- Konu Sahibi Dindirella
-
Ben gördüm canlı hiç öyle değil ne kadar yaptırsada kaşı gözü erkek yasa belli yaniArtık gerçekten mi öyle filtreden mi bilmem ama hakikaten güzel hatun yahu
cook tesekkur ederimay yorumu beğendim ama sizin içinizin güzelliğini de beğenmek istedim.
birazda insanlara nasıl baktığımızla alakalı durum galiba :)
Evet katılıyorum eşim pijamalı salaş halimde bile bana güzel olduğumu söylediği için bende inanmasamda inanıyorum en azındna onun yanında kendimi dünyanın en güzel kadını gibi hissediyorumÇok güzel bi kadın değilim ama eşimin yanında kendimi çok güzel hissediyorum,bence bu durum dediğiniz gibi sevilmekle alakalı,eşime bahsettim bi keresinde bu durumdan o da bana Cem Yılmaz’ın müthiş espirisini yaptı “ Bence de bana göre sadece benim çevremde en güzel kadın sensin” birisi bi şekilde çirkin olduğumu söylese de hani ben bendeki güzelliği onun göremediğini düşünüyorum,sevilmek böylesi enteresan bi özgüven veriyor insana
İşte bana bunları diyen biri olmayınca hiç hayatımda olmayınca hep karşımdakiler ezmeye çalışınca ben hiç değerli hissedemedim kendimi.tabi bende de suç var insan kendine önce değer vermeli de olamadı işteEvet katılıyorum eşim pijamalı salaş halimde bile bana güzel olduğumu söylediği için bende inanmasamda inanıyorum en azındna onun yanında kendimi dünyanın en güzel kadını gibi hissediyorum
Sende kendine gore güzelsin rabbim saglikli goren bir cift goz vermis bence bu bile güzelliğine yeterde artar.hele bir de gençse.kendimi beğeniyorum aslında ama sanırım yaşım geçiyor.ne yaparsam yapayım eskisi kadar güzel olamam gibi geliyor.eskiden bana gelen iltifatlar şimdi başkalarına edilince ben deli gibi kuskanıyorum.sanırım bunda yalnız olmamın da etkisi var biraz.
Gerçi yalnız olmasam da kıskanırım.oturduğum semt itibariyle sanırım herkes güzel bakımlı sporunu yapıyor.bende yapsam da bu kadar gğzel kadının içinde komplekse giriyorum.
Her şey güzellik değil elbet ama hayatta da başarılı olamayıp bir aile olamayınca sanırım bilmiyorum.
Aynen .Bence de deniz çakır güzel bi kadın deyil fakat aurasi çok yüksek bi kadın hande ercelle hele gorunus olarak kiyaslanmasi mümkün deyil fakat ben erkek olsaydım deniz çakırı secerdim mesela oo kadın da farklı biseyler var fakat hande güzel ama aura yok
Bence her kadın güzeldir bakımsızsındır maddi durumun varsa git yaptır nereni takıyorsan misal İpek kirpik taktir insanı çok değiştiriyor sacını boyat bir şeyler yap yoksa arkadaşın boyasın kilon varsa ver kıyafet insanı çok değiştiriyor lens tak bende aşırı bakımlıyım hep bi şey yapıyorum zevk alıyorum sevgilin falan yoksa aran bi sürü site var aplikasyon var git tanış görüş herkese güvenme yeter...hele bir de gençse.kendimi beğeniyorum aslında ama sanırım yaşım geçiyor.ne yaparsam yapayım eskisi kadar güzel olamam gibi geliyor.eskiden bana gelen iltifatlar şimdi başkalarına edilince ben deli gibi kuskanıyorum.sanırım bunda yalnız olmamın da etkisi var biraz.
Gerçi yalnız olmasam da kıskanırım.oturduğum semt itibariyle sanırım herkes güzel bakımlı sporunu yapıyor.bende yapsam da bu kadar gğzel kadının içinde komplekse giriyorum.
Her şey güzellik değil elbet ama hayatta da başarılı olamayıp bir aile olamayınca sanırım bilmiyorum.
