Güzel huylu güzel yüzlü kedim

Prensescann

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2017
4.791
3.004
133
41
Güzel huylu güzel yüzlü kedim Öldü .. arkadaşlar çok acı çıktı hissediyorum , acım çok taze bugün öldü benim verene kurban olduğun diye içime soktuğum .. sabahtan beri çok acı çekiyorum, sabahtan beri çok kötüyüm şimdi akşam oluyor daha da kötü olacağım oluyorum, eşimle bir aydır ayrıyız zaten yalnızım zaten çok kötüyüm zaten dipte gibi hissediyorum kendimi , Üstüne kuzum Güzel gözlü kedim pamuğum sıcacığım öldü bugün ...

Ne yapacağımı bu acıyla nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum her yerde eşyaları Her köşede anısı , cansız hali gözümün önüne geldikçe çıldıracak gibi oluyorum çok acı çekiyorum Ölümüyle alakalı kendimi suçluyorum nasıl unutacağımı bilmiyorum gün akşam oluyor Güneş battıkçe acım tavan yapıyor, yapayalnız ım. Böyle bir acı ile nasıl başrdeceğimi bilmyirum sürekli ağlıyorum çok üzüldüm

Allah sabır versin. Onlar da evlat gibi iste. Benim de muhabbet kuşum öldüğünde kafesinin durduğu odaya bir hafta girememistim. Ama zamanla azaliyor, diniyor acisi. Umarım en kısa zamanda atlatirsiniz :(

Allah sabir versin.
Biz 16 sene sonra kaybettik.Cocugum olsa universite sinavina girecek kadar buyuyecekti yani.Cok zor bilirim bu aciyi...

Basiniz sagolsun :( bugun biraz halsiz gibiydi benim ki aklim surekli ondaydi diger dertlerimi unuttum o iyi olsun diye dua ettim .
Tahmin edebiliyorum acisini .
Allah sabir versin

Geçen yıl en yaşlı kedimi bi tanecik oğlumu kaybettim ben de çok zor gerçekten allah sabır versin zamanla sakinleşiyor insan hala her gün hatırlıyorum ama daha katlanılır hale geliyor acısı. Hiç beklemeden başka bir kedi sahiplenin hem size iyi gelir hem de kaybettiğiniz ruhun bir yansıması olur teselli eder

Başınız sağolsun. Her acının zamana ihtiyacı var. Kendinizi çok harap etmeyin. Ölüme çare yok malesef.
Ah ahh ölümler çok zor.

Çok zor beynim sızım sızım sızlıyor , ölümünden kendimi suçlamaktan , benden razı mıydı yaşarken siye sorular sormaktan , acı çekti mi demekten düşünmekten ağlamaktan kendimi alamıyorum , yavrum benim daha bir yaşını doldurmamıştı , biz mutsuz bi çifttik , ondan rahatsız oldu mu acaba diyorum , bi sürü bi sürü , sonra aklıma o masum bakışları geliyor o güzel yüzü , veterinere götürdüümüz de herkes çok beğenirdi , ne yapacağımı bilmiyorum bilmiyorum bilmiyorum, Çok acı çekiyorum

Bu acı çok zor başın saolsun bizim kedide çok aci cekip öldü bi yıl olmadi allaha çok şükür ki acıyı zamanla hafifletiyor.

Dün akşam onu severken patilerine dokunurken tüylerini tararken buradaydı capcanlı git ama Bu akşam ve hayatımın geri kalan hiçbir akşamında burada olmayacak çok acı çekiyorum, O kadar güzel huylu o kadar güzel bakışlı idi ki , Eşyalarını toplamak dahi istemiyorum ama gördükçe çıldıracak gibi oluyorum

Çok zor beynim sızım sızım sızlıyor , ölümünden kendimi suçlamaktan , benden razı mıydı yaşarken siye sorular sormaktan , acı çekti mi demekten düşünmekten ağlamaktan kendimi alamıyorum , yavrum benim daha bir yaşını doldurmamıştı , biz mutsuz bi çifttik , ondan rahatsız oldu mu acaba diyorum , bi sürü bi sürü , sonra aklıma o masum bakışları geliyor o güzel yüzü , veterinere götürdüümüz de herkes çok beğenirdi , ne yapacağımı bilmiyorum bilmiyorum bilmiyorum, Çok acı çekiyorum

Neden kendinizi sorumlu tutuyorsunuz ?
Sizin onu ne kadar sevdiginizi biliyordur o .
Mutlu ayrilmis melek olmustur o coktan .
Bakin facebookta kedi manyaklari diye bi grup var
O kadar yardima muhtac ,caresiz can var ki
Belki yeni birisinin kurtaricisi olursunuz olmaz mi ?

