Kuzum ben bobrek tasi dusurmustum antibiyotik serumlar cok kotu gecmisti o ay hic beklemedigim sekilde ogluma hamile oldugumu ogrenmistimYok canim kaynanam varda gec cevap veriyorum hep :)
He adamin isi yok kalkip yufka boregi yapicak yok sole kuzum acsin sana bideEsıne sule yapsın cano
Yapacak bananeHe adamin isi yok kalkip yufka boregi yapicak yok sole kuzum acsin sana bide
Uyuyoki söylesem de rüyasında yapar ancakHe adamin isi yok kalkip yufka boregi yapicak yok sole kuzum acsin sana bide
Uykuyu duzene sokms afernUyuyoki söylesem de rüyasında yapar ancak
Gelir gelmez yemeği yedi yattı kaldır dedi kaldırmadm uyusun ama sabah büyük ihtimalle geç kalkar gece yine aynı otururUykuyu duzene sokms afern
:)) anladım cnmmGelir gelmez yemeği yedi yattı kaldır dedi kaldırmadm uyusun ama sabah büyük ihtimalle geç kalkar gece yine aynı oturur
Iyı geceler cnmmmBende yatıyorm kızlar iyi geceler allaha emanet olun öpüldünüzz
Uyudun mu kuzummIyı geceler cnmmm
Yok cnmUyudun mu kuzumm
Hssedemzsn cnm suan bagrsaktr o:))Uyumadan önce dua latımı okuyrm ben elimi karnıma koyup sanki miğdemn orda bişyler oynuyo duçikolata fln yedmya acaba çokmu hareketlendi sıpa hissedermiyim ki şimdiden
Tam uyuyacakdımmm kii uyuyamadmmmYok cnm
Hssedemzsn cnm suan bagrsaktr o:))
Bn daha oturuom 360 tv yı ızlıom cocuklar duymasn baslar brzdan ahaahahTam uyuyacakdımmm kii uyuyamadmmm
Dogrudur kuzucan bn ilkini 20.haftada anca hssettmolabileerr ilk defa oldu da komiğime gitti
Bende iziliyodum ama bgn yattm kardeşim bende onu uyuttum birazda uykum gelir gibi olduBn daha oturuom 360 tv yı ızlıom cocuklar duymasn baslar brzdan ahaahah
Erkek geç ve az oynarmış öyle derlerDogrudur kuzucan bn ilkini 20.haftada anca hssettm
Acıktık bız bıde heran dısarı gdeblrz esmle :)Bende iziliyodum ama bgn yattm kardeşim bende onu uyuttum birazda uykum gelir gibi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?