Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Yemin ediyorum canm okurken duygusallastim neler atlatmşsn seni görünce benim ki daha ne diyorum ama çok sevindim cok zorluklar çekmissin ama sonnda olmuş ALLAH yüzünü güldurmus canm ins bebegn saglikli eli ayagi duzgun uzun omru olur ins ALLAH seni cocugunda hic ayrmaz ins mervecim :)

Agladim ama ben yaa
Insallah kuzum kucagina almayi rabbim nasip etsin
Aglama kuzum ben 3.5 senedr cok agladm her hamile duydugmda agliyodm ama neden onn oldu dye degl neler duydum millettn bardak vur cocugn olur nisan yagmurlsrini ic olur onu yap bunu yap hc bi problemmzde yktu esimle ikimizde ama rabbm nasip ettm o cok buyuk smdi mutluyum ins 8ay cabucakgecr aliriz onu. Kucagmza

Rabbm buyukcanm kimilerinn yasadignn yanndada benimki az kalir belkide rabbm isteyen herkese nasip etsn aratmasin

Hayirlisi insallah canim benim
Benim 10 oldu bugun kuzummm
Hayirlisiyla

Cook sevindim canm saglikla dogar ins dikkat et hep kendine :)

Uzulmekk yoook tevekkul var dua var kuzuu sira sana da gelecek insallahh
Aynen artk tek dua ediyorum topluca HZ.İBRAHİMİN duasını okuyoruz hamile olanda okuyor olmayan da hepmizin yuregi bir istegi bir arkadaslar sizde benim icin edermsnz dualarnza gercktn ihtycm var

Dua ne canm okuyalm valla uzun mu acababen blmiyrm ben her aksam ya musavvir cekiyrm

Dua ne canm okuyalm valla uzun mu acababen blmiyrm ben her aksam ya musavvir cekiyrm
Yok canm çok kisa internette yazdgn da goruran kisa oldgu icin gunde hepmiz 400 defa okuyoruz yarm saat surmuyor cok tesekkr ederim cnm :)

Yok canm çok kisa internette yazdgn da goruran kisa oldgu icin gunde hepmiz 400 defa okuyoruz yarm saat surmuyor cok tesekkr ederim cnm :)
Tamamcanm ben okurum ben gunde 5sayfa kuranda okuyrm. Hamileylen okumak lazmmis ya bide sabirli olmasi icin bebisin asr suresini okumak lazmmis

Tamamcanm ben okurum ben gunde 5sayfa kuranda okuyrm. Hamileylen okumak lazmmis ya bide sabirli olmasi icin bebisin asr suresini okumak lazmmis
Cok sagl canm benim :) dualrın kabul olur ins :) bak bilmiyodum bunlari ogrenms oldum :)

Ay sorma :) bi konu vardi kadinin vcsne biri grip pisliomus evde yoklarken dalga gctm bnde ban yedim ilk defa
Deli yaa sen niye dalga gectin hic gulecegim yoktu yaa uykulu uykuli guldum :)))))

Kuzucanlarimm ben uyuyorum
Kocamam opuyorum sizi yarin gorusuruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…