güzel olduğunuz için dışlanmak:(

benzer şeyler benim de başıma geldi.
lisede bütün kızların aşık olduğu erkekler hep bana aşıktı.
hiçbirini kabul etmememe rağmen bütün kızlar bana düşman olmuştu.
hatta toplanıp beni dövmeye kalktılar.
normal yakın erkek arkadaşlarımın ne zaman sevgilisi olsa
sevgilileri ilk önce benden kaçırırlardı arkadaşlarımı
ünv hazırlıkta nişanlı bi arkadaşım vardı benm sevgilim onun nişanlısı ben ve o
4ümüz takılmamıza rağmen arkadaşım bigün gelip nişanlısının bana aşık olduğunu
bunu ona itiraf ettiğini ve benden nefret ettiğini söyledi vs şeyler

mesela ne zaman iki kız takılsak ve yeni bi ortama girsek
yanımdaki arkadaşlarımın asla şansı olmazdı
ortamdaki tüm erkekler ilk önce bana yazardı.
bu yüzden bi kız arkadaşım tüm kısmetlerimi kaçırıyosun diyip benle görüşmeyi kesti.

yani senle aynı durumdayım.dediğin gibi benim de hayatım boyunca bugüne kadar sadece 1 yakın erkek arkadasım olabildi.hayatımda bana asılmayan tek arkadaşım oldu.kızlarla da genel olarak aram yok, olsa bile kısa ilişkiler.1-2 sene sonra bitiyo en çok.bu durumu kabullendim zaten artık evlendim arkadaş falan da aramıyorum.

benım avatar yazımda pek manidar olmus ama yeni değil :)
rahatsız edici güzelliği olan bir ünlü tanıyorum söylemek istemiyorum

güzellik görecelidir
samimiyet iletişimdir önemli olan,

ünlü olup güzel olan fakat çok soğuk itici kadınlarda ver cutişş

güzel oldugunuz için dışlandıgınızı hiç sanmıyorum başka bir problem vardır ...çünkü güzellik göreceli kavramdır onu gectim herkesin cok güzel arkadaşı var kimse dışlamıyor

Aynı dertten muzdaribim canım.Nazar edenler,çekemeyenler,dedikodu yapanlar...Erkeklerle bile arkadaş kalamıyorsun en kötüsü bu.

peki nasıl davranıyorsunuz bu tarz insanlara arkadaşlarınız varmı ben zaten kendimde başka hatalarda varmı diye düşünen bir insanım ama hiç tartışma üzücü birşey yaşamadan terkedilince kendinizde pek suç göremiyorsunuz siz böyle şeyler yaşadınızmı buna rağmen tekrar o arkadaşınızı aradınızmı

estetikle çirkin ol....
ya ne ilgisi var güzellikle...
sen böyle kendini olur olmaz övdüğün içindir dışlanman..
burda açılacak konumu bu şimdi...
bu kadar kadına güzellik muhabbeti yaparsan heralde antipatik gelirsin...

konu sahibi arkadaşım nazar olmasın bu dediğiniz olay,

Güzelliğinden dolayı dışlanan kimseyi görmedim 28 yıllık hayatımda
ama nazara inanırım,
bazı insanlar kıskançlıkta yaparlar çekemedikleri iyi bir şey v.s. olduğunda

güzel oldugunuz için dışlandıgınızı hiç sanmıyorum başka bir problem vardır ...çünkü güzellik göreceli kavramdır onu gectim herkesin cok güzel arkadaşı var kimse dışlamıyor

ya zaten tanıyan okuldan arkadaşlarım var onlarla konuşuyorum beni tanıdıkları için bırakmıyanlarda var

İnan en yakın arkadaşımın yüzünü görsen ağzının suyu akar .
Adı üstünde " en yakın arkadaşım "
Bence senin huyların etrafı uzaklaştırıyor .
Onlara da ben güzelim mükemmelim falan tarzı yaklaşıyorsan elbette ki kaçarlar .

Ben güzel değilim ama yinede sevilmiyorum

niye diye sorarsan kimseye yaranazmasın bun devirde...

ben lafımı hayatta çekmem neyse insanın yüzüne şak diye söylerim

o yuzden pek sevilmem...

belki senınde böyle bir huyun varsa eee haliyle güzelliklede birleşince daha etkili olmuş olabiler.

Canın ya gerçekten anlattığın kadar güzelsen senin yerinde olmak isteyen ne kadar bayan vardır biliyor musun?güzellik kadına verilmiş bir nimettir,eğer böyle bir derdin olduğunu düşünüyorsan özgüveninden şüphe ederim ,sevgiler

Benim bir arkadaşım var başka bir arkadaşımla çektirdiğimiz fotoğrafı görünce nasıl yanyana durdun da fotoğraf çektirdin onunla, baya güzel bir kız demişti... Ben şoklarda tabi Olabiliyor böyle şeyler ama nadirdir, belki bir iki tane çıkabilir ama herkesin dışlayacağını zannetmem.

Tehlikeli konular bunlar

Güzellik bazen kıskançlığa yol açar. Güzel insan laf çarpmalara, çekememelere çok maruz kalır. Bazıları eşini, sevgilisini sizden kıskanır vs. Olabilir... Ama topyekun bir dışlanma enteresan. Bir arkadaşım var mesela, bunu kolay kolay söylemem ama benden çok çok daha güzeldir :)) Her zaman da güzelliğiyle anılır. Ama ne dışlanır, ne de bazılarının iddia ettiği gibi bahtı kötüdür. Çünkü güzel olduğu kadar iyi kalpli ve sempatik birisidir. Siz çok güzel olabilirsiniz ama etrafta sürekli bunu ima ediyorsanız dışlanmanız normaldir.

Bir zamanlar bi konuya denk gelmistim kizim profil resimleri vardi bisey oldu tartisma cikti kiz bir anda herkeze ne o resimleri gordunuz kiskandiniz dimi gibi cemkirmeye basladi
Iddali frapan bi kizdi guzeldi estetige karsi ddgilim bu fazlasiydi :)

evet benide dövmeye kalktılar koruyan okulun belalısı erkek gibi bir kız vardı o kurtarmıştı ogün nerdeyse bir arabada arkamdan beni azmeye çalışmıştı kaçtım yaşadıklarım zor şeyler beni tanımayan diğer sınıftaki kızlarında beni görmesi yetiyordu nefret etmesi için ve çıkma teklifi almamak için tenefüslerde hep saklanırdım kimseylede çıkmadım kabul etmedim

Allah korusun bozmasın maşaAllah ben güzelliğimden değil bundan dolayı beni üzmeye çalışanlardan şikayetciyim ayrıca kimsenin güzelliğine Allah zeval vermesin çirkin insan yoktur fakat fazla güzel olanlar vardır ve aynı tecrübeleri yaşıyanları merak ettim ''bu kadar kadına güzellik muhabbeti yaparsan heralde antipatik gelirsin'' evet çok haklısın arkadasım buda şuan ayrı bir çekememzlik oluşturuyor fakat bu umrumda olmaz sevdiğim insanları kaybetmez üzer sokakta beni görenin çekememzliği umrumda olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…