Neden kendinizi sorumlu tutuyorsunuz ?
Sizin onu ne kadar sevdiginizi biliyordur o .
Mutlu ayrilmis melek olmustur o coktan .
Bakin facebookta kedi manyaklari diye bi grup var
O kadar yardima muhtac ,caresiz can var ki
Belki yeni birisinin kurtaricisi olursunuz olmaz mi ?
Öyle tabi ki ama şuan ben kedimi çok özlüyorum , canım çok yanıyor , çok üzgünüm onun için

Kıyamam ki içim acıdı. Bir can’ın hayatımızda yer edinmesi sonra bırakıp gitmesi çok acı.

Oy benim güzel oğlum oy, bırakıp gittin beni, eşyaları her yerde , çok erken gittin oğlum , patilerini burnunu bakışlarını heryerini çok özledim , nasıl kaldıracağım eşyalarını oğlum , içim yanıyor arkadaşlar

Oncelikle basiniz sagosun.Hiç evcil hayvanim olmadı ama tahmin etmek zor değil, insan esyasina bile alışıyorken o sizin çocuğunuz arkadaşınız gibi olmuştur.benim nacizane tavsiyem yalnız kalmayın, bir 16 yıl daha size arkadaşlık edecek bir kedi sahiplenebilirsiniz.. Tekrardan başıniz sagolsun.

Oncelikle basiniz sagosun.Hiç evcil hayvanim olmadı ama tahmin etmek zor değil, insan esyasina bile alışıyorken o sizin çocuğunuz arkadaşınız gibi olmuştur.benim nacizane tavsiyem yalnız kalmayın, bir 16 yıl daha size arkadaşlık edecek bir kedi sahiplenebilirsiniz.. Tekrardan başıniz sagolsun.
Şuan yalnızlıktan başka çarem Yok maalesef , keşke müsait bi dostum olsa da o gelse evime onla atlatabilsem , ama maalesef yalnızım , durul durup ağlıyorum

Allah sabır versin benim de iki yavrum var rabbim uzun ömürler versin.neden melek oldu yavrunuz

sanırım kendimizi suçlamak ilk yaşadığımız şey. yaşatabilir miydim düşüncesi. ben de hala böyle düşünüyorum. 28 gün oldu oğlum öleli. az sonra 29 olacak. başlarda güzel anıları hatırlamalıyım diye kendini şartlayıp mutlu olmaya çalışıyorsun, hatta iyi hissediyorsun da. sonra o sahne aklına geliyor, yokluğu delirtiyor.
burada konu açmıştım okumak istersen, çok da destek vermişti arkadaşlar sağolsunlar.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/canim-kedim-oldu.1073431/

bana yeni kedi sahiplenmelisin demişlerdi hep fikrim bir kedi beni bulur olmuştu.
kuzenimin bahçesinde sahipsiz bir yavru kedi arabaların altında kalacakken kuzen kurtarmış, kuzenin evinde de kedi olduğu için bir şey yapamamış. beni aradı öyle. al getir dedim. ne tipini görmüştüm ne bir şey.
evde şimdi bir kedi var. hani acım azaldı mı acı günlük zamanla azalan bir şey o şekilde evet daha yaşayabilir hale geliyorsun, eski standartlarında olmuyorsun ama yaşıyorsun işte bir şekilde.
evdeki bıdık çok yavru. çok derdimi anlamıyor ama onunla da sürekli oyalanıyorum ister istemez. veya eve gelirken "acaba ne yapmıştır" diye düşünüyorum. hani o boşluğu az da olsa dolduruyor.
elbette bunu da seveceğim, seviyorum da aslında. beni annesi zannediyor insan acıyor. kuzenim eğer eve almazsak birkaç saate ölürdü bu salaklıkla der benim kedi için. hakikaten de öyle. salak ötesi hareketleri. çok şeker.
ama tombalak? o benim büyük aşkımdı. koynumdayken bile gözlerim dolardı ona aşkımdan. o da bana aşıktı. kucağımda öldü. benden razı mıdır diye düşünmedim hiç. karşılıksız taparken bence razıdır. tek düşündüğüm gittiğim bir yer varsa eğer orada onun da yanımda olması isteği.
bir gün iki gün değil. 28 gün geçirdim onsuz. ve çok canım yanıyor. çok.
öneri istersen biraz vakit geçince, ki ilk zaman hamle yaparsan yeni bir kedi için, hazzetmeyebilirsin tavırlarından. kendi çocuğunu ararsın.
biraz zaman geçirip eğer ki bir kediye iyi bir sahip olacağını düşünüyorsan sahiplen. ihtiyacı olan birine yardım etmiş ol.

Back
X