Güzel kadınları çok kıskanıyorum

Bir erkek arkadaşım vardı. Bana güzel bulduğu ünlü bir kadının resimlerini atmıştı. Kadın bana hiç güzel gelmedi. Şuan var olan güzellik algısı neyse hiçbiri yoktu kadında. Sonra şöyle bir şey oldu ben acaba arkadaşım bu kadını nasıl güzel buldu diye incelerken, kadın banada çok güzel geldi birdenbire. Vay be demiştim. Tamamen algısal bir şey.

Reactions: KV_
Güzelliģin yaşla ilgisi yok.Güzel kadin 50 sinde de 60ında da güzeldir. Mesela Elçin Sangu 33 yasında diye biliyorum.Ve çok güzel.

Reactions: KV_
Aynen kocaman sakallı adamın bana ablacım demesi bugün bu konuyu bana açtıran zaten :)
Lise çağında kızımın arkadaşları sakallı kocaman adam bana teyze diyor
şimdi ben ne yapayım
Oğlum bari abla de desem mi?
Teyzeyim artık orta yaş sınırımdayım yüzümde hafif kırışıklıklar var saçım beyazlamaya başladı
Ama hiç şikayetçi değilim ben böylede güzelim

Ya ben çok güzelim zaten:)ama bulunduğum yer öle topuklu giy güzel olursun gibi değil farzet ki rusya da yaşıyorum öle düşün

Siz bnm yerimde olsaniz cildirirsiniz ozaman :)
Ben slavlarin arasinda yasiyorum.
Hepsi ayri tas ayri guzel, gercekten orta yaslisi bile hukumet gibi..
Valla bende kendi halinde bir Turk kiziyken esim beni o taslara tercih etti - esimde slav- kasli boylu poslu sarisin bi adam.
Ben ilk baslarda bnmle dalga geciyor skor filan deniyor sanmistim ama adam benim gulusume yanaklara gozlere ve tovbe estagfrullah kulaklarima vurulmus iyi mi

8 yillik evliyim, 2 de cocugumuz var.
Turk erkegi cok cok sekilci, bunu bilir bunu soylerim.

"Ayna ayna şöyle bana benden güzel var mı şu dünyada."
Baktıkça güzelleşen ve çirkinleşen kadın vardır. Ben baktıkça güzelleşen kadınlara hayranım. Kadına en güzel asalet, kültür, naiflik yakışır.
Herkesin güzellik anlayışı görecelidir. En harika erkekleri çok güzel olarak nitelendirilmeyen hatunların yanında gördüm.

Allah saglikli uzun omur versin hepimize..saglikla mutlulukla yas alalim..
Yeter ki mutluluk olsun..Her yas guzel

Ben çok güzel kadınların analarını tebrik ederim gider el sıkışırım

Şaka maka maşallah Allah sahibine bağışlasın güzel kadınları hatta guzel olmasina ne gerek var hepsini.hele gamzeli ince belli yiyip kilo almayan, beyaz tenli kadınlar var Allah'ın lütfu gibi yav ne güzel yaratmış

valla hep guzeller mutlu olurdu ...oyle dusunun...guzel olmak herkes ıcın gelıp gecıcı..herkes yas alacak...bundan kacıs varmı...kendımı nıye kotu hıssedeyım...en cok bakımlı guzel gozoununde olan sanatcı kesıme bakın...hangısı aldatılmıyor....hangısı huzuru guzellıkte buluyor...

Çok güzel bi kadın değilim ama eşimin yanında kendimi çok güzel hissediyorum,bence bu durum dediğiniz gibi sevilmekle alakalı,eşime bahsettim bi keresinde bu durumdan o da bana Cem Yılmaz’ın müthiş espirisini yaptı “ Bence de bana göre sadece benim çevremde en güzel kadın sensin” birisi bi şekilde çirkin olduğumu söylese de hani ben bendeki güzelliği onun göremediğini düşünüyorum,sevilmek böylesi enteresan bi özgüven veriyor insana

Güzellik denilen, spor+ giyim+sac ve cilt bakimj+ozguvenden oluşur. Eminim sen de guzelsindir

aynen katılıyorum.

ki bana gör çirkin kadın yoktur, bakımsız kadın vardır. ama unutmayın ki bakım = bol makyaj değildir.

ay yorumu beğendim ama sizin içinizin güzelliğini de beğenmek istedim.

birazda insanlara nasıl baktığımızla alakalı durum galiba :)

Bence takinti haline getirmeyin bunu, elinizden geleni yapin tabi Spor, bakım ve kiyafet olarak ama sonucta güzellik de görecelidir yani kimin nasil baktigina bagli..

Cok da güzel olmak gerekmiyor bence başa bela :)) orta güzellik kafi diye düsünüyorm ve sizede böyle düsünmenizi tavsiye ediyorum

Göreceli güzellik bazen bi bakış bazen bi gülüş bazen masum bi duruş bazen çekici ama önemli olan huzur huzur ve şansın yoksa niye derler Allah çirkin şansı versin :) ben ergenlik yıllarında arkadaşlar almazlardı yanlarına hep bana bakıyolar diye büyüdüm hangi ortama gırsem gözler üzerimde ! Güzelde değilde cekıcıyım galiba:) amaaa gel gelelim huzur ve mutluluk bulmadı hiç beni lanetlenmiş gibiyim bide böyle düşün ve huzurun sağlığın mutluluğun varsa sonsuz şükret arkadaşım sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…