Guzel olmasına ragmen yalniz olan kadınlar

çok güzel hiç evlenmemiş kadınlar tanıdım.demek ki olmayınca olmuyor güzelliğe bakmıyor bu işler

Sitede tonla saçma sapan ilişki (!) yaşayan üye var.bir bana takıldınız kaldınız.
Hangi saçma ilişki?
Ben sizi, sizin saçma ilişkilerinizi bilmemde
Saçma, ve aykırı olmak için uğraştığınız yorumlarınıza denk geldim birçok yerde.
Ya ellinizin ayarı yok yada dediğim gibi dikkat çekmeye çalışıyorsunuz.
Var ama sizin gibi birkaç kişi daha burda haklısınız
Herkese açık bir platform sonuçta

25 yaş geç bir yaş değil, hele günümüz için erken bile , ummadığınız bir anda bur bakmışsınız ilişkinin içindesiniz, hayırlısını isteyin
Çok istiyorum bekledim hep sabreetim millet gezerken ben atanmak icin uğraştım hep rafa attım bu konuyu çalıştım sonuç hala değişen bi şey yok isim oldu yine yalnızım 20 yasindaki kuzenlerim bile nisanlaniyor artik herkes bana acıyarak bakıyor üzülme herkes evlenemez denmesinden biktim

kadınlarımızda acayip bir evli olma ilişkide olma takıntısı var

ben boşandım 3 sene oldu saçma salak insanlar çıktı karşıma baktim olmuyor amaennnnn deyip saldım yalnızım mutluyum

bir ara bende çok takıntı yapmıştım ama o aralar hayatımın her alanında mutsuzdum

şimdi iş değiştirdim başka bir şehire taşındım vs vs daha iyiyim olursa olur olmazsa olmaz moddayim kimseye de tahammülüm kalmadı zaten

Çirkin olmak daha iyi ya, bak çirkinim ve yalnız değilim başım göğe eriyor :)
Üzmeyin kendinizi her nasip vaktine esir

Guzel kizlar hayatlari boyunca daha kolay ilgi gorur daha farkedilir olduklari icin sosyal zekalari insanlarla iliski kurma potansiyeli sanirim cok gelismiyor. Bunun uzerine bir de guzelim ben egosu takintisi gelisirse cekilmez bir tip haline geliyor erkekler icin. Belki de cok secici da davranip kafa dengi olduklari erkekleri tipleri yuzunden elemek zorunda hissediyorlar. Sonuc olarak yalniz kalabiliyorlar.
Tatli dilli hos sohbet kafa dengi kizlar bu sorunu pek yasamiyorlar benim gordugum. Siz nasil biriniz?
Guzellik yakisiklilik takintiniz var mi?
Makam mevki maddiyata bakar misiniz?
Sosyal biri misiniz? Sohbet etmeyi arkadas olmayi sever misiniz?
Butun bunlar evliligin zamanini etkiler tabi kalani da kismet:)

İlişki oldukça ilişkide flörtte olma haline alışıldığı için yalnızlık garip geliyor. Yalnız olmaya alışınca da ilişki fikri tuhaf geliyor. Ben hala flörtteyken falan çoğu zaman unutuyorum o insanı. O haber verme olaylarına uyum sağlayamıyorum ve kendimi kapana kısılmış gibi hissediyorum. Dışarı mı çıkıyorsun, haber ver. Uyuz oluyorum ya, koskoca insanım ben niye haber vermek zorundayım deli oluyorum buna. Karşımdakiler de bu huyumdan nefret ediyor. Öyle uyumsuzlaşma başlıyor zaten ama gerçekten çok komik geliyor o haber verme olayları ya.

Guzellikle cirkinlikle ilgisi yok bu islerin her zaman.. cirkin biridir ama konusmasi hareketleri cekebilir insani..ama bir iliskiyi evliligi yurutmek icin karakterlerin uyumu gerekir, guzellik gecici nihayetinde.. hem zaten cocuk mocuk derken yiprqniyorsun kilo aliyorsun veriyorsun belki vucudun degisiyo.. zaten yaslaniyoruz, bundan kacis yok. Allah kalp yormayan iyi insanlarla karsilastirsin

O yuzden erken evlilikler ve iliskilerde daha kolay uyum saglaniyor belki…

Buarada yani izin almak degil sadece haber veriyorsun esine, bu neden rahatsiz etsin gorev gibi olmuyor zaten deger verdigi sevdigin insanin nerde oldugunu merak eder insan.. ayni evdeyken annem ben geldigimde yoksa evde onuda merak ederdm mesela..bu yuzden kendiliginden olmasi gerekenleri kasarak yapiyorsan zaten o iliskide yolunda gitmeyen seyler vardir.

Yani yaş olarak büyüdükçe ayağı yerden kesen duygular azalıyor ve mantık daha fazla devreye giriyor olabilir. En azından bende böyle oluyor. Bu haber verme meselesinde o kadar çok üzerime geliyor ki karşımdakiler, içimden gelmesine fırsat bırakmıyorlar. Bi rahat bıraksalar belki kendiliğimden yapıcam ama yok.

Ohhf cok bunaltici oyle tipler.. nereye gittin ne yedin ne zaman uyudun zaten biraksa bir cok seyi dedigi gibi kendin anlatacaksin.. baski guzel birsey degil iliskilerde

Ohhf cok bunaltici oyle tipler.. nereye gittin ne yedin ne zaman uyudun zaten biraksa bir cok seyi dedigi gibi kendin anlatacaksin.. baski guzel birsey degil iliskilerde
En sonuncusu, ayrı evlerde olsak da aynı anda uyku için yatağa girelim istiyordu. Fazla hayalperestti. Genelde romantik olsun isteriz ama dozu kaçırınca çok sıkıcı oluyor hatta komik. Saat 23 civarı uyuyordu, ben de 2'den önce uyumam. Trip atardı ben 23'te yatmıyorum diye bi akşam dişçiye gittim, çıkarken de söyledim buna. Operasyon tahminimden uzun sürdü iki saat falan kaldım ben o koltukta. Bir sürü şey yaptık tedavi adına. Tabii bu esnada telefon çantada sessizde, bu beş altı mesaj atıp iki kez aramış. Çıktığımda yazdım, vay efendim olay çıkardı. Neymiş 2 saat dişçi mi olurmuş. Ben çıkıştım tabii buna, sana şu an ödeme fişinin resmini atarım ama ilk ve son kez olur çünkü beni buna mecbur bırakanla işim olmaz dedim. Bi geri adım attı, yok ben sadece merak ettim çok özledim ondan falan dedi. He he yani. Gerçekten çok itici oluyor böyle şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…