- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
- Konu Sahibi Dindirella
-
Bi an şaştım da selin sekerci deyinceHatlar karisti ama evet arkadasin dedigi gibi sekin cigerciydi o ben oyle okudum:)
Çok güzel çok çekici çok kıskanıyorum dediğiniz kadınları birde ev halini görseniz:))hele bir de gençse.kendimi beğeniyorum aslında ama sanırım yaşım geçiyor.ne yaparsam yapayım eskisi kadar güzel olamam gibi geliyor.eskiden bana gelen iltifatlar şimdi başkalarına edilince ben deli gibi kuskanıyorum.sanırım bunda yalnız olmamın da etkisi var biraz.
Gerçi yalnız olmasam da kıskanırım.oturduğum semt itibariyle sanırım herkes güzel bakımlı sporunu yapıyor.bende yapsam da bu kadar gğzel kadının içinde komplekse giriyorum.
Her şey güzellik değil elbet ama hayatta da başarılı olamayıp bir aile olamayınca sanırım bilmiyorum.
günaydın :))))))Selin sekerci erkekmiydi?
Evet gerçekten çok güzel kızlar var. Ve güzel denilince yıllar önce Edirne de gördüğüm kız aklıma geliyor hep:)Cidden cok guzel kizlar var yapabilecegimiz bişey yok inan
Aynen katılıyorum akıllı olmak daha önemliSu cokkk guzel olarak adlandirdigimiz bayanlar ne zaman turedi estetik ameliyaltlari siradanlastirildiginda...etrafima bakiyorum dudaklarina dolgu yaptiran kasina gozune sekil verdirenlerin yuz ifadeleri bile ciddi degisiyor.gercekten artik dogal guzel olarak adlandirabilecgimiz kadin sayisi cok az.Fiziki guzellik ise yuz guzelliginden daha kolay elde edilebilir saglikli beslenme ve biraz sporlar fizik gercekten cok guzel sekle gecebilir.Birde fiziki ve yuz guzelliginden ote insanlarin kendilerinde yansittigi bir bir isiklari vardir,kimi insanlar olabildigince sizi kendine ceker kimileri son derece iticidir,bence bu cekim guzellikten cok daha onemlidir,ayrica tavirlar dusunceler insanlari cok daha fazla etkiler.Bana sorarsan bu hayatta guzel kadinlar degil akilli kadinlar daha iyi bir hayat yasar.
Ay gercekten adamin ismini karistirmisimSelin Cigerci:))
Bence de deniz çakır güzel bi kadın deyil fakat aurasi çok yüksek bi kadın hande ercelle hele gorunus olarak kiyaslanmasi mümkün deyil fakat ben erkek olsaydım deniz çakırı secerdim mesela oo kadın da farklı biseyler var fakat hande güzel ama aura yokDeniz çakir mı güzel degil hande erçel güzel..deniz bence cok daha güzel..
Ayrıca bu bayanların hepsi birbirinin aynısı nerdeyse kendi ne ait güzelliği yok nerdeyseSu cokkk guzel olarak adlandirdigimiz bayanlar ne zaman turedi estetik ameliyaltlari siradanlastirildiginda...etrafima bakiyorum dudaklarina dolgu yaptiran kasina gozune sekil verdirenlerin yuz ifadeleri bile ciddi degisiyor.gercekten artik dogal guzel olarak adlandirabilecgimiz kadin sayisi cok az.Fiziki guzellik ise yuz guzelliginden daha kolay elde edilebilir saglikli beslenme ve biraz sporlar fizik gercekten cok guzel sekle gecebilir.Birde fiziki ve yuz guzelliginden ote insanlarin kendilerinde yansittigi bir bir isiklari vardir,kimi insanlar olabildigince sizi kendine ceker kimileri son derece iticidir,bence bu cekim guzellikten cok daha onemlidir,ayrica tavirlar dusunceler insanlari cok daha fazla etkiler.Bana sorarsan bu hayatta guzel kadinlar degil akilli kadinlar daha iyi bir hayat yasar.
Onu bende takip ediyorum..hele deniz akkaya gözleri lensmiş..En azindan icten ice degil de kendinize ve sanal bir platform da burada itiraf ediyorsunuz bunu.Benim aman Allahim ne guzel kadinmis dedigim cogu unlu mesela bunun adi evrim instagram sayfasina ugrayip şok olmamla hayalkirikligina ugradi.
Son yillarin guzellik anlayisina gore sunlari yapsaniz etrafa gore guzel olursunuz.Hee sizden etrafta yuzlerce aynisi olur o ayri.
Hollywood cenesi
Kalin duz kaş
Yanaklarda dolgu
Elmacik kemiklere biraz dokunus
Sisirilmis dudaklar
Yanak ustune gece gari gibi highlighter
Al sana fabrikasyon guzellik.Tahminim de civarindaki herkes ayni boyle.Bunlardan olmak istiyorsan cok ta zor degil.6-7 binine bakar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?