Güzel kadınları çok kıskanıyorum

Çok güzel çok çekici çok kıskanıyorum dediğiniz kadınları birde ev halini görseniz:))

Allah kalp ve baht güzelliği versin. Benimde etrafımda senin gibi kompleksli kıskançlardan çok. At nalıyla gezmek lazım artık yada

Güzellik hayatta ne daha çok mutlu olmanı sağlar ne de başarı getirir.sadece seni arzulayan kişi sayısı fazladır.nice güzel kadınlar var aldatılan dayak yiyen.allah kalp güzelliği versin gerisi hikaye.nasıl olsa herkes yaşlanınca buruş buruş olacak

Bence odaginizi değiştirmeye çalışın ve en önemlisi özgüven kazanmaya bakın

O zaman o güzel kızları kiskanmayacaksiniz inanın :) çünkü belki sizde birilerinin kiskandigi bir kadinsiniz

Su cokkk guzel olarak adlandirdigimiz bayanlar ne zaman turedi estetik ameliyaltlari siradanlastirildiginda...etrafima bakiyorum dudaklarina dolgu yaptiran kasina gozune sekil verdirenlerin yuz ifadeleri bile ciddi degisiyor.gercekten artik dogal guzel olarak adlandirabilecgimiz kadin sayisi cok az.Fiziki guzellik ise yuz guzelliginden daha kolay elde edilebilir saglikli beslenme ve biraz sporlar fizik gercekten cok guzel sekle gecebilir.Birde fiziki ve yuz guzelliginden ote insanlarin kendilerinde yansittigi bir bir isiklari vardir,kimi insanlar olabildigince sizi kendine ceker kimileri son derece iticidir,bence bu cekim guzellikten cok daha onemlidir,ayrica tavirlar dusunceler insanlari cok daha fazla etkiler.Bana sorarsan bu hayatta guzel kadinlar degil akilli kadinlar daha iyi bir hayat yasar.

Keske guzel olsam yerine mutlu huzurlu olsam yazsaydiniz.

Guzel olup mutsuz olan aldatilan o kadar kadin var ki hatta onlar daha cok aldatiliyor.

Burada guzel olup yalniz olan neden kimse olmuyor diyen ve uzulen aile kuramayan konu acan insanlar var guzel olmakla bitmiyor.

Bence mutluluk ve huzur dileyin.

Guzellik cok farkli bir kavram. İlk tanistigimda goruntusu bana normal gelen bircok kadin zamanla tanidikca gozumde guzellesmistir mesela. Bombos ama agzi yuzu duzgun olan bir kadini guzel bulmam mesela. Veya ozguvensiz bir kadini. Kendine guvenen, ayaklari uzerinde duran, kisisel hijyenine dikkat dden ve bol bol gulumseyen her kadin baya guzel bence. Bize temizlik icin gelen abla misal. Cocugunu universitede okutuyor, yaptigi isten gocunmuyor, kendine o kadar saygisi var ki temizlige gelmesine ragmen inanilmaz guzel giyinip geliyor, goz kalemini de hic eksik etmiyor :) iste o coook guzel bir kadin mesela.

Aynen katılıyorum akıllı olmak daha önemli

Deniz çakir mı güzel degil hande erçel güzel..deniz bence cok daha güzel..
Bence de deniz çakır güzel bi kadın deyil fakat aurasi çok yüksek bi kadın hande ercelle hele gorunus olarak kiyaslanmasi mümkün deyil fakat ben erkek olsaydım deniz çakırı secerdim mesela oo kadın da farklı biseyler var fakat hande güzel ama aura yok

En azindan icten ice degil de kendinize ve sanal bir platform da burada itiraf ediyorsunuz bunu.Benim aman Allahim ne guzel kadinmis dedigim cogu unlu mesela bunun adi evrim instagram sayfasina ugrayip şok olmamla hayalkirikligina ugradi.
Son yillarin guzellik anlayisina gore sunlari yapsaniz etrafa gore guzel olursunuz.Hee sizden etrafta yuzlerce aynisi olur o ayri.

Hollywood cenesi
Kalin duz kaş
Yanaklarda dolgu
Elmacik kemiklere biraz dokunus
Sisirilmis dudaklar
Yanak ustune gece gari gibi highlighter

Al sana fabrikasyon guzellik.Tahminim de civarindaki herkes ayni boyle.Bunlardan olmak istiyorsan cok ta zor degil.6-7 binine bakar.

Ayrıca bu bayanların hepsi birbirinin aynısı nerdeyse kendi ne ait güzelliği yok nerdeyse

Bence guzellik disindaki ozellikler de cok onemli. Ben de mesela gecen yaz tatilde, iki tane kiz gordum, melek gibilerdi yaslari da 19-20 civari. Ben de 30 yasindaydim. Ama kendimi onlarla kiyaslamadim. Sonucta hem yaslarimiz farkli, hem ortamimiz farkli. Sadece hayranlik duydum, baksaniza ne kadar guzel diye ablama falan gostermeye calistim hic orali olmadilar. Yani dis gorunusunu o kizla degistirmek ister misin deseler muhtemelen istemem. Belki supermodellik yapacak derecede guzel degilim, ama kendimi begeniyorum, ve baska birisi benim goruntumde olsa o kisiyi kiskanabilirim. Ayrica sadece guzel olmak bir erkegi etkilemek icin yeterli degil.

Bir de is yerimde ben de kiskanildim. 29 yasindaydim ve 37 yasinda bir sekreter tum iyi yaklasma cabalarima ragmen bana sebepsiz yere soguk davraniyordu. Diger sekreter de benzer sekilde. Kac kere beni hocama (patron diyelim) sikayet ettiler sacma sapan sebeplerle. Onlarla aramda giyim kusam, makyaj, sac vs arasinda daglar kadar fark var. Yani onlar dis gorunusleriyle kafayi bozmus durumdalar, bense rahatim. Suslu falan degilim. Ama iste, guzellik aslinda o makyaj ve kiyafetle elde edilen bir sey degil, dogal bir sey var orada. Erkekler de dogal olani, dogal davranani begeniyor. Simdiye kadar hic bir arkadasimi kiskanmadim, ama hep kiskanilmisimdir. Dedigim gibi oyle yolda gorunce herkesin donup bakacagi bir goruntum de yok. Oyle olanlari da kiskanmiyorum, cunku dis gorunusleriyle cok vakit kaybettikleri icin ne konusacak bir konulari oluyor, ne zekice bir esprileri oluyor, ne de iyi bir kariyerleri.

Onu bende takip ediyorum..hele deniz akkaya gözleri lensmiş..

Çevrede güzel kadınlar çoksa sıkıntı :)

Bende girdiğim ortamlarda hep iltifat alırım verebilirim. ama simarma olayı kendini begenmislik olayı yapmıyorum.ve o tarz insanların gün geçtikçe cirkinlestigini düşünürüm.
Doğal olun samimi olun yeterli.tabii ki yine de güzellik için cabalayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…