Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hamis olan arkadaşlar göğüs agriniz okdu mu ya bnm cok ktü gogsum au an adete 9 gun var aglaysm var agrdan

Hamis olan arkadaşlar göğüs agriniz okdu mu ya bnm cok ktü gogsum au an adete 9 gun var aglaysm var agrdan
Benim uclari hala agriyo canim bide ck kasiniyo bende oyleym benm goguslerim adetmde oyle sismezdi felaket sis smdiden bu kadr sisse 9ayn sonnda merk ediyrm hep goguslerin kucuk dye soylenir durrdm galiba allah al sana koca gogus dddi

Benim uclari hala agriyo canim bide ck kasiniyo bende oyleym benm goguslerim adetmde oyle sismezdi felaket sis smdiden bu kadr sisse 9ayn sonnda merk ediyrm hep goguslerin kucuk dye soylenir durrdm galiba allah al sana koca gogus dddi
Bnm çok kötü agryo cnm valla aglaysm var gecn ay kimyasal gebelik gecrdm düşük okdu

Aman kendimizi dinlemekten baska bsi yapmiyrz valla hep bebek seylerine bakiyrm kiyafetti sustu pustu
Amaan kuzumm bak bak dq bişye yaramıyoki cinsiyt belli değil faln alamıyosn sıkılıyorm ben hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…