- 10 Nisan 2014
- 43.719
- 116.246
- 798
- Konu Sahibi Sedaydin56
-
çok güzel hiç evlenmemiş kadınlar tanıdım.demek ki olmayınca olmuyor güzelliğe bakmıyor bu işlerGüzel kime göre neye göre güzel?
Yüzünüz güzel ama fikirkeriniz, düşünceleriniz ve içinizde güzelmi mesela
Gerçi erkekler bukadar detaya bakmıyor ama olsun
Konu güzellikten açılınca aklıma geldi
Bazı kadınlar güzel olunca herşey onların hakkıymış gibi bakıyor dünyayada o yüzden
Hangi saçma ilişki?Sitede tonla saçma sapan ilişki (!) yaşayan üye var.bir bana takıldınız kaldınız.
Bence güzel oldukları kadar akıllılarmışdaçok güzel hiç evlenmemiş kadınlar tanıdım.demek ki olmayınca olmuyor güzelliğe bakmıyor bu işler
amazonlar gibi yaşamak lazım bazen.üreyip adamı yok ediyorlar yaBence güzel oldukları kadar akıllılarmışda
Bazen evlilik gerçekten çok akıl işi değil ya
Ya öylede iyi değildeamazonlar gibi yaşamak lazım bazen.üreyip adamı yok ediyorlar ya
Hiç kasma maksimum 24 saate tanırızYaaa Allah aşkına bir rahat bırakın ya.valla siteden çıkıp başka üyelik alacağım.hiçbirşeye yorum yapamayacak mıyım ben?
Çok istiyorum bekledim hep sabreetim millet gezerken ben atanmak icin uğraştım hep rafa attım bu konuyu çalıştım sonuç hala değişen bi şey yok isim oldu yine yalnızım 20 yasindaki kuzenlerim bile nisanlaniyor artik herkes bana acıyarak bakıyor üzülme herkes evlenemez denmesinden biktim25 yaş geç bir yaş değil, hele günümüz için erken bile , ummadığınız bir anda bur bakmışsınız ilişkinin içindesiniz, hayırlısını isteyin
ya bu işlerin güzellikle alakası yok ki. hatta ben benim özellikle tipime iltifat edenlere ayrı sinir oluyorum. çünkü genelde kof çıkıyorlar. zekama ya da karakterime edilen iltifat benim için daha değerli. benim de hiç doğru düzgün ilişkim olmadı. uzun hele hiç olmadı. bak son konumu oku, ne gibi salaklarla karşılaşmışım sen de gör
ben de son dönemde iyi bişeyler olsun diye uğraşıyorum, çok sayıda kişiyle görüştüm ama sonuç sıfır. her defasında da hayal kırıklığına uğruyorum. etrafımdaki ilişkiler de dört dörtlük değil ama emin ol. saçma sapan, takıntılı, sorunlu, düzgün gitmeyen ilişkiler mesela. gerçekten doğru düzgün birbirini bulan az var benim çevremde. insanlar yalnız kalmamak için ne saçmalıklara katlanıyor. kendi arkadaş ve tanıdık çevremi baz alıyorum tabii bunu söylerken. bir süredir bir arkadaşın hikayeleri gözüme çarpıyor mesela. uzun bir ilişkisi vardı, herkes evlenirler derken ihanet sonucu bitti. geçen bi baktım yeniden barışmışlar etraf mutluluk pozları, aşk storyleri dolu. dün de gezmişler yemiş içmişler mutlu mesut bişeyler paylaşmışlar. yahu dedim bu ilişki zamanında ihanet gördü, hatta araya giren kadınla uzun bir süre beraber oldu bu oğlan, sonra ondan ayrılınca bu kıza geri geldi. bu nasıl ilişki, insan bi daha nasıl güvenir, nasıl affeder diye düşündüm. ben olsam en ufak bi hatasında yine aynı şeyleri yaşıyorum diye düşünüp konuyu aşamazdım. tuhaf yani böyle saçma bi ilişkim olacağına hiç olmaması daha iyi bence.
