güzel olduğunuz için dışlanmak:(

classone35

Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2013
192
1
16
35
İzmir
merhaba arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum uzun süredirde takip ediyorum sizleri.Sürekli içimi tırmalayan bir konu var kendimi övmeyi sevmiyorum fazla konuşan bir insanda değilim fakat hayatım boyunca güzel olduğum için bayan arkadaşlarım tarafından dışlandım en sevdiğim arkadaşlarım tarafından terkedildim erkeklerlede arkadaş olamadım.Şükrediyorum Allah bozmasın maşAllah ama Biri beni över diye korkuyorum annemi sürekli uyarıyorum böyle konu açılırsa kapat diye.Çok kötü bakışlara maruz kalıyorsun şuan bile antipatik gelecek çoğunuza bu konu ama açmak zorundaydım Benim gibi dışlanan varmı ve ne yapıyorlar çok karamsar bir ruh haline girdim ve kimseye güvenemiyorum aşırı takıntı olmaya başladı.Siz böyle durumlarda napiyorsunuz güvenebileceğiniz bir bayan arkadaşınız varmı nasıl kazandınız bu insanı birkaç akrabam dışında ve bir iki çocukluk arkadaşım dışında hiç arkadaşım çevrem yok diyebilirim

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel olduğu için dışlandığını ilk defa görüyorum..

Son düzenleme:

çok saçma güzellikle ne alakası var dışlanmanın bence kendinizde başka sorunlar arayın neden dışlanıyorum diye ya da dışlanmıyosun da sen kendini mi onlara karşı kapatıyosun. bi düşün ama güzelim beni dışladılar demek saçma sana öyle mi dediler sen çok güzelsin biz değil bu yüzden bizim yanımızda olamaz mısın dediler kendi kendine kuruntu yapma

Güzellikle alakası yoktur.
Bir huyunuz ve ya ne bileyim konuşma tarzınız insanları sizden uzaklaştırıyordur.
Ya da etrafa yaydığınız enerji:26:

Güzel olduğunuz için değil de, konuşmayı sevmediğiniz ve herkesi potansiyel suçlu gibi gördüğünüz için dışlanmış olmayasınız.
Benim çok çok çok güzel bir arkadaşım var.
Ama öyle cici, şeker, pozitif ki.
Herkes, hepimiz çok seviyoruz onu.

Son düzenleme:
evet erkek arkadaşları olunca benim sevgilim senin tipindeki kızlara bayılıyor asla yanımda dolaşmana izin vermem diyip bırakan arkadaşlarım oldu yaşadığım çok üzücü itilmeler oldu..bakımlıyım dersanade bir arkadaşım beni kenara çekip artık makyaj yapmıcaksın sen diyip tehditler savurdu.Antipatik geleceğini söylemiştim ben kimseyi kıracak birşey yapmamaya çalışan bir insanım tanımıyorsunuz ve yargıda bulunuyorsunuz daha çok anlamaya çalışabilecekken .Neden dışladıklarını zaten kendileri söylüyordu .Saçmamı geldi yaşadım gerçek bunlar

Maşallah bende güzelim ama böyle şeyler yaşamadım övünmek gibi olmasın

Nasıl insanların arasında yaşıyorsun sen böyle
Arkadaş çevrende sorun var arkadaşım o zaman.
Bizde hayatın içindeyiz,çevremde güzel olduğu için böyle muamele gören kimseyi görmedim

Arkadaşınla yaşadıkların kıskançlıktan ibaret, öyle arkadaşların olacağına hiç olmasın zaten. Beni kenara çekip makyaj yapmayacaksın deme cüretini gösterecek arkadaşa öyle bir makyaj yaparım ki ömrü boyu kalır suratında, o nasıl bir iştir ya

Bence bahsettiğiniz kişiler siz güzel olduğunuz için değil de kendileri saçma sapan insanlar olduğu için yapmışlar dediklerinizi.
Böyle insanlar yüzünden üzülmeye değer mi? Hayatlarınızdan çıktıkları için şükretmelisiniz benceee

başlarda öyledir herkes arkadaşınız olur ilkokulda orta okulda sizinle olmayı severler sonrası acıdır eminim benim yaşadığımı yaşayanlar olmuştur ben onların cevap yazmasını istiyorum bu şekilde eleştirmeniz için açmadım konuyu.

Demek ki onlar da size güvenmiyor.

valla ben hayatımda ilk defa böyle bişey duyuyorum hayatımda hiç böyle bişey görmedim. her yerde güzel bakımlı kızlar var o zaman hepsi yalnız dicem ama hepsinin arkadaşları çok fazla var

eğer dostun yoksa hemcinslerin arasında dışlabilirsin...
benim başıma gelmişti lisede.. bi kaç dostum dışında, aramızda hiç bi muhabbet geçmediği halde, kızlar beni sevmezdi hiç, hareketlerinden, bakışlarından bunu anlamak hiç de zor değildi..
valla kim ne derse desin kadınlar arasında bi soğuk savaş oluyo..

ben de güzelim ama dışlanmıyorum aksine çok sevilirim yeni okul yeni iş yeni ortamlar vs beni hiç korkutmaz en geç 3 gün içinde herkesle tanışır kaynaşırım sende sorun olmasın

güven vermeyecek tavırlarmı var mesela fazla cıvık fazlasıyla rahat bunlar ınsanı basıtlestıren seyler fakat farkında olmayabılırmısınız?

buarada arkadasım bana oyle dese cok fazla kafama takmam bu onun sorunu sonucta benım degıl.

Komplekslerden arınmak gerek, o zaman dünya üzerindeki bir çok insan dışlanma problemi ile karşı karşıya kalırdı mesela ben Azra'yı cebimden çıkartırım, yürüdüm mü baktırırım ama hiç dert etmiyorum napıyorum kıskananlar çatlasınn şarkısı eşliğinde hayatıma lay lay lom devam ediyorum di mi... töbe, töbe...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…