Nişanlınsa biişy diyemem ama erkek arkdaşınsa hiç tasvip etmiyorm canm öyle bi durumnda olsa düğünü yapar gidersin ama şunuda unutmayalım gelin ata binmiş ya nasip demiş enfeksiyondur canm o ilk evlendiğim sene bende olmuşdum şuan hamileyim ve yine oldum geçen hafta afedersn balgam gibi miValla Ne desen haklısın nişanlım ama genelde olmaması gereken birşey
Açık kahve olarak geliyor Arada da pıhtı şeklinde geliyor
Sor canım ne olacak 11 haftalığız sennki ne kadar dı. Sen konuyu kaçırıyosun ben sorsam da unutuyormGebelik ne kadar kusura bakma ben gun içinde bi çok konuyu kaçırdığımdan bilmiyorum bu yüzden soruyorum çalışmak güzel ama hamileyken zor
Yok canm açık kahve ama arada gelen pıhtı şeklinde olan az ve sümüksüNişanlınsa biişy diyemem ama erkek arkdaşınsa hiç tasvip etmiyorm canm öyle bi durumnda olsa düğünü yapar gidersin ama şunuda unutmayalım gelin ata binmiş ya nasip demiş enfeksiyondur canm o ilk evlendiğim sene bende olmuşdum şuan hamileyim ve yine oldum geçen hafta afedersn balgam gibi mi
Hamilelik dışında da zor canmm satış danışmanı olmak ayakda kalmann zararı olmazmı bebeğineGebelik ne kadar kusura bakma ben gun içinde bi çok konuyu kaçırdığımdan bilmiyorum bu yüzden soruyorum çalışmak güzel ama hamileyken zor
Enfeksiyon olmuşsun canm ozamam kadın doğumcuya git. Kesinlikle içine boşalma olmadıysa çekilmeyle hamile kalamazsın hiç yokdan madem ilşkiye giriyosun ertesi gün hapı alsana canım en azından kafan rahat olurYok canm açık kahve ama arada gelen pıhtı şeklinde olan az ve sümüksü
Ilk basta zor gelmisdi kizim da kucuk ya alisdim ama simdi anne olmak fikrine..İstemedin mi
Hayırlısı olsun canmm inşallahh olsun birlikte büyürlerIlk basta zor gelmisdi kizim da kucuk ya alisdim ama simdi anne olmak fikrine..
Ama bunda daha heyecanliyim szler ne kadarlik hamilesiniz ilkmiHayırlısı olsun canmm inşallahh olsun birlikte büyürler
Niye ilkini anlamamışmıydın canım. Ben 11 haftalık 2 düşükten sonra ilk canım rabbm nasip ederse inşallahAma bunda daha heyecanliyim szler ne kadarlik hamilesiniz ilkmi
Daha deneyimli olunca insan bnce farkli ilkinde nasil tepki verecegini bilmiyo insan sizede insallh kucaginiza almayi nasip eder rabbimNiye ilkini anlamamışmıydın canım. Ben 11 haftalık 2 düşükten sonra ilk canım rabbm nasip ederse inşallah
İnşallahh canımmm cümlemizinkini ozaman tecrübelerinden bahsedermisin birazDaha deneyimli olunca insan bnce farkli ilkinde nasil tepki verecegini bilmiyo insan sizede insallh kucaginiza almayi nasip eder rabbim
Ne güzel canımmm maşallahh profl resmnde ki kızın mı çok tatlı rabbim nazarlardan saklasın inşallahBi kizim var ve anne olmak harika bisey bnce onun icin herseye degrr☺
Kızında cinsiyeti ne kadarlıkken öğrendn canımmBi kizim var ve anne olmak harika bisey bnce onun icin herseye degrr☺
Allah bağışlasın inşallah canımmYok kizim degil ☺amin insallh kizmda bi okadar tatlidir☺
Bn cok erken ogrendim 2bucuk aylikdi direk soylediler hc yanilmada olmadiKızında cinsiyeti ne kadarlıkken öğrendn canımm
Siz kizmi istiyosunuz erkekmiBn cok erken ogrendim 2bucuk aylikdi direk soylediler hc yanilmada olmadi
Ayyy ciddimisin canımm özel hastanemydi. Gerçekden çok erkekn öğrenmişsin usg demi öğrendn Aslında hiç farkezmez kız erkek ama kız kardeşim var küçük onun sevgisini tatdım umudum erkekden yana tabi rabbm daha iyisini bilirBn cok erken ogrendim 2bucuk aylikdi direk soylediler hc yanilmada olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?