- Konu Sahibi classone35
-
Bi resmini koyda bakalım benden güzelmisin değilmisin
benım avatar yazımda pek manidar olmus ama yeni değil :)
rahatsız edici güzelliği olan bir ünlü tanıyorum söylemek istemiyorum
merhaba arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum uzun süredirde takip ediyorum sizleri.Sürekli içimi tırmalayan bir konu var kendimi övmeyi sevmiyorum fazla konuşan bir insanda değilim fakat hayatım boyunca güzel olduğum için bayan arkadaşlarım tarafından dışlandım en sevdiğim arkadaşlarım tarafından terkedildim erkeklerlede arkadaş olamadım.Şükrediyorum Allah bozmasın maşAllahama Biri beni över diye korkuyorum annemi sürekli uyarıyorum böyle konu açılırsa kapat diye.Çok kötü bakışlara maruz kalıyorsun şuan bile antipatik gelecek çoğunuza bu konu ama açmak zorundaydım Benim gibi dışlanan varmı ve ne yapıyorlar çok karamsar bir ruh haline girdim ve kimseye güvenemiyorum aşırı takıntı olmaya başladı.Siz böyle durumlarda napiyorsunuz güvenebileceğiniz bir bayan arkadaşınız varmı nasıl kazandınız bu insanı birkaç akrabam dışında ve bir iki çocukluk arkadaşım dışında hiç arkadaşım çevrem yok diyebilirim
Aynı dertten muzdaribim canım.Nazar edenler,çekemeyenler,dedikodu yapanlar...Erkeklerle bile arkadaş kalamıyorsun en kötüsü bu.
Aynı dertten muzdaribim canım.Nazar edenler,çekemeyenler,dedikodu yapanlar...Erkeklerle bile arkadaş kalamıyorsun en kötüsü bu.
güzel oldugunuz için dışlandıgınızı hiç sanmıyorum başka bir problem vardır ...çünkü güzellik göreceli kavramdır onu gectim herkesin cok güzel arkadaşı var kimse dışlamıyor
evet benide dövmeye kalktılar koruyan okulun belalısı erkek gibi bir kız vardı o kurtarmıştı ogün nerdeyse bir arabada arkamdan beni azmeye çalışmıştı kaçtım yaşadıklarım zor şeyler beni tanımayan diğer sınıftaki kızlarında beni görmesi yetiyordu nefret etmesi için ve çıkma teklifi almamak için tenefüslerde hep saklanırdım kimseylede çıkmadım kabul etmedimbenzer şeyler benim de başıma geldi.
lisede bütün kızların aşık olduğu erkekler hep bana aşıktı.
hiçbirini kabul etmememe rağmen bütün kızlar bana düşman olmuştu.
hatta toplanıp beni dövmeye kalktılar.
normal yakın erkek arkadaşlarımın ne zaman sevgilisi olsa
sevgilileri ilk önce benden kaçırırlardı arkadaşlarımı
ünv hazırlıkta nişanlı bi arkadaşım vardı benm sevgilim onun nişanlısı ben ve o
4ümüz takılmamıza rağmen arkadaşım bigün gelip nişanlısının bana aşık olduğunu
bunu ona itiraf ettiğini ve benden nefret ettiğini söyledi vs şeyler
mesela ne zaman iki kız takılsak ve yeni bi ortama girsek
yanımdaki arkadaşlarımın asla şansı olmazdı
ortamdaki tüm erkekler ilk önce bana yazardı.
bu yüzden bi kız arkadaşım tüm kısmetlerimi kaçırıyosun diyip benle görüşmeyi kesti.
yani senle aynı durumdayım.dediğin gibi benim de hayatım boyunca bugüne kadar sadece 1 yakın erkek arkadasım olabildi.hayatımda bana asılmayan tek arkadaşım oldu.kızlarla da genel olarak aram yok, olsa bile kısa ilişkiler.1-2 sene sonra bitiyo en çok.bu durumu kabullendim zaten artık evlendim arkadaş falan da aramıyorum.
estetikle çirkin ol....
ya ne ilgisi var güzellikle...
sen böyle kendini olur olmaz övdüğün içindir dışlanman..
burda açılacak konumu bu şimdi...
bu kadar kadına güzellik muhabbeti yaparsan heralde antipatik gelirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?