İlişki oldukça ilişkide flörtte olma haline alışıldığı için yalnızlık garip geliyor. Yalnız olmaya alışınca da ilişki fikri tuhaf geliyor. Ben hala flörtteyken falan çoğu zaman unutuyorum o insanı. O haber verme olaylarına uyum sağlayamıyorum ve kendimi kapana kısılmış gibi hissediyorum. Dışarı mı çıkıyorsun, haber ver. Uyuz oluyorum ya, koskoca insanım ben niye haber vermek zorundayım deli oluyorum buna. Karşımdakiler de bu huyumdan nefret ediyor. Öyle uyumsuzlaşma başlıyor zaten ama gerçekten çok komik geliyor o haber verme olayları ya.kadınlarımızda acayip bir evli olma ilişkide olma takıntısı var
ben boşandım 3 sene oldu saçma salak insanlar çıktı karşıma baktim olmuyor amaennnnn deyip saldım yalnızım mutluyum
bir ara bende çok takıntı yapmıştım ama o aralar hayatımın her alanında mutsuzdum
şimdi iş değiştirdim başka bir şehire taşındım vs vs daha iyiyim olursa olur olmazsa olmaz moddayim kimseye de tahammülüm kalmadı zaten
O yuzden erken evlilikler ve iliskilerde daha kolay uyum saglaniyor belki…İlişki oldukça ilişkide flörtte olma haline alışıldığı için yalnızlık garip geliyor. Yalnız olmaya alışınca da ilişki fikri tuhaf geliyor. Ben hala flörtteyken falan çoğu zaman unutuyorum o insanı. O haber verme olaylarına uyum sağlayamıyorum ve kendimi kapana kısılmış gibi hissediyorum. Dışarı mı çıkıyorsun, haber ver. Uyuz oluyorum ya, koskoca insanım ben niye haber vermek zorundayım deli oluyorum buna. Karşımdakiler de bu huyumdan nefret ediyor. Öyle uyumsuzlaşma başlıyor zaten ama gerçekten çok komik geliyor o haber verme olayları ya.
Yani yaş olarak büyüdükçe ayağı yerden kesen duygular azalıyor ve mantık daha fazla devreye giriyor olabilir. En azından bende böyle oluyor. Bu haber verme meselesinde o kadar çok üzerime geliyor ki karşımdakiler, içimden gelmesine fırsat bırakmıyorlar. Bi rahat bıraksalar belki kendiliğimden yapıcam ama yok.O yuzden erken evlilikler ve iliskilerde daha kolay uyum saglaniyor belki…
Buarada yani izin almak degil sadece haber veriyorsun esine, bu neden rahatsiz etsingorev gibi olmuyor zaten deger verdigi sevdigin insanin nerde oldugunu merak eder insan.. ayni evdeyken annem ben geldigimde yoksa evde onuda merak ederdm mesela..bu yuzden kendiliginden olmasi gerekenleri kasarak yapiyorsan zaten o iliskide yolunda gitmeyen seyler vardir.
Ohhf cok bunaltici oyle tipler.. nereye gittin ne yedin ne zaman uyudunYani yaş olarak büyüdükçe ayağı yerden kesen duygular azalıyor ve mantık daha fazla devreye giriyor olabilir. En azından bende böyle oluyor. Bu haber verme meselesinde o kadar çok üzerime geliyor ki karşımdakiler, içimden gelmesine fırsat bırakmıyorlar. Bi rahat bıraksalar belki kendiliğimden yapıcam ama yok.
En sonuncusu, ayrı evlerde olsak da aynı anda uyku için yatağa girelim istiyordu. Fazla hayalperestti. Genelde romantik olsun isteriz ama dozu kaçırınca çok sıkıcı oluyor hatta komik. Saat 23 civarı uyuyordu, ben de 2'den önce uyumam. Trip atardı ben 23'te yatmıyorum diyeOhhf cok bunaltici oyle tipler.. nereye gittin ne yedin ne zaman uyudunzaten biraksa bir cok seyi dedigi gibi kendin anlatacaksin.. baski guzel birsey degil iliskilerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?