- 27 Ocak 2017
- 413
- 204
- 53
Off bak onu hic soyleme instagramda ne kadar takip ettigim yemek sayfasi varsa cikardimm kalkip yapiyodum aklim estigindeAyyy bendee valla. Başka bildiklerin varmı bide benm aklıma arada bi pasta düşüyo ki anlatamam vişneli vişnelii offf
Bi kızçen varmış rabbm inşallah bide paşa nasip etsin. Kızında tüğlenme nasldı canmm çokmu yok denecek kadar az mı. Duygusallık faln ne boyutdaydıBnde esimle aynisini diyorum canim hayirlisi
Canim dogustan tuy yokki bndeBi kızçen varmış rabbm inşallah bide paşa nasip etsin. Kızında tüğlenme nasldı canmm çokmu yok denecek kadar az mı. Duygusallık faln ne boyutdaydı
Ben gördükce acıkıyorummm demnde aklıma yufka böreği. DüştüüOff bak onu hic soyleme instagramda ne kadar takip ettigim yemek sayfasi varsa cikardimm kalkip yapiyodum aklim estiginde
Hayirlisi insallh rabbim neyi nasip ederseBi kızçen varmış rabbm inşallah bide paşa nasip etsin. Kızında tüğlenme nasldı canmm çokmu yok denecek kadar az mı. Duygusallık faln ne boyutdaydı
Ayyyy ne güzll valla hiçmi yok bişy falnmı sürmüşlerCanim dogustan tuy yokki bnde
Bnmde aklima katmer geldi anne yapimiBen gördükce acıkıyorummm demnde aklıma yufka böreği. Düştüü
Ben çoookkkdann doğmamış çocuğa isimleri. Düşündüm bile kız olursa zümra elizan erkek olursa da murat yasin diyodum ama emir asaf geldi aklıma demn :)Ama arada isim arayisina giriyorum esim erken diyor
Valla bilmemki millette sasiriyor bacagini neyle aliyon diyolar almiyom dyince aileden galibaAyyyy ne güzll valla hiçmi yok bişy falnmı sürmüşler
Cinsiyet hakkinda araştiriyorum demişsin uykusuzluğun cinsiyetle alakasi varmiOlabilir bn cok arastiriyorum cinsiyet hakkinda
Ööffff apartmanda da yapılmıyokii sobalı sac olacak ona bide soğukkk nerdesin canmm havalar az düzelnce yapar yollarm ben sanaBnmde aklima katmer geldi anne yapimi
Valla çok iyi canmm benmde azdı sarıydı bide saf gibi epilasyon sürdükçe koyulaştı ve sıklaştıValla bilmemki millette sasiriyor bacagini neyle aliyon diyolar almiyom dyince aileden galiba
Yokmus galiba ya bazilari kizda bazilari erkekde uyuyomusCinsiyet hakkinda araştiriyorum demişsin uykusuzluğun cinsiyetle alakasi varmi
Isde surmemek gerekiyo bn hc srmedim keske biyiklarada surmeseydim bnde sariyimValla çok iyi canmm benmde azdı sarıydı bide saf gibi epilasyon sürdükçe koyulaştı ve sıklaştı
Sivas canim ya gnder vallaÖöffff apartmanda da yapılmıyokii sobalı sac olacak ona bide soğukkk nerdesin canmm havalar az düzelnce yapar yollarm ben sana
Bıyıklara neyseki. Sürmedm iple alıyorm onu ama bi kaç haftadır kaşlar duruyo.Isde surmemek gerekiyo bn hc srmedim keske biyiklarada surmeseydim bnde sariyim
Kasim bnmde yavas uzadi gbiBıyıklara neyseki. Sürmedm iple alıyorm onu ama bi kaç haftadır kaşlar duruyo.
Anaamm yakınmışızz valla yapnca yollarım sen bana özelden numaranı atSivas canim ya gnder valla
Hahhah ☺Anaamm yakınmışızz valla yapnca yollarım sen bana özelden numaranı at
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?