- 26 Ocak 2017
- 11
- 17
- 3
- 41
Hosgeldin kuzumm
Cok koyu kahve mi ?[/QUOTE. Akıntıyla karışık kırmızı kan sonra açık kahveye dönüşüyor doktor o gidiyorum çok şükür bebeğinde bir problem yok ama bu kanamalar nerden geliyo bilmiyorum doktor da net bir şey söylemiyor
Inşallah.sali günü sağlik ocağina tekrar gidicem. teşekkür ederim. gerçekten birbirini tanimayan insanlar ve güzel duygular besliyor birbirine rabbim herkezin gönlüne göre versin2 gun sonra yine test ver kuzum degerde % 60 yukselis varsa hamissin insallah
Amincanimbenim insallahh haberdar et bizi deInşallah.sali günü sağlik ocağina tekrar gidicem. teşekkür ederim. gerçekten birbirini tanimayan insanlar ve güzel duygular besliyor birbirine rabbim herkezin gönlüne göre versin
Oyy oyy hosgeldin kuzumArkadaslar merhaba bende hamile olmayı bekliyorum ugrasıyorum dualar okuyorum ins kabul olur bende anne opurum istyen herkes olur ins :)
Oyy kuzum benimEtmezmiyim hemde hemen
Allah sana bagislasin canimm insallah saglikli huzurlu boll yiyenİki doktorada gittim progesteron ilaç kullanıyorum şimdilik ; çok fazla kanaman olduğu zaman gel dediler çok şükür agrım sızım yok kız BEBEGİM olcak 6 sene sonra biraz nazlı olcak galiba ama insan ister istemez korkuya kapılıyor rabbim olmayanlara da nasip etsin ins
Oyy oyy hosgeldin kuzum
Insallahhh rabbim tez zaman da nasip ederrrr
Hic merak etme duani da eksik etme sakin
Bizim de dualarimiz seninle hayatimm
Allah im yuzinu guldursun insallah
Benim daha ilk gebeligim kuzum ben 7 ay istedim cok sukur oldu darisi basina insallahHosbulduk canm güzel karsılaman icin tesekkur ederim :) hep dua ediyorumartık belirtilere bakmıyorum hep baktığımda taktgmdan olmuyor ne yazkki ama olanlarn neler yasadklarnida bilmek isterm canm senn cocgn var herlde belirtilerin nelerdi
Aminn kuzummm insallahhİnş çok teşekkür ederim rabbim olmayanlara versin tez zamanda ins
Benim daha ilk gebeligim kuzum ben 7 ay istedim cok sukur oldu darisi basina insallah
Ben 7 ay boyuncaa herseyi denedim aman allah in ayak kaldirmaca
Yastik koymaca falan
Baktim yok olmuyot akisina biraktimve iliskiden sonra sadece 2 3 dk secde pozisyonunda durdum
Ve hamile kaldigom ay sadece 2 3 defa iliski oldu
Ve adet belirtilerim de yok oldu normalde var olan belitiler de gitti :)
Umudum yoktu acikcasi ama baktimhamileyim
Belirtilere sakin kafayi yorma ve usteleme kuzumm
Rabbim zamanini belirlemis gununj bekirlemistir
Unutma her nasip vaktime esirdir
Amin canm ins sıra bende galiba hepniz hamilesiniz anladgm kadaryla bir ben kaldm yaİnş çok teşekkür ederim rabbim olmayanlara versin tez zamanda ins
Canm rabbm sanada rn kisa zamanda nasip etsn bende 3.5 senedr istiyrm duydugmz her seyi yaptkher duydugmz doktoalra gttk kirklarelinde yasiyrm ne edirnede doktor kaldi ne kirklarelinde 6ay klomen 3defa asilama oldm olmadi sonnda istanbulda bi tup bebek doktoruna gttm rabbm onun ayagina tas degdirmesn onceden ck takardm o beni oyle rahatlattiki ara ver iliskiye olur dedi bekledk yne olmadi tup bebek icin gttk ilk ay ohss oldm yne moralman yksek tuttu beni diger ay 2yumus trasfer oldu kimyasal gebelk oldu sonra bana dinlen merve dedi ister 5ay sonra ister 5sene sonra gel dedi 2yumodun hala bekliyo dondurulms subatta gdicektim ama hamile oldugumu ogrendm rabbm ck buyuk ogrendigmde test yanls dye agladm kandada ckinca gercekten mi dye kac defa sordm hemsireye rabbm sonunu hayirlisiyla gormeyi nasip etsn rabbm sennde yuzunu guldurcek gunu ayarlamistrAmin canm ins sıra bende galiba hepniz hamilesiniz anladgm kadaryla bir ben kaldm ya
Hayirlisi insallah canim benimAynen benimde ilk olcak 6 ay olck deniyoruz o zamanlar hep belirtilere baktm bu ay ole yapmadm kitap okuyrm pozisyonlrida yapmyrm ins tutar tutmazsada yapck bisey yok napalm :) kac haftalk bebegn :)
Uzulmekk yoook tevekkul var dua var kuzuu sira sana da gelecek insallahhAmin canm ins sıra bende galiba hepniz hamilesiniz anladgm kadaryla bir ben kaldm ya
Agladim ama ben yaaCanm rabbm sanada rn kisa zamanda nasip etsn bende 3.5 senedr istiyrm duydugmz her seyi yaptkher duydugmz doktoalra gttk kirklarelinde yasiyrm ne edirnede doktor kaldi ne kirklarelinde 6ay klomen 3defa asilama oldm olmadi sonnda istanbulda bi tup bebek doktoruna gttm rabbm onun ayagina tas degdirmesn onceden ck takardm o beni oyle rahatlattiki ara ver iliskiye olur dedi bekledk yne olmadi tup bebek icin gttk ilk ay ohss oldm yne moralman yksek tuttu beni diger ay 2yumus trasfer oldu kimyasal gebelk oldu sonra bana dinlen merve dedi ister 5ay sonra ister 5sene sonra gel dedi 2yumodun hala bekliyo dondurulms subatta gdicektim ama hamile oldugumu ogrendm rabbm ck buyuk ogrendigmde test yanls dye agladm kandada ckinca gercekten mi dye kac defa sordm hemsireye rabbm sonunu hayirlisiyla gormeyi nasip etsn rabbm sennde yuzunu guldurcek gunu ayarlamistr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?