Senn meslek ne canımYalnız değilim o zaman Meslek nedir
:) hayrlisi canmHdi hyrlısııı
Ha?? tmm sensin DerkenTmm sensin
O çoktan uyudu
Senn meslek ne canım
İlle kan testi yapcan ya ondan dedm balımHa?? tmm sensin Derken
Hmm ❤ ee hep beni konustuk sen hamilesin dglmi kizmi erkekmi :)İlle kan testi yapcan ya ondan dedm balım
Nerde canımmm hamileyken çok zorlar senii bende çok yaptımSatış temsilcisi canım..
Güle güle canm afiyt olsun sizeBiz ymge gder:)))))
Arkadaşlar merhaba lütfen bana yardım edin ben erkek arkadaşımla geri çekilme yöntemi ile ilişkiye girdim ve içime boşalmadı bu ayda 6 gün erken adet oldum ve normalde 5 gün süren adetim 3 gün sürdü ve devamında kahverengi akıntım oluyor az az hamilemiyim acaba lütfen yardım edin
Canım İnşallah dediğin gibidir
Adetimin başında adet sancısıyla başladı 3 gün kanamam oldu ve kanama durdu sahan sonra kahverengi leke gelmeye başladı bu benm aklımı karıştırdı
Nerde canımmm hamileyken çok zorlar senii bende çok yaptım
Canımm şimdi işine karışmak gibi olmasın ama başına gelse korkacağın şeyi neden adım atıyosunuz anlamıyorm. Hem geri. Çekildiyse neden hamile kalmış olabilirsin ki sadece lekelenmen olmuş ve rengi koyu kahvemiydi yoksa çikolata rengindemi. Eğer çikolata rengindeyse her kadın da olur o bende de oluyodu ve sağlıklı oldğun anlamına gelirCanım İnşallah dediğin gibidir
Yok canmm çalşmıyorm ama eşim izin verse yok dememm çok sıkılıyorm evdeAvmde bayanların hepsi bilir cocoda düşünün artık ne kadar yoğun ve yorucu gunlerımın dolmasını beklıyorum bakalım geçicek bi şekilde 3 ay kaldı şafak sayıyorum suan çalısıyormusun
Valla Ne desen haklısın nişanlım ama genelde olmaması gereken birşeyCanımm şimdi işine karışmak gibi olmasın ama başına gelse korkacağın şeyi neden adım atıyosunuz anlamıyorm. Hem geri. Çekildiyse neden hamile kalmış olabilirsin ki sadece lekelenmen olmuş ve rengi koyu kahvemiydi yoksa çikolata rengindemi. Eğer çikolata rengindeyse her kadın da olur o bende de oluyodu ve sağlıklı oldğun anlamına gelir
Yok canmm çalşmıyorm ama eşim izin verse yok dememm çok sıkılıyorm evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?