- Konu Sahibi classone35
-
Allah Allah ben de çok güzelim ama hiç böyle şeyler yaşamadım senden kaynaklanıyor galiba bunlar
güven vermeyecek tavırlarmı var mesela fazla cıvık fazlasıyla rahat bunlar ınsanı basıtlestıren seyler fakat farkında olmayabılırmısınız?
buarada arkadasım bana oyle dese cok fazla kafama takmam bu onun sorunu sonucta benım degıl.
Allah aşkına arandan su sızmayan bir arkadaşın var içitiğiniz yediğiniz ayrı gitmiyor birgün hiç sebep yokken sizi sevgili bulduğu için terkediyor ne kaynaklanıyor benden anlamakmı istemiyorsunuz demekki rahatsız edici bir güzelliğiniz yoktu sevimliydiniz sadece
Komplekslerden arınmak gerek, o zaman dünya üzerindeki bir çok insan dışlanma problemi ile karşı karşıya kalırdı mesela ben Azra'yı cebimden çıkartırım, yürüdüm mü baktırırım ama hiç dert etmiyorum napıyorum kıskananlar çatlasınn şarkısı eşliğinde hayatıma lay lay lom devam ediyorum di mi... töbe, töbe...
Aman sakın isyan etme "Allahım neden bu kadar güzelim ?" tarzında.
kendini bu kadar övme istersen çirkinleşiyosun bu yüzden seni istememişlerdir. ben çok güzelim çok güzelim diye burnun hava da gezersen tabi istemezler. benim öyle arkadaşım olsa bi dakika bile beklemeden yol verirdim şımarık kendini beğenmiş burnu havada kibirli insanları sevmem
ben takıntı yaptım üzülüyorum duygusal bir insanım keşke takmasam herkese basit gelebilir ama bana zor geliyor sevdiğim insanların sevgili edinince beni hayatlarından çıkarması
merhaba arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum uzun süredirde takip ediyorum sizleri.sürekli içimi tırmalayan bir konu var kendimi övmeyi sevmiyorum fazla konuşan bir insanda değilim fakat hayatım boyunca güzel olduğum için bayan arkadaşlarım tarafından dışlandım en sevdiğim arkadaşlarım tarafından terkedildim erkeklerlede arkadaş olamadım.şükrediyorum allah bozmasın maşallahAma biri beni över diye korkuyorum annemi sürekli uyarıyorum böyle konu açılırsa kapat diye.çok kötü bakışlara maruz kalıyorsun şuan bile antipatik gelecek çoğunuza bu konu ama açmak zorundaydım benim gibi dışlanan varmı ve ne yapıyorlar çok karamsar bir ruh haline girdim ve kimseye güvenemiyorum aşırı takıntı olmaya başladı.siz böyle durumlarda napiyorsunuz güvenebileceğiniz bir bayan arkadaşınız varmı nasıl kazandınız bu insanı birkaç akrabam dışında ve bir iki çocukluk arkadaşım dışında hiç arkadaşım çevrem yok diyebilirim
ben takıntı yaptım üzülüyorum duygusal bir insanım keşke takmasam herkese basit gelebilir ama bana zor geliyor sevdiğim insanların sevgili edinince beni hayatlarından çıkarması
işte sorun o öyle övünmeyi bırak övenleri susturuyorum arkadasım şimdi size bunu anlamak adına bunu yazmak zorunda kalıyorum
Allah aşkına arandan su sızmayan bir arkadaşın var içitiğiniz yediğiniz ayrı gitmiyor birgün hiç sebep yokken sizi sevgili bulduğu için terkediyor ne kaynaklanıyor benden anlamakmı istemiyorsunuz demekki rahatsız edici bir güzelliğiniz yoktu sevimliydiniz sadece
güzellik göreceli bi kavramdır herkes kerkesi beğenebilir beğenmeyende çıkabilir. bazılarına çok güzel gelen bazılarına güzel gelemeye bilir. insan bazen mütavazi olmalı bana da çok güzelsin diyen oluyo gözlerin güzel diyen oluyo ben hiç şımarmadım teşekkür ettim sadece hep. susturmaya çalışmakta ayrı bi şımarıklık benim gözümde. benimde çok güzel olduğunu düşündüğüm arkadaşlarım var hepsi çok iyi hiç birini dışlamadım her zaman konuşurum nişanlımla bile tanıştırırım sorun olmaz. neyse konuya daha fazla yazmıcam.
şimdi arkadaşlar benim derdim şuydu bunu yaşıyan biri varsa yazsın bana ooo ne kötüsün ne iğrenç karaktersin ..görelim bakalımlar sen neymişsinle çocukca tanımadan yargıcı tavırlarla değilde yaşıyanlar mümkünse yazsın ben burda kimseyi tanımıyorum burda kendimi ispatlasam ne olur sanki takmasam kafama yazmazdım üzücü şeyler yaşadım verdiğim örnekler çokaz ve sizler öğrenmek yerine tanımadan kınadınız eleştirdiniz..eleştiri olur ama kırmadan yapılır sessiz olduğum içinde hayatımboyunca tepeme çıktılar zaten...yılışık cıvık olsaydım daha çok sevilirdim en azından erkek arkadaşım çok olurdu
biz kadınlarda genel bi eğilim galiba bu, kadın cinsinden biri bizimle konuşmuyosa soğuk duruyosa mutlaka ya ondan güzelizdir ya da ondan güzelizdir kıskanıyodur
rahatsız edici güzelliği olan bayanlar resim paylaşın yahu valla merak ettim resim aşerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?