24 canım senn ayy inşallah bende öğrenirim yaa kız yada erkek her neyse çok merak ediyorm komtrole gitdiğimde 12 +5 olcaz. Normal hastanede iyi. İlgilenmişler canm burda hiç söylemiyolarNormal hastaneydi ultrasyonda gosterdi canm yas kac snn
Kimisi tarama testinde faln söylüyomuşNormal hastaneydi ultrasyonda gosterdi canm yas kac snn
Tokat merkez canımm. Kızında ilk neye aşerdin canımm bide idrar rengide belirliyomuş sanırım ne kadar doğru blmyorm ama kız doğuranlar hep koyuydu diyo. Göbüşün şekli falnYasadiginiz yer neresi bnde 23yasindayim canim
Bende çok uyuyorm miğde bulantım çok aşırı değil arada oluyoAma bu hamileligim baya farkli kizimdan uyuyorum surekli mide bulantiisi cok fazla
Aynen kuzum simdiden yadirgandi biraz melisa berin diye düşünüyorum smdilikAynen benimde o yzden hosuma gtti canm ama buyuynce afra tafra yapiyn demesnler ay ne sinir olurum cocugmla dalga gecmesnler
Benm pek inanasım gelmiyo canm ona ay nasıl belirler ki blmiyorm ama kimiside doğru diyoRus takvimi var canim valla inanmiyotum ama kizimin bilgileri ondaki adet tarihimi yazdim kiz dedi bunu yazdim erkek ama bnde cok merak ediyorum baya heyecenliyim
allahhh turşuuu demeee banaa kase kase yiyorummm bende aynen ilk döner le turşu aşerdmKizimda ilk halka tatlisina asermisdim bundada kornison tursu☺
Yok kuzum ya benm kiz ama oyle bi sey yasamadim suyu az icersen sari olur idrarda cok icince rengi açılıyor. Ilk burger king asermistim ben :)))Tokat merkez canımm. Kızında ilk neye aşerdin canımm bide idrar rengide belirliyomuş sanırım ne kadar doğru blmyorm ama kız doğuranlar hep koyuydu diyo. Göbüşün şekli faln
Dogum tarihine gore anne babanin bide adetin ilk gnu banada sacma geliyo ama kizimi yazdm dgru cikdiBenm pek inanasım gelmiyo canm ona ay nasıl belirler ki blmiyorm ama kimiside doğru diyo
Kalça basen nasıldı canm kızın daBide onda sadcee alti kilo aldim asiri bi kilom yokdu sadece karnim vardi
Bnde kavanoz kavanoz alip yiyorumallahhh turşuuu demeee banaa kase kase yiyorummm bende aynen ilk döner le turşu aşerdm
Suyu az içiyormm valla denedm bunu hala açık canımm günde en fazla 2 3 bardak içiyorm bu araYok kuzum ya benm kiz ama oyle bi sey yasamadim suyu az icersen sari olur idrarda cok icince rengi açılıyor. Ilk burger king asermistim ben :)))
Cok kilo almadigim icin karnim vardi canim yaaKalça basen nasıldı canm kızın da
Valla ben kilo alıyorm kavanoz yetmez bana en çokda lahanaya düştüm bu ara.Bnde kavanoz kavanoz alip yiyorum
Hamiş kaldğında zayıfmıydın canm ondandr belkiCok kilo almadigim icin karnim vardi canim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?