- 25 Ocak 2017
- 1.084
- 816
- 43
- 31
Benim hamilelikte tek sikayetim gogusumdeki hassasiyet ve bebegim erkek bu belirtiler kiz erkek degil bunyeyle alakali sanirsamAa onu bugün esim de dedi hamilesndr belki kiz olunca öyle oluyms dye
insAllah canim ya ama pekde degerlendirmedimde yaron ogreniriz bakalim hemen yarin olsun :))Kuzum ilaçlardan hiç korkma henüz belli olmayan gebelikte yani doktorlara göre oluşmamış bebeğe kullanılan ilaçların mr röntgen vs bir zararı yok eğer sorun olsa zaten gebelik oluşmaz diyor doktorlar yani inşallah sen hayırlı haberi alırsan miniğin ilaçlardan etkilenmemiş olacak
Ay kizlar beni iyce umutlandiryonuz yaCanımm herşey nssip kısmet arkdaşm adet sancısı çekiyorm diye gidiyo hastaneye oysaki hamişmiş ve ağrı kesici iğne serum faln takıyolar ama h bişy olmadı doğum yaptııBejan19
Kesinlikle Allah akil fikir versin kiz bebek berekettir. Kim kiz evladini erkek evladindan ayirmaz ve guzel bir sekilde evlendirirse ona peygamberimiz sefaat edermis. Hz. Muhammed s.a.v "kizlariniza iy i davranin unutmayin bende kizlar babasiyim"Rabbim vicdan merhamet versin böylelerine
Yok canim kaynanam varda gec cevap veriyorum hep :)Bi konuştuk öbür topikde rahatsızsın biraz ertele faln diye ya dedm acaba ona mı kırıldı cvp vermiyo
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberlerle gelinsAllah canim ya ama pekde degerlendirmedimde yaron ogreniriz bakalim hemen yarin olsun :))
Doğru canmm haklısın var öyle insanlarKiz cocuklari da gosteriyor kendini ama doktorum dedi ki kiz cocuklarinda aldirma olayi cok oldugu icin bizler gec haftalarda soyluyoruz yasa disi kurtajla aldiranlar malesef var bizim toplumumuzda cehalet kurbani insanlar Allah akil versin onlara anlicaniz kizlar kiz gec gosterir degil doktorlar soylemeye korkuyorlar
insAllah canim yarin guzel haberle gelirim insAllahHakkında hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberlerle gel
Kesinlikle Allah akil fikir versin kiz bebek berekettir. Kim kiz evladini erkek evladindan ayirmaz ve guzel bir sekilde evlendirirse ona peygamberimiz sefaat edermis. Hz. Muhammed s.a.v "kizlariniza iy i davranin unutmayin bende kizlar babasiyim"
Tamm canımm kusura bakma inşallah yarn güzl haberler verirsinYok canim kaynanam varda gec cevap veriyorum hep :)
Belirtn neler:)ayh bilmiyomki olmadikca unut artiyor .d
Burda gececiHerkeş gtmiş mi gene
Burda gececi
senur da glir smdi
Normalden fazla lavaboya gidiyom gibi canim pek belirtide yok yavBelirtn neler:)
Ayy hadi inşallahh yaaNormalden fazla lavaboya gidiyom gibi canim pek belirtide yok yav
Yok canim hic biseyim yok zaten biay agrili geciyor bi ay agrisiz bu ay agrisiz olur olursa gecen ay agriliydi normalden fazla Lavaboyavgidiyorum gibi gelyor banaBejan19 adet olack gibi belirtin varmı ağrı faln
Adet geckmsi en buyuk blrti cnm:)Normalden fazla lavaboya gidiyom gibi canim pek belirtide yok yav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?