Insallah kuzum kisa zaman da insallah buyur geelllIyi akşamlar bende araniza katilirim inşallah.
Kuzumm bak bende keseyi gec gordum kalp atislarini duydummKizlar henuz keseyide kalp atislarinida duymadgm icin ordami endise atiyrm doktorum kanama olmadigi surece hc bi problem ykdedi ay midem bulansn falanda orda oldugunu anliym dyorum o da ykuykum biraz fazla ama normaldede uykuyu severm haftaya cuma nasl gelcek blmiyrm
Hosgeldn canm rabbm tez zamanda ins o kadr buyukki rabbimIyi akşamlar bende araniza katilirim inşallah.
Ben 3haftalkkeb ogrendm canm idrarda cikti sonra kana gttm doktor 3haftalksin ama daha ck kucuk olduguna gozkmez 3nde gel dedi ay ins gozukur ya o zamana kalp atislri duyulrmukiKuzumm bak bende keseyi gec gordum kalp atislarini duydumm
Ve bende hiiiiic mide bulantisi falan hic bisey olmadi ama bak sukur 10.hafta olduk
Sakin stres yapma bazi keseler gec olusuyor
Aynen öyle kiz kiyafetlerine baka baka kiz hissetmeye basladimBende oyle canm bz kadinlar susleyelm pusleyelm dye kiz hissediyrz galiba oyuncak bebek gbi koca gun onlarla ugras
Kuzum ben keseyi 5 haftalikken kalp atisini 6+4 de duydum ogrendim :)Ben 3haftalkkeb ogrendm canm idrarda cikti sonra kana gttm doktor 3haftalksin ama daha ck kucuk olduguna gozkmez 3nde gel dedi ay ins gozukur ya o zamana kalp atislri duyulrmuki
Hadi hayirlisi bebegim yazariz buraya tek tek cinsiyetleriniAynen öyle kiz kiyafetlerine baka baka kiz hissetmeye basladim
Aybende tam gttigmde 6+4olcam ins hayirlisiyla duyarzKuzum ben keseyi 5 haftalikken kalp atisini 6+4 de duydum ogrendim :)
Stres yapmaaa :)
Aminnn birtanemmm aminnnnAybende tam gttigmde 6+4olcam ins hayirlisiyla duyarz
Hosgeldin kuzummMerhaba arkadaşlar yeni üye oldum 19 haftalik gebeyim kahverengi kanaması olan varmi
E kuzum gunungecmis mi pekiiBugün kan testi yaptirdim beta 100 çikti sonucu almaya gitmedim internetten baktim
Aaaa hamilesin canmhayirlisi olsnBugün kan testi yaptirdim beta 100 çikti sonucu almaya gitmedim internetten baktim
InsallahHadi hayirlisi bebegim yazariz buraya tek tek cinsiyetlerini
İyiki warsinz ya seviliyorsun kuzum unutmaaYerim ben seniiii canimin ici
2 gun sonra yine test ver kuzum degerde % 60 yukselis varsa hamissin insallahEvet günüm geçti.ama daha önce boş gebelik yaş
Seni seviyoruzzz kuzucanimmmİyiki warsinz ya seviliyorsun kuzum unutmaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?