Valla tv8 e bakiym canm sn napiyn bugunude btrdik hayirlisiyla cumaya az kaldi bebisimi gormeye hayirlisiylaSanırımm kuzucumm napıyosn
Hosgeldn canmKızlar
Hoş buldum cnmHosgeldn canm
Benim uclari hala agriyo canim bide ck kasiniyo bende oyleym benm goguslerim adetmde oyle sismezdi felaket sis smdiden bu kadr sisse 9ayn sonnda merk ediyrm hep goguslerin kucuk dye soylenir durrdm galiba allah al sana koca gogus dddiHamis olan arkadaşlar göğüs agriniz okdu mu ya bnm cok ktü gogsum au an adete 9 gun var aglaysm var agrdan
Bnm çok kötü agryo cnm valla aglaysm var gecn ay kimyasal gebelik gecrdm düşük okduBenim uclari hala agriyo canim bide ck kasiniyo bende oyleym benm goguslerim adetmde oyle sismezdi felaket sis smdiden bu kadr sisse 9ayn sonnda merk ediyrm hep goguslerin kucuk dye soylenir durrdm galiba allah al sana koca gogus dddi
Oyy ne güzel 5 gün var kuzum cumaya bende kukuma kuşu gibi otryorm canmmValla tv8 e bakiym canm sn napiyn bugunude btrdik hayirlisiyla cumaya az kaldi bebisimi gormeye hayirlisiyla
Adetne ne kdr var canmBnm çok kötü agryo cnm valla aglaysm var gecn ay kimyasal gebelik gecrdm düşük okdu
Bende de kaşıntı var canımBnm çok kötü agryo cnm valla aglaysm var gecn ay kimyasal gebelik gecrdm düşük okdu
Aman kendimizi dinlemekten baska bsi yapmiyrz valla hep bebek seylerine bakiyrm kiyafetti sustu pustuOyy ne güzel 5 gün var kuzum cumaya bende kukuma kuşu gibi otryorm canmm
Ayy bendede ya uclari ck kasiniyo hatta dedm krem sursem rahatlatrmi ama dddm yanls bsi yapmiym bde ters teperBende de kaşıntı var canım
Amaan kuzumm bak bak dq bişye yaramıyoki cinsiyt belli değil faln alamıyosn sıkılıyorm ben hemenAman kendimizi dinlemekten baska bsi yapmiyrz valla hep bebek seylerine bakiyrm kiyafetti sustu pustu
Bnde sasirdim napcagmi sicak su koydum canm göğsümeAyy bendede ya uclari ck kasiniyo hatta dedm krem sursem rahatlatrmi ama dddm yanls bsi yapmiym bde ters teper
Benm ilk haftalarda acıyodu canm ama şimdi. Sadece kaşıntı varAyy bendede ya uclari ck kasiniyo hatta dedm krem sursem rahatlatrmi ama dddm yanls bsi yapmiym bde ters teper
Sıcak suyun belki zararı olur canm tamda bilmiyorm amaBnde sasirdim napcagmi sicak su koydum canm göğsüme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?