Aynen kuzum bnmmmmaynenn gelir birazdan
insAllah canim benmTamm canımm kusura bakma inşallah yarn güzl haberler verirsin
Y
Yok canim hic biseyim yok zaten biay agrili geciyor bi ay agrisiz bu ay agrisiz olur olursa gecen ay agriliydi normalden fazla Lavaboyavgidiyorum gibi gelyor bana
Baska hic belirti yok ama canim.yaAdet geckmsi en buyuk blrti cnm:)
Keşke test olsaydıda yapsaydn bugn 2 gğn mü oldu gecikeliB
Baska hic belirti yok ama canim.ya
Daha gecmedik canim ya mutfak esyalarini felan goturdum bi yatak odasi kaldi annemgilde isteİnşallah vardır canım hayırlısı bakalım siz kendi evinize geçmişmiydiniz
Dkkat et canm ağır faln kaldırma yükseğe yetişmeDaha gecmedik canim ya mutfak esyalarini felan goturdum bi yatak odasi kaldi annemgilde iste
İdrarda koku varmı koku olur keskinB
Baska hic belirti yok ama canim.ya
Canim nebilim hic umudum yoktu bu ay ya hicte test kullanmadim ben Cuma gunumduKeşke test olsaydıda yapsaydn bugn 2 gğn mü oldu gecikeli
Bnde yoookk o koku hep diyolar amaİdrarda koku varmı koku olur keskin
Bayada is yaptik evde ya dolap sil yerlestir felan artik yapmam yarin hastane gidimde kan verim direk bari :/Dkkat et canm ağır faln kaldırma yükseğe yetişme
İlk zmnlar cnmBnde yoookk o koku hep diyolar ama
Var gibi sankiİdrarda koku varmı koku olur keskin
3 gün oluyo bugnle hadi çamaşır suyuyla yapCanim nebilim hic umudum yoktu bu ay ya hicte test kullanmadim ben Cuma gunumdu
İlk zamnlardada yokdu kii hiç olmadıİlk zmnlar cnm
Yrın guzel hbrnu alrz ınsallhh sabhtn mu gtcnVar gibi sanki
Olblr cnm bnde vardıİlk zamnlardada yokdu kii hiç olmadı
Kiz annemgildede degilimki dayimgildeyim ya kaynanam kardesine gelmisti bende yaninda geldim burda bisey yapamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?