- Konu Sahibi Dindirella
-
Lise çağında kızımın arkadaşları sakallı kocaman adam bana teyze diyorAynen kocaman sakallı adamın bana ablacım demesi bugün bu konuyu bana açtıran zaten :)
Ya ben çok güzelim zaten:)ama bulunduğum yer öle topuklu giy güzel olursun gibi değil farzet ki rusya da yaşıyorum öle düşün
Ben 28 yaşındayım bana da abla diyolar sinir oluyorumAynen kocaman sakallı adamın bana ablacım demesi bugün bu konuyu bana açtıran zaten :)
Allah saglikli uzun omur versin hepimize..saglikla mutlulukla yas alalim..Lise çağında kızımın arkadaşları sakallı kocaman adam bana teyze diyor
şimdi ben ne yapayım
Oğlum bari abla de desem mi?
Teyzeyim artık orta yaş sınırımdayım yüzümde hafif kırışıklıklar var saçım beyazlamaya başladı
Ama hiç şikayetçi değilim ben böylede güzelim
Başkalarını kıskandıkça çirkinleşirsiniz.
Güzel kadın etrafa pozitif enerji yayan kadındır.
Ben çevremde çok gördüm görünüşü normal ama enerjisiyle ilgi odağı olan hep aranan kadınlar.
Ha estetik ve bolca makyaj ise kastınız benim güzellik kavramım farklı o zaman.
Guzellik cok farkli bir kavram. İlk tanistigimda goruntusu bana normal gelen bircok kadin zamanla tanidikca gozumde guzellesmistir mesela. Bombos ama agzi yuzu duzgun olan bir kadini guzel bulmam mesela. Veya ozguvensiz bir kadini. Kendine guvenen, ayaklari uzerinde duran, kisisel hijyenine dikkat dden ve bol bol gulumseyen her kadin baya guzel bence. Bize temizlik icin gelen abla misal. Cocugunu universitede okutuyor, yaptigi isten gocunmuyor, kendine o kadar saygisi var ki temizlige gelmesine ragmen inanilmaz guzel giyinip geliyor, goz kalemini de hic eksik etmiyor :) iste o coook guzel bir kadin mesela.
Selin ciğerci o :)))Erkekler bile güzel kadın oluyor selin şekerci gibi. Sizde kendinize bakarsanız güzelleşirsiniz.
Bulmuş bide 22 lık çıtır futbolcuyu :)))Selin Cigerci:))
Artık gerçekten mi öyle filtreden mi bilmem ama hakikaten güzel hatun yahuSelin ciğerci o :)))
Evet karistirmisim oğlanın isminiSelin ciğerci o :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?