Canm rabbm sanada rn kisa zamanda nasip etsn bende 3.5 senedr istiyrm duydugmz her seyi yaptkher duydugmz doktoalra gttk kirklarelinde yasiyrm ne edirnede doktor kaldi ne kirklarelinde 6ay klomen 3defa asilama oldm olmadi sonnda istanbulda bi tup bebek doktoruna gttm rabbm onun ayagina tas degdirmesn onceden ck takardm o beni oyle rahatlattiki ara ver iliskiye olur dedi bekledk yne olmadi tup bebek icin gttk ilk ay ohss oldm yne moralman yksek tuttu beni diger ay 2yumus trasfer oldu kimyasal gebelk oldu sonra bana dinlen merve dedi ister 5ay sonra ister 5sene sonra gel dedi 2yumodun hala bekliyo dondurulms subatta gdicektim ama hamile oldugumu ogrendm rabbm ck buyuk ogrendigmde test yanls dye agladm kandada ckinca gercekten mi dye kac defa sordm hemsireye rabbm sonunu hayirlisiyla gormeyi nasip etsn rabbm sennde yuzunu guldurcek gunu ayarlamistr
Aglama kuzum ben 3.5 senedr cok agladm her hamile duydugmda agliyodm ama neden onn oldu dye degl neler duydum millettn bardak vur cocugn olur nisan yagmurlsrini ic olur onu yap bunu yap hc bi problemmzde yktu esimle ikimizde ama rabbm nasip ettm o cok buyuk smdi mutluyum ins 8ay cabucakgecr aliriz onu. KucagmzaAgladim ama ben yaa
Insallah kuzum kucagina almayi rabbim nasip etsin
Rabbm buyukcanm kimilerinn yasadignn yanndada benimki az kalir belkide rabbm isteyen herkese nasip etsn aratmasinYemin ediyorum canm okurken duygusallastim neler atlatmşsn seni görünce benim ki daha ne diyorum ama çok sevindim cok zorluklar çekmissin ama sonnda olmuş ALLAH yüzünü güldurmus canm ins bebegn saglikli eli ayagi duzgun uzun omru olur ins ALLAH seni cocugunda hic ayrmaz ins mervecim :)
Hayirlisi insallah canim benim
Benim 10 oldu bugun kuzummm
Hayirlisiyla
Aynen artk tek dua ediyorum topluca HZ.İBRAHİMİN duasını okuyoruz hamile olanda okuyor olmayan da hepmizin yuregi bir istegi bir arkadaslar sizde benim icin edermsnz dualarnza gercktn ihtycm varUzulmekk yoook tevekkul var dua var kuzuu sira sana da gelecek insallahh
Dua ne canm okuyalm valla uzun mu acababen blmiyrm ben her aksam ya musavvir cekiyrmCook sevindim canm saglikla dogar ins dikkat et hep kendine :)
Aynen artk tek dua ediyorum topluca HZ.İBRAHİMİN duasını okuyoruz hamile olanda okuyor olmayan da hepmizin yuregi bir istegi bir arkadaslar sizde benim icin edermsnz dualarnza gercktn ihtycm var
Haklsn cnm amin ins :)Rabbm buyukcanm kimilerinn yasadignn yanndada benimki az kalir belkide rabbm isteyen herkese nasip etsn aratmasin
Yok canm çok kisa internette yazdgn da goruran kisa oldgu icin gunde hepmiz 400 defa okuyoruz yarm saat surmuyor cok tesekkr ederim cnm :)Dua ne canm okuyalm valla uzun mu acababen blmiyrm ben her aksam ya musavvir cekiyrm
Tamamcanm ben okurum ben gunde 5sayfa kuranda okuyrm. Hamileylen okumak lazmmis ya bide sabirli olmasi icin bebisin asr suresini okumak lazmmisYok canm çok kisa internette yazdgn da goruran kisa oldgu icin gunde hepmiz 400 defa okuyoruz yarm saat surmuyor cok tesekkr ederim cnm :)
Cok sagl canm benim :) dualrın kabul olur ins :) bak bilmiyodum bunlari ogrenms oldum :)Tamamcanm ben okurum ben gunde 5sayfa kuranda okuyrm. Hamileylen okumak lazmmis ya bide sabirli olmasi icin bebisin asr suresini okumak lazmmis
Balımmm sağlıcakla kucağına al inşallah ne zaman öğrendin cinsiyeti miğde bulantın aşermen oldumu en çok ne aşerdin meselaBu arada bebisim erkekmis
Çokmu canımm kanaman dikkat et dinlen yat kalkma hiç gerekmedikceMerhaba arkadaşlar yeni üye oldum 19 haftalik gebeyim kahverengi kanaması olan varmi
Hos geldin balimm sen nerdeydin banlanmistinn
Hos geldin kuzu ekliyorum hemenBeni de ekleyin tahmini doğum tarihi 7 Temmuz
Ay sorma :) bi konu vardi kadinin vcsne biri grip pisliomus evde yoklarken dalga gctm bnde ban yedim ilk defaHos geldin balimm sen nerdeydin banlanmistinn
Deli yaa sen niye dalga gectin hic gulecegim yoktu yaa uykulu uykuli guldum :)))))Ay sorma :) bi konu vardi kadinin vcsne biri grip pisliomus evde yoklarken dalga gctm bnde ban yedim ilk defa
Ay sorma :) bi konu vardi kadinin vcsne biri grip pisliomus evde yoklarken dalga gctm bnde ban yedim ilk defaHos geldin balimm sen nerdeydin banlanmistinn
Wc nin kapisini kitle dicem bu seferde salonun ortasina s....r yazdim ahahahDeli yaa sen niye dalga gectin hic gulecegim yoktu yaa uykulu uykuli guldum :)))))
Kuzucanlarimm ben uyuyorum
Kocamam opuyorum sizi yarin gorusuruzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?