Güzel kadınları çok kıskanıyorum

ay yorumu beğendim ama sizin içinizin güzelliğini de beğenmek istedim.

birazda insanlara nasıl baktığımızla alakalı durum galiba :)
cook tesekkur ederim bence de oyle. İnsanlara ve kendimize olan bakisimizla alakali kesinlikle.

Reactions: KV_
Evet katılıyorum eşim pijamalı salaş halimde bile bana güzel olduğumu söylediği için bende inanmasamda inanıyorum en azındna onun yanında kendimi dünyanın en güzel kadını gibi hissediyorum

Evet katılıyorum eşim pijamalı salaş halimde bile bana güzel olduğumu söylediği için bende inanmasamda inanıyorum en azındna onun yanında kendimi dünyanın en güzel kadını gibi hissediyorum
İşte bana bunları diyen biri olmayınca hiç hayatımda olmayınca hep karşımdakiler ezmeye çalışınca ben hiç değerli hissedemedim kendimi.tabi bende de suç var insan kendine önce değer vermeli de olamadı işte

Sende kendine gore güzelsin rabbim saglikli goren bir cift goz vermis bence bu bile güzelliğine yeterde artar.

Aynen .

Bence her kadın güzeldir bakımsızsındır maddi durumun varsa git yaptır nereni takıyorsan misal İpek kirpik taktir insanı çok değiştiriyor sacını boyat bir şeyler yap yoksa arkadaşın boyasın kilon varsa ver kıyafet insanı çok değiştiriyor lens tak bende aşırı bakımlıyım hep bi şey yapıyorum zevk alıyorum sevgilin falan yoksa aran bi sürü site var aplikasyon var git tanış görüş herkese güvenme yeter...

Bence deniz çakır çok güzel bir kadın doğal halide çok güzel.tabiki zevkler göreceli size pek güzel gelmeyebilir ama bana göre farklı olabilir

Benim annanem çok güzel bir kadındı 1 75 boyunda sarışın yeşil gözlü bakan bi daha bakarmış yasliligida çok güzeldi ama gelin görünki güzelliği yüzünden büyukbabamdan yemediği dayak kalmamış evden dışarı çıkartmazmış çıksada bir dakika geçse dayak yermiş.hatta ikinci kadını almak istemiş annanemode yanında götürmüş kız annanemi görünce sen benimle dalga mı geçiyorsun böyle karın varken beni mi alirsn demiş.yasliligida hastalıkla geçti ölüm günüm düğünüm diyerek öldü. Yanı Allah ilk önce sağlık versin sonra karsimiza hayirli insanlar çıkarsin gerisi boş.

Ya ben çok güzelim zaten:)ama bulunduğum yer öle topuklu giy güzel olursun gibi değil farzet ki rusya da yaşıyorum öle düşün
Rusya'da da yasasan komplekse girecek bşy yok bence her kadın Özünde Güzeldir . Ayrıca Dünya'da en önemli kavram güzellikte değildir . Çok güzelseniz bunun kompleksine girmemeniz gerekir .

Dedende aşağılık kompleksi varmış . En çok guzel kadınlar aldatılıyormuş biliyor musun o aşağılık hissi Yüzünden

bende de yeni yeni başladı bu takıntı... 30 lu yaşlar sendromu olsa gerek... eskiden ne güzeldim ne oldu bana diyorum aynaya her baktığımda. uzun süredir görüşmediğim arkadaşlarımla karşılaştığımda hiç değişmemişsin deseler bile bunun masum bir yalan olduğunu düşünecek kadar inanmıyorum... eskiden hep yaşımı göstermediğimi söylerlerdi geçen bir arkadaşımın yengesi kaç yaşındasın dedi 32 dedim ooo küçükmüşsün diyince bende yine bir ampul patladı.'' ne yani yaşlımı görünüyordum da küçüksün diyor ki bana'' şimdi birde hamilelik sürecindeyim bir arkadaşımda doğum kadını çok yıpratıyor gerçekten gençliği alıp götürüyor bir olgunluk katıyor üstüne,bak benim kardeşime ablam gibi duruyor yanımda demesin mi? teker teker gelin ulaynnn... bir çocuğumu doğurayım kendimi estetik merkezlerine adamaya karar verdim...

Bence kuafore spora avmye gideceginize psikiyatriye gidin boyle kiskanc insanlar yuzunden yasam bize de zehir oluyor

Yasin 33 ve sen yaslaniom mu dion? Ben nerelere gidem oyleyse? : (

Ya nolur sagliginiz icin sukredin nolur. Takmissiniz bi guzellikte guzellik. Yuzun degil bahtin guzel olsun demisler ki cok dogru :)

Rabbim su gunumuzu aratmasin
Amiiin çok güzel bir yorum dilinize sağlık bahtın güzel olsun yuz güzelliği geçicidir. Bence çok fazla kndinizi beğenmekte güzel bişey değil sonra küçük bir sivilcede dinyalar basiniza yıkılıyor ki ben böyle insanlardan irkiliyorum. Yazık etrafta kactane yürümeyi hayal eden konuşmak için kndini harap eden elleri kolları olmadığı için tek başına hiç bir iş yapamayan annesinin babasının çocuğunun yüzünü göremeyen insanlar varken okadar derdin sıkıntın arasında hala çok mutlular,ki siz çok basit geldiniz bana kusura bakmayin

Bende güzel ama surtasız negatif insanlari begenmem normal olsada enerjisi yüksek insanlar favorimdir

İnsanların yaptığı en büyük hata güzelliği bir iltifat olarak kullanmak. Küçüklükten beri çocuklara tiplerine göre iltifat yağdırarak insanları görselleştirdik. Oysa fiziksel özelliklere göre değil hayattaki duruşa, tavıra, karaktere, başarıya göre şekillenmeli övgüler, iltifatlar. Güzel bir kadın olmak yerine güçlü ve başarılı bir kadın olmaya özenmeliyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…