Guzel olmasına ragmen yalniz olan kadınlar

Türkiye de tam şu an rock festivalleri,içmeler,gezmeler ülkesi.

Başlıktan “ Allah çirkin şansı versin” demek için geldim

ya bu işlerin güzellikle alakası yok ki. hatta ben benim özellikle tipime iltifat edenlere ayrı sinir oluyorum. çünkü genelde kof çıkıyorlar. zekama ya da karakterime edilen iltifat benim için daha değerli. benim de hiç doğru düzgün ilişkim olmadı. uzun hele hiç olmadı. bak son konumu oku, ne gibi salaklarla karşılaşmışım sen de gör

ben de son dönemde iyi bişeyler olsun diye uğraşıyorum, çok sayıda kişiyle görüştüm ama sonuç sıfır. her defasında da hayal kırıklığına uğruyorum. etrafımdaki ilişkiler de dört dörtlük değil ama emin ol. saçma sapan, takıntılı, sorunlu, düzgün gitmeyen ilişkiler mesela. gerçekten doğru düzgün birbirini bulan az var benim çevremde. insanlar yalnız kalmamak için ne saçmalıklara katlanıyor. kendi arkadaş ve tanıdık çevremi baz alıyorum tabii bunu söylerken. bir süredir bir arkadaşın hikayeleri gözüme çarpıyor mesela. uzun bir ilişkisi vardı, herkes evlenirler derken ihanet sonucu bitti. geçen bi baktım yeniden barışmışlar etraf mutluluk pozları, aşk storyleri dolu. dün de gezmişler yemiş içmişler mutlu mesut bişeyler paylaşmışlar. yahu dedim bu ilişki zamanında ihanet gördü, hatta araya giren kadınla uzun bir süre beraber oldu bu oğlan, sonra ondan ayrılınca bu kıza geri geldi. bu nasıl ilişki, insan bi daha nasıl güvenir, nasıl affeder diye düşündüm. ben olsam en ufak bi hatasında yine aynı şeyleri yaşıyorum diye düşünüp konuyu aşamazdım. tuhaf yani böyle saçma bi ilişkim olacağına hiç olmaması daha iyi bence.

Peki sevgili bulmak için somut adımlar neler olmalı instagramda mesela nasıl arayayim
Sevilmek icin her seyi yapacak hale geldim sevgilisi olanlar kıymetini bilin lütfen
Arayan belasını da bulur mevlasını da. Sen o kadar canhıraş arıyorsun ki büyük ihtimalle belanı bulacaksın. Sakin biraz...

Sadece güzellikle iş bitmiyor ki. Dikkat çeken bir yanınız olmalı. Güzellikle dikkat çektiniz diyelim o aşamadan sonra etkiyi devam ettirebilecek başka özellikler lazım. Hoşsohbet, sıcakkanlılık kafa dengi olmak da önemli.
Yani güzel ama sohbeti açmazsa olmaz.
Çok yakışıklı ama sohbeti açmayan bir adamla olmayı istemezsiniz sanırım.
Sosyal ilişkilerinizde soğuksanız ve adım atılması zor bir duruşunuz varsa o da etkiler

Peki sevgili bulmak için somut adımlar neler olmalı instagramda mesela nasıl arayayim
Sevilmek icin her seyi yapacak hale geldim sevgilisi olanlar kıymetini bilin
Çok teşekkür ederim mantıklı yorumun icin okul varken dert etmiyodum öncelik meslegimdi okudum atandım hala aynı yalnızım kuzenlerim arkadaslarim hepsi ERKEK derdinde tek dertleri erkek bulmak olinca bende kendimi bu halde buldum

önce bi sakin ol, sen çok fazla çevre baskısı altında kalmışsın belli ki :)
erkek dediğin zaten çok sayıda var, nefes alsın yeter dersen hemen yarın bile bi sevgilin olabilir. ama sorun düzgün olanı bulabilmekte. sevilmek için her şeyi yapacak hale gelmek çok ciddi bir sorun, bu kadar muhtaç olduğunu belli edersen çok sorun yaşarsın.

instagramda sevgili aranmaz zaten instagramı boşver oradakiler herkese yazan tipler
sen gerçek bir çevreye gir oradan bakın

çalışıyor muşsunuz. gezin derim. güzelce gezin. çok çok gezin. (38 yaşında evli borçlu biri olarak söylüyorum bunu)

Sadece güzellik ile olmuyor işte bu işler. Seni özel kılan bir yanında olmalı
Tabii canım dışarda gezen bütün erkekler çok özeller ve hep özellik peşindeler bu tür güzellik yeterli değil tarzı cümlelere katılamadım. Anlamı karşı tarafa hatalı iletiyor.

