazla 3 4 günde atılıyo bildiğim kadarıylaIyı cnm normali o sen daha 3 haftalıksın bnce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?