güzel olduğunuz için dışlanmak:(

Allah Allah ben de çok güzelim ama hiç böyle şeyler yaşamadım senden kaynaklanıyor galiba bunlar

Allah aşkına arandan su sızmayan bir arkadaşın var içitiğiniz yediğiniz ayrı gitmiyor birgün hiç sebep yokken sizi sevgili bulduğu için terkediyor ne kaynaklanıyor benden anlamakmı istemiyorsunuz demekki rahatsız edici bir güzelliğiniz yoktu sevimliydiniz sadece

aşırı ciddi bir insanım okadar tedirgin oldumki artık sohbet bile etmiyorum yolda kafasını kaldırıp yürüyen birisi değilim hayatım boyuncada cıvık olmadım cıvık insanlarıda sevmedim

kendini bu kadar övme istersen çirkinleşiyosun bu yüzden seni istememişlerdir. ben çok güzelim çok güzelim diye burnun hava da gezersen tabi istemezler. benim öyle arkadaşım olsa bi dakika bile beklemeden yol verirdim şımarık kendini beğenmiş burnu havada kibirli insanları sevmem

Rahatsız edici şekilde güzelliği olan arkadaşlardan fotoğraf bekliyoruz. Valla merak ettim. Hem güzele bakmak sevap di mi?

ben takıntı yaptım üzülüyorum duygusal bir insanım keşke takmasam herkese basit gelebilir ama bana zor geliyor sevdiğim insanların sevgili edinince beni hayatlarından çıkarması

işte sorun o öyle övünmeyi bırak övenleri susturuyorum arkadasım şimdi size bunu anlamak adına bunu yazmak zorunda kalıyorum

ben takıntı yaptım üzülüyorum duygusal bir insanım keşke takmasam herkese basit gelebilir ama bana zor geliyor sevdiğim insanların sevgili edinince beni hayatlarından çıkarması

kız arkadaşların sevgili bulunca yeni bir ugraş edinmiş oluyorlar, seni hayatlarndan oyuzden cıkarıyorlar . yani artık senınle değil onnla olmak istiyorlar, buda demek oluyorki seni geçici kullanan arkadaşlar edinmişsin, sdc arkadaş seçimin yanlış bu konuda dert etme.

aslında dışlanmak değil o duygu
fazla dikkat cekmek bence
çünkü bende yaşadım gün yapıyorduk
benim gibi geliler vardı ama pek giyime önem vermeyen dikkat etmeyen
ordaki orta yaşlı bayanlar bana fazlaca iltifat ettikleri için
ordaki diğer gelin benle konuşmak istemedi ve sürekli iş yapmak istedi kendini göstermek için
bence çok komik şeyler ilk defa başıma geldi
ne olcak fazla abartmadan saygı duymak gerek :))))

Bilinen bir fıkradır
Temel'e sormuşlar: - Evleneceğin kadının güzel olmasını mı yoksa aptal olmasını mı tercih edersin?
Temel hiç düşünmeden cevap vermiş; - Güzellik geçicidir, demiş.

Bu yüzden boşver sen ötekileri, hayatına bak. Demek ki arkadaş seçimlerinde hata var, güzelliğinden dolayı olduğunu düşünmek yerine ben bu insanları neden böyle değerlendiriyorum, nasıl hayatıma alıyorum diye sor..

bence güzel olduğunuz için değil KİBİRLİ olduğunuz için dışlanıyorsunuz...

işte sorun o öyle övünmeyi bırak övenleri susturuyorum arkadasım şimdi size bunu anlamak adına bunu yazmak zorunda kalıyorum

güzellik göreceli bi kavramdır herkes kerkesi beğenebilir beğenmeyende çıkabilir. bazılarına çok güzel gelen bazılarına güzel gelemeye bilir. insan bazen mütavazi olmalı bana da çok güzelsin diyen oluyo gözlerin güzel diyen oluyo ben hiç şımarmadım teşekkür ettim sadece hep. susturmaya çalışmakta ayrı bi şımarıklık benim gözümde. benimde çok güzel olduğunu düşündüğüm arkadaşlarım var hepsi çok iyi hiç birini dışlamadım her zaman konuşurum nişanlımla bile tanıştırırım sorun olmaz. neyse konuya daha fazla yazmıcam.

Son düzenleme:
biz kadınlarda genel bi eğilim galiba bu, kadın cinsinden biri bizimle konuşmuyosa soğuk duruyosa mutlaka ya ondan güzelizdir ya da ondan güzelizdir kıskanıyodur
rahatsız edici güzelliği olan bayanlar resim paylaşın yahu valla merak ettim resim aşerdim

şimdi arkadaşlar benim derdim şuydu bunu yaşıyan biri varsa yazsın bana ooo ne kötüsün ne iğrenç karaktersin ..görelim bakalımlar sen neymişsinle çocukca tanımadan yargıcı tavırlarla değilde yaşıyanlar mümkünse yazsın ben burda kimseyi tanımıyorum burda kendimi ispatlasam ne olur sanki takmasam kafama yazmazdım üzücü şeyler yaşadım verdiğim örnekler çokaz ve sizler öğrenmek yerine tanımadan kınadınız eleştirdiniz..eleştiri olur ama kırmadan yapılır sessiz olduğum içinde hayatımboyunca tepeme çıktılar zaten...yılışık cıvık olsaydım daha çok sevilirdim en azından erkek arkadaşım çok olurdu

Bi resmini koyda bakalım benden güzelmisin değilmisin

Son düzenleme:
Aynı dertten muzdaribim canım.Nazar edenler,çekemeyenler,dedikodu yapanlar...Erkeklerle bile arkadaş kalamıyorsun en kötüsü bu.

tamam oldu sağol

akıllı mantıklı makul akıl sağlığı yerinde kimse arkadaşını güzel diye dışlamaz, benim benden çok daha güzel bebek gibi kız arkadaşlarım var okul döneminde falan benim bulunmadığım bi dolu ortama eşimi o zamanki sevgilimi onlarla yolladım yani, çünkü kendime de güveniyorum arkadaşlarıma da, demek ki sen sağlam arkadaşlıklar kuramıyosun o kadar akamıyosun bi insanın içine, seni can gören arkadaşların yok bu da sende bitecek bişey

benım avatar yazımda pek manidar olmus ama yeni değil :)
rahatsız edici güzelliği olan bir ünlü tanıyorum söylemek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…