Bence deniz çakır çok güzel bir kadın doğal halide çok güzel.tabiki zevkler göreceli size pek güzel gelmeyebilir ama bana göre farklı olabilirDeniz çakır güzel değil demedim. Aşırı güzel değil ama çok yetenekli ve sevecen biri seviyorum yani. Hande de yetenek yok sırf görselliğiyle geldi bir yerlere bunu çoğu kişi söylüyor ve hande bana çok itici geliyor mesela.
Rusya'da da yasasan komplekse girecek bşy yok bence her kadın Özünde Güzeldir . Ayrıca Dünya'da en önemli kavram güzellikte değildir . Çok güzelseniz bunun kompleksine girmemeniz gerekir .Ya ben çok güzelim zaten:)ama bulunduğum yer öle topuklu giy güzel olursun gibi değil farzet ki rusya da yaşıyorum öle düşün
Dedende aşağılık kompleksi varmış . En çok guzel kadınlar aldatılıyormuş biliyor musun o aşağılık hissi YüzündenBenim annanem çok güzel bir kadındı 1 75 boyunda sarışın yeşil gözlü bakan bi daha bakarmış yasliligida çok güzeldi ama gelin görünki güzelliği yüzünden büyukbabamdan yemediği dayak kalmamış evden dışarı çıkartmazmış çıksada bir dakika geçse dayak yermiş.hatta ikinci kadını almak istemiş annanemode yanında götürmüş kız annanemi görünce sen benimle dalga mı geçiyorsun böyle karın varken beni mi alirsn demiş.yasliligida hastalıkla geçti ölüm günüm düğünüm diyerek öldü. Yanı Allah ilk önce sağlık versin sonra karsimiza hayirli insanlar çıkarsin gerisi boş.
bende de yeni yeni başladı bu takıntı... 30 lu yaşlar sendromu olsa gerek... eskiden ne güzeldim ne oldu bana diyorum aynaya her baktığımda. uzun süredir görüşmediğim arkadaşlarımla karşılaştığımda hiç değişmemişsin deseler bile bunun masum bir yalan olduğunu düşünecek kadar inanmıyorum... eskiden hep yaşımı göstermediğimi söylerlerdi geçen bir arkadaşımın yengesi kaç yaşındasın dedi 32 dedim ooo küçükmüşsün diyince bende yine bir ampul patladı.'' ne yani yaşlımı görünüyordum da küçüksün diyor ki bana'' şimdi birde hamilelik sürecindeyim bir arkadaşımda doğum kadını çok yıpratıyor gerçekten gençliği alıp götürüyor bir olgunluk katıyor üstüne,bak benim kardeşime ablam gibi duruyor yanımda demesin mi? teker teker gelin ulaynnn... bir çocuğumu doğurayım kendimi estetik merkezlerine adamaya karar verdim...hele bir de gençse.kendimi beğeniyorum aslında ama sanırım yaşım geçiyor.ne yaparsam yapayım eskisi kadar güzel olamam gibi geliyor.eskiden bana gelen iltifatlar şimdi başkalarına edilince ben deli gibi kuskanıyorum.sanırım bunda yalnız olmamın da etkisi var biraz.
şurda adını andınız reklam olarak çıkıyor kendimi intihar edicimAma o erkekken yakisikli degilmiski:)
Hahaha valla biri bizi gozetliyo hissi gelio bana :)şurda adını andınız reklam olarak çıkıyor kendimi intihar edicimEki Görüntüle 2136965
Heran herşey olabilir BBG :))Hahaha valla biri bizi gozetliyo hissi gelio bana :)
Amiiin çok güzel bir yorum dilinize sağlıkYasin 33 ve sen yaslaniom mu dion? Ben nerelere gidem oyleyse? : (
Ya nolur sagliginiz icin sukredin nolur. Takmissiniz bi guzellikte guzellik. Yuzun degil bahtin guzel olsun demisler ki cok dogru :)
Rabbim su gunumuzu aratmasin
Bende güzel ama surtasız negatif insanlari begenmem normal olsada enerjisi yüksek insanlar favorimdirBaşkalarını kıskandıkça çirkinleşirsiniz.
Güzel kadın etrafa pozitif enerji yayan kadındır.
Ben çevremde çok gördüm görünüşü normal ama enerjisiyle ilgi odağı olan hep aranan kadınlar.
Ha estetik ve bolca makyaj ise kastınız benim güzellik kavramım farklı o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?