Tabii canım dışarda gezen bütün erkekler çok özeller ve hep özellik peşindeler bu tür güzellik yeterli değil tarzı cümlelere katılamadım. Anlamı karşı tarafa hatalı iletiyor.
Sonunda benim gibi düşünen bir yorum buldum. Valla ülkemizde güzellik sevgili bulmak için gayet yeterli. Ben sırf güzel olduğu için erkeklerle sıfır iletişim kuran, çok çok soğuk tiplerin peşinde birçok erkek olduğuna şahit oldum. Hiçbir şey yapmalarına gerek yok. Öyle ağaç gibi dikilseler bile seven oluyor.

Konu sahibi seni üzmek için söylemiyorum lütfen yanlış anlama. Çevredeki insanlar herkese güzelsin der. Kimse kimsenin yüzüne çirkinsin demez(zorba değilse). standart, ortalama bir tip olabilirsin (birçoğumuz gibi). Eğer ortalamanın üstü değilsen durduğun yerde teklif yağmasını beklememek gerek.

Dışardan soğuk ve ilişkiye kapalı biri gibi duruyor olabilirsin. Sosyal ortamlarda erkeklerle iletişimini iyi tutup, birazcık işveli olman ve sevgili olmaya açık imajı vermen gerek. Tabii bunu fazla abartıp ağızlarının içine de düşme

Bunun güzellikle alakası yok bence asıl güzel ve bakımlı kadınlar seçici davrandığı için yalnız oluyor. Zaten güzellik bir ilişkiyi başlatmak için yeterli sürdürmek için yetersiz. Güzel miyim değil miyim bilmem ama benim şu an 26 yaşındayım kafam çok rahat. Önceden 3 ay yalnız kalsam asksizliktan ölüyorum zanneder depresyona girerdim
Şimdiyse denizde daha çok balık var o balıklar her zaman olacak ben kendime hobilerime kariyerime isteklerime yönelmeliyim kafasindayım.2.üniversite olarak BESYO okumaya karar verdim. Birçok hobim var çok küçük bir şehirde sosyal imkan çok kısıtlı ona rağmen spora gidiyorum,folklor ögrendim, her akşam uzun yürüyüşler yapıyorum,her hafta sonu arkadaşlarla bir yerlerdeyim,hiçbir şey yapmasam evde film izlemek aşırı keyif veriyor. Okullar tatil olsun farklı spor dallarını öğrenme niyetim var. bir keresinde bir arkadaşım niye sevgili yapıp piyasadan cekilmiyorsun dedi durdum düşündüm bu şekilde çok mutlu olduğuma karar verdim.Ve bir kadın/erkek ne kadar güzel/yakışıklı da olsa arayış içindeyse kendini çok belli ediyor karşıdan çok itici duruyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben seni çok iyi anlıyorum. Aynı yastayız ve ben de şimdiye kadar amaan zamanı gelince olur diye tınmadım üniversitenin son yılları bi hafiften hala kimse olmadığını görünce çirkin miyim komplekslerine girdim ve hala devam ediyorum.
Ben de bulamıyorum nasıl bulunacağını da bilmiyorum. İnstagram storylerinde Nisan evlilik görmekten bıktım
Bizim fakülteden çirkini de güzeli de sesini çok az duyduğum sessiz kızda evlendi evleniyor.
Derdinin evlilik olmadığını biliyorum benim de değil bir seviyim sevilelim bir duyguyu yaşamak derdimiz yaşayamıyoruz.

Nasil bulunur üstümüze tavsiye atsaniz

Guzellikle hic ilgisi yok bunun.guzel olmak cevrede basta arti bir algi olusturur sonrasi bilginiz,gorgunuz,enerjiniz.

Gören de bizim erkeklerin az bir kısmı hariç gerçekten rafine zevkleri olan falan tipler sanacak. Güzellik dışında çok bir şey aradıkları falan yok. Karşılaştığınız erkek azdır.

Bu durum suan üzüyor yalnızlıkla sert bi şekilde yüzleşiyorum vazgeçecem galiba inanmıyorum sevilecegime cevremde kime baksam hepsi nişanlı evli erkek birakmamislar bu şehirde

Hah bak bunlar güzelliğin önüne geçer. Güzellik yeterli değil cümlesi bende “güzelmişsin ama işte demek ki hala eksiksin, sende problem var” algısı yaratıyor ki bunun doğru olduğunu sanmıyorum. Hele genç erkeklerin öyle nitelik peşinde koştuğunu da zaten düşünmüyorum. İşve cilve, şen şakrak ve sohbetli olmak güzelliğin önüne geçebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…