Kaynanam yarin coruma gitcek onu bindirdikten sonra gideriz oglen canim.belkide sabahbgideriz bilmiyorum bakalimYrın guzel hbrnu alrz ınsallhh sabhtn mu gtcn
Tüüühhh banyoda fln yokmu çamaşır suyuKo
Kiz annemgildede degilimki dayimgildeyim ya kaynanam kardesine gelmisti bende yaninda geldim burda bisey yapamam
Tmm kuzum aslında ıdrar testndedd ckarKaynanam yarin coruma gitcek onu bindirdikten sonra gideriz oglen canim.belkide sabahbgideriz bilmiyorum bakalim
Hic stresli degildim bu ay olmaz diye dusundum canim.hap kullaninca ya bi vitamin ilaci kullanyorumBejan19 inşallah stresten fln geckmiş değildr cnm folik asit kullanıyonmu
O cMasr suyu falan bnde hiç tutmadı ya la :))Tüüühhh banyoda fln yokmu çamaşır suyu
Folik asitin çok faydası var canımHic stresli degildim bu ay olmaz diye dusundum canim.hap kullaninca ya bi vitamin ilaci kullanyorum
Vardir heraldede guven olmazkinole seylere ya yarin kan vermeyi tercih edyorum :)Tüüühhh banyoda fln yokmu çamaşır suyu
Banyoda varsa gzliden girip yap tasın içineTüüühhh banyoda fln yokmu çamaşır suyu
Testim yok canim kan en iysi kesin sonuc verir iste :)Tmm kuzum aslında ıdrar testndedd ckar
O cMasr suyu falan bnde hiç tutmadı ya la :))
Verrde bkletıolar :))Te
Testim yok canim kan en iysi kesin sonuc verir iste :)
Herıı ne demk gız:)Bejan19 vardır kuzumm hadi yap heriii
Herii iiştee tokatlıyım canımm benHerıı ne demk gız:)
Hee bızdede herr gt demek kurtceden:) ondan sordumHerii iiştee tokatlıyım canımm ben
Doğrudur canımmHee bızdede herr gt demek kurtceden:) ondan sordum
Esıne sule yapsın canoKızlarr yaaa canım bide yufka böreği. İstedikii yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?