Mqşallah canmm allahm sağlıklı sıhatli nasip etsn ilk miBende 8 haftalik hamileyim:)
Yok ikinci amin tesekkurler cumlemizinkini insallahMqşallah canmm allahm sağlıklı sıhatli nasip etsn ilk mi
İlkin cinsiyeti ney canmm kaç yaşındaYok ikinci amin tesekkurler cumlemizinkini insallah
Oyyy maşallah süpanallah canımmm isteyerek mi oldu buIkkim kiz uc yasina girecek
İstemedin miMaleseff
Onu bılemem cnmda uyandgnda içsene senin sabhn ogleden snra oluo bnmde ole 2 de kahvaltı edıom ustune hapımı ıcıom2 saat sonra kalkabilsemm yerim dee kalkamıyom kii yapışıyom sanki bişy olurmu canm zehirleme gibi
Öyle yapıyım ozaman bundan sonra bi kaç gündür sabah kalkıp içip yatıyodumda bugnde biraz karnm ağrıdı korktm doğrusu brlki de o yüzden halsiz düşüyom ilça kötü ediyo demkkiOnu bılemem cnmda uyandgnda içsene senin sabhn ogleden snra oluo bnmde ole 2 de kahvaltı edıom ustune hapımı ıcıom
Tbi cnm nie ole bse yapıon nezmn uyanrsan ozmn sabhn oluoÖyle yapıyım ozaman bundan sonra bi kaç gündür sabah kalkıp içip yatıyodumda bugnde biraz karnm ağrıdı korktm doğrusu brlki de o yüzden halsiz düşüyom ilça kötü ediyo demkki
Tamam canımm ozamannTbi cnm nie ole bse yapıon nezmn uyanrsan ozmn sabhn oluo
Bekletsin dursun canim kanimi verir cikarim netten bakarim sonuca 1saatte ckyoVerrde bkletıolar :))
Geciktimi senindeKuzum ben bobrek tasi dusurmustum antibiyotik serumlar cok kotu gecmisti o ay hic beklemedigim sekilde ogluma hamile oldugumu ogrenmistim
Bekleyen dervis muradina ermisAman bkleay dlrdık bız burda 84zmryle
Hadi bakalımm inşallahh canımmB
Bekleyen dervis muradina ermis
Hdi hyrlısıııB
Bekleyen dervis muradina ermis
O çoktan uyuduYalnız değilim o zaman Meslek nedir
insAllah canm bkalmHadi bakalımm inşallahh canımm
Tmm sensinBekletsin dursun canim kanimi verir cikarim netten bakarim sonuca 1saatte ckyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?