Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Normal hastaneydi ultrasyonda gosterdi canm yas kac snn
24 canım senn ayy inşallah bende öğrenirim yaa kız yada erkek her neyse çok merak ediyorm komtrole gitdiğimde 12 +5 olcaz. Normal hastanede iyi. İlgilenmişler canm burda hiç söylemiyolar

Yasadiginiz yer neresi bnde 23yasindayim canim
Tokat merkez canımm. Kızında ilk neye aşerdin canımm bide idrar rengide belirliyomuş sanırım ne kadar doğru blmyorm ama kız doğuranlar hep koyuydu diyo. Göbüşün şekli faln

Aynen benimde o yzden hosuma gtti canm ama buyuynce afra tafra yapiyn demesnler ay ne sinir olurum cocugmla dalga gecmesnler
Aynen kuzum simdiden yadirgandi biraz melisa berin diye düşünüyorum smdilik

Rus takvimi var canim valla inanmiyotum ama kizimin bilgileri ondaki adet tarihimi yazdim kiz dedi bunu yazdim erkek ama bnde cok merak ediyorum baya heyecenliyim

Rus takvimi var canim valla inanmiyotum ama kizimin bilgileri ondaki adet tarihimi yazdim kiz dedi bunu yazdim erkek ama bnde cok merak ediyorum baya heyecenliyim
Benm pek inanasım gelmiyo canm ona ay nasıl belirler ki blmiyorm ama kimiside doğru diyo

Tokat merkez canımm. Kızında ilk neye aşerdin canımm bide idrar rengide belirliyomuş sanırım ne kadar doğru blmyorm ama kız doğuranlar hep koyuydu diyo. Göbüşün şekli faln
Yok kuzum ya benm kiz ama oyle bi sey yasamadim suyu az icersen sari olur idrarda cok icince rengi açılıyor. Ilk burger king asermistim ben :)))

Yok kuzum ya benm kiz ama oyle bi sey yasamadim suyu az icersen sari olur idrarda cok icince rengi açılıyor. Ilk burger king asermistim ben :)))
Suyu az içiyormm valla denedm bunu hala açık canımm günde en fazla 2 3 bardak içiyorm bu ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…