Evet daha once boyle bı takıntım yoktu cunkıGayet güzel ve tatlı görünüyorsunuz bu fotoğrafta. Hödük erkeklerdne uzak durun, güveninizi onlar zedelemiş belli ki.
Ahhahaaa cok tatlısınız cok tesekkur ederım hemen geliyorumSize bu hisleri yasatan hoduk sevgiliniz gulusunuze kurban olsun. Bence estetige gerek yok.
Gunluk rutin bakimla daha da isildarsiniz. Buyrun topige gelin.
Thread 'Güzellik rutinlerimiz'
Güzellik rutinlerimiz
Çirkin değilsiniz hatta hoş bir kadınsınız bence, gülüşünüzü, çene yanak yapınızı vs özellikle güzel buldum ben. Sadece göz çevreniz çok morarmış ama gaza gelip gözaltı ışık dolgusu yaptırmayın kendinize, bence tehlikeli bir işlem ve yaptırıp sonuç elde edemeyen tanıdıklarım var. Göz çevreniz için düzgün bir kapatıcı ve göz pınarlarına aydınlatıcı uygulayın günlük makyajda aşırı fark yaratır. Bi de saçlarınız biraz yıpranmış daha koyu bir renge dönüp dinlendirseniz iyi olur sankiHerkese selam.. Ben kendımı cok cırkın buluyorum özellikle fotograflarda fılan cok kotu cıkıyorum.. Burnumu yaptırmayı dusunuyorum ama suan ıcın maddi olarak ımkansız.. Profıl fotografı koydum yenı cekıldım bu fotografı ve cok cırkın cıkmısım.. Sızce sorun nerede ne yapabilirim daha guzel gozukmek ıcın..birde ekleme yapayım gozumde bır sorun var gıbı degıl mı dr gıtmıstım bır sıkıntı yok dedı ama bakıslarımda var bır gariplik
Çirkin falan değilsiniz. Saç renginiz ve saçınızı toplama şekliniz yanlış. Ve biraz da bakımsız duruyorsunuz sözün özüHerkese selam.. Ben kendımı cok cırkın buluyorum özellikle fotograflarda fılan cok kotu cıkıyorum.. Burnumu yaptırmayı dusunuyorum ama suan ıcın maddi olarak ımkansız.. Profıl fotografı koydum yenı cekıldım bu fotografı ve cok cırkın cıkmısım.. Sızce sorun nerede ne yapabilirim daha guzel gozukmek ıcın..birde ekleme yapayım gozumde bır sorun var gıbı degıl mı dr gıtmıstım bır sıkıntı yok dedı ama bakıslarımda var bır gariplik
Hıc bakmıyorumBir de son bişey, cildinize iyi bakmıyorsunuz sanki. Yanılıyor muyum?
Evet bakımsızım gercektenÇirkin falan değilsiniz. Saç renginiz ve saçınızı toplama şekliniz yanlış. Ve biraz da bakımsız duruyorsunuz sözün özüBiraz kendinizi şımartın :)
Göz çevreniz bana yardım edin diye bağırıyorHıc bakmıyorum
Saçınızı çene hizasında kestirin (bu kare şekilli yüzünüzü inceltecek kapatacak), kahkül ama önde duran net kahkül yani yana falan atmayın (alnınızı daraltacak), rengini koyultun sarı size uygun bir renk değil. Cilt bakımı yaptırın, en kötü bir bb veya cc krem kullanın günlük hayatta ve tabiki allık. kirpiklerinizi kıvırıcıyla kıvırın veya maskara sürün( göz kenarlarınızı yukarı kaldıracak) , ve göz kalemi veya eyeliner kullanırken göz pınarlarınızın biraz yukarısından başlayın buruna yakın kısmı boş geçin ( bu gözlerinizi birbirinden uzaklaştıracak). Bir de kendinizi öpün sevin, o kuru patlıcana da benden selam söyleyinEvet bakımsızım gercektentavsiyeniz ne olur
Kız göz çevresini nerden gördünGöz çevreniz bana yardım edin diye bağırıyor
Güzelliğin ilk şartı güzel, temiz, aydınlık bir cilttir. İyi bakın cildinize.
Kırışıklıkları göremiyorum tabi ki. Çökmüş ve morarmış göz çevresi. Genetik de olabilir ama çözümsüz değil. Ben de iki gün bıraksam bakmayı böyle oluyor ordan biliyorumKız göz çevresini nerden gördünvalla fotoyu büyütünce bulanıklaşıyor asla göremedim
haa ok ben de şaşırdım ben mi kaçırıyorm diye telden açıp büyütmeye falan çalıştım fotoyuKırışıklıkları göremiyorum tabi ki. Çökmüş ve morarmış göz çevresi. Genetik de olabilir ama çözümsüz değil. Ben de iki gün bıraksam bakmayı böyle oluyor ordan biliyorum
Bencede guzelsiniz burnunuzda problem yok ama isterseniz cok az dudak dolgusu yapabilirsiniz dudaklariniz ince biraz birde sac renginiz sizi soluk gosteriyor daha canli koyu tonlarda ( cok koyu degil ama kumral gibi) boyatirsaniz daha canli gorunursunuz. Gayette makyajsiz bile guzel bir bayansiniz 1 2 ufak degisiklikle bence istediginiz goruntuyu yakalarsinizTesekkur ederım ama fotograf da var bır gariplik gıbı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?