Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar merhaba lütfen bana yardım edin ben erkek arkadaşımla geri çekilme yöntemi ile ilişkiye girdim ve içime boşalmadı bu ayda 6 gün erken adet oldum ve normalde 5 gün süren adetim 3 gün sürdü ve devamında kahverengi akıntım oluyor az az hamilemiyim acaba lütfen yardım edin

Canımm eşiyle ilişkiye girmiş bi bayan için bile net bişey söyleyemiyorz ki en iyi sonucu test yaparsan alırsın.

Nerde canımmm hamileyken çok zorlar senii bende çok yaptım

Avmde bayanların hepsi bilir cocoda düşünün artık ne kadar yoğun ve yorucu gunlerımın dolmasını beklıyorum bakalım geçicek bi şekilde 3 ay kaldı şafak sayıyorum suan çalısıyormusun

Canım İnşallah dediğin gibidir
Canımm şimdi işine karışmak gibi olmasın ama başına gelse korkacağın şeyi neden adım atıyosunuz anlamıyorm. Hem geri. Çekildiyse neden hamile kalmış olabilirsin ki sadece lekelenmen olmuş ve rengi koyu kahvemiydi yoksa çikolata rengindemi. Eğer çikolata rengindeyse her kadın da olur o bende de oluyodu ve sağlıklı oldğun anlamına gelir

Avmde bayanların hepsi bilir cocoda düşünün artık ne kadar yoğun ve yorucu gunlerımın dolmasını beklıyorum bakalım geçicek bi şekilde 3 ay kaldı şafak sayıyorum suan çalısıyormusun
Yok canmm çalşmıyorm ama eşim izin verse yok dememm çok sıkılıyorm evde

Valla Ne desen haklısın nişanlım ama genelde olmaması gereken birşey
Açık kahve olarak geliyor Arada da pıhtı şeklinde geliyor

Yok canmm çalşmıyorm ama eşim izin verse yok dememm çok sıkılıyorm evde

Gebelik ne kadar kusura bakma ben gun içinde bi çok konuyu kaçırdığımdan bilmiyorum bu yüzden soruyorum çalışmak güzel ama hamileyken zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…