güzel olup yalniz olmak?

Hep derim aura mühim
O aura yoksa da o aşkın ruhuna senin bürünmen lazım ama 'irkekk irkekk irkekk' diye tabiri caizse etrafa ve kendine sikayetlenmeden...neyse ince işler 🤭😁
O zaman suratinda 10 tane maske mi var kafanda 5 tane bere mi pek fark etmiyor 😂
maskelerin üstünde de işaretler olsa.bekar evli ilişkisi var ya da yok gibi.bir de ilişki durumu karışık işareti de olabilirrr :rolleyes:

Kizlar cok sacma olcak ama aranizda ben güzelimdir hosumdur ama erkeklerden cikma ya da evlilik teklifi almiyorum diyen var mi? Bir senedir pandemiyle mi alakali bilmiyorum kimseden teklif ya da iltifat almiyorum. Aslinda biriyle tanisabilcek bir ortamim yok su anda evdeyiz hepimiz zaten ama burda bazi arkadaslar markette yolda falan da tanisiyor birileriyle. Acaba yaslandim ya da cekici güzel bir kiz degilim ondan mi kimse tanismaya adim atmiyor diyorum üzülmeye basladim. Ya da bu durum normal mi? Güzel kizlar size cikma ya da tanisma teklifi geliyor mu? Bu isler nasil oluyor bu aralar? Pandemi süresince biriyle tanistiniz mi tanistiysaniz nerde nasil? Hayatin erkekten mi ibaretciler yazmasinlar gerek yok:) Cünkü yasim 33, hayatimi biriyle birlestirmek istiyorum.
Güzellikle olmuyor çünkü bu işler rabbim esmalarini ne de guzel anlatıyor bize..

Guzellik gören gözde bibi. Mesela kaynanama gore ben kadin bile degilim (kadin dedigin etli olurmuş) ama kendimi guzel saniyorum işte. 😂😂😂😂
ben de kısayımmmm.bazı otoritelere göre nefes almam bile israff değil ki koca bulmakkk.amanınn iyi ki evlenmişim yahuuuu :rolleyes:

Akisina mi biraksaniz?

Afedersiniz taş gibiyim ama kimse gelip tanısalim mi gibi tekliflerde bulunmuyor.
Markette, yolda böyle bir teklif gelse paralarim adami.

Sosyal ortamlara girmeye basladigimizda insallah her sey yoluna girer. Markette sizinle tanismak isteyen adamla tanismayin lutfen.
Taş gibi mısınız, mesela nasılsınız

Şimdi ülkem erkekleri belli, "Herkes peşimdeydi, hiç boş kalmadım, çok ilgilendiler" falan yazasım gelmiyor çünkü bu bi güzellik ölçütü olmuyor affedersin "Aha güldü, vercek" diye bakanlar varken.

Ondan çok şeapma sen güzelliği müzelliği.
Pandemi sebebiyle de kafeler ortamlar yasaklı, flört-tanışma olayları kesat olur tabi.

siz ne yiyip ne içiyorsunuz. Cıttten hıcmı sıkıntınız yok hıcmı dusunecek derdiniz yok actıgın konuda bellı yok. bu kafayı nasıl bukuyorsanız banada dıyın barı bende bırgun boyle rahat dolanayım. Rabbım gonderiyorsan barı takıp et yemınle ugrasmıyalım barı

Back
X