- 18 Ağustos 2009
- 5.461
- 4.509
- 698
- Konu Sahibi melankolik_24
Hahahah hadi hadi güzelsin güzelsiin yeme biziteşekkürler kuzummm.güzel değilimmm ama cem yılmazın dişi versiyonu kadar komiğimmmmm sitede bilenler bilirrrr![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahah hadi hadi güzelsin güzelsiin yeme biziteşekkürler kuzummm.güzel değilimmm ama cem yılmazın dişi versiyonu kadar komiğimmmmm sitede bilenler bilirrrr![]()
olabilir tüm akraba ve arkadaşlar whatsap guruplarına ilk beni eklediii.bedavaaa eğlenceee işteeeeeeee.pandemi deeeeeHahahah hadi hadi güzelsin güzelsiin yeme bizierkekler kendini güldüren kadın sever öyle bişeydi
![]()
bütün çilli kadınlar kraliyet ailelerine gelin oluyor yahuu.sarah ferguson meghan markle varr.![]()
İroni yapmistim aslinda emann neyseSans işi yani
kadın yahuuu.sana şehir konusunda bilgi verir diye düşündümmmm![]()
Markette, yolda mı? Biri benle buralarda tanışmak istese vitesi 5’e takar giderimKizlar cok sacma olcak ama aranizda ben güzelimdir hosumdur ama erkeklerden cikma ya da evlilik teklifi almiyorum diyen var mi? Bir senedir pandemiyle mi alakali bilmiyorum kimseden teklif ya da iltifat almiyorum. Aslinda biriyle tanisabilcek bir ortamim yok su anda evdeyiz hepimiz zaten ama burda bazi arkadaslar markette yolda falan da tanisiyor birileriyle. Acaba yaslandim ya da cekici güzel bir kiz degilim ondan mi kimse tanismaya adim atmiyor diyorum üzülmeye basladim. Ya da bu durum normal mi? Güzel kizlar size cikma ya da tanisma teklifi geliyor mu? Bu isler nasil oluyor bu aralar? Pandemi süresince biriyle tanistiniz mi tanistiysaniz nerde nasil? Hayatin erkekten mi ibaretciler yazmasinlar gerek yok:) Cünkü yasim 33, hayatimi biriyle birlestirmek istiyorum.
Güzellik göreceli .Bence hepdı nasıp .Allah ıstemedıkten sonra ıstersen bagır cagır .Yok yanı olmayınca olmuyor.Ama çirkin şansı çok onemlı .Kizlar cok sacma olcak ama aranizda ben güzelimdir hosumdur ama erkeklerden cikma ya da evlilik teklifi almiyorum diyen var mi? Bir senedir pandemiyle mi alakali bilmiyorum kimseden teklif ya da iltifat almiyorum. Aslinda biriyle tanisabilcek bir ortamim yok su anda evdeyiz hepimiz zaten ama burda bazi arkadaslar markette yolda falan da tanisiyor birileriyle. Acaba yaslandim ya da cekici güzel bir kiz degilim ondan mi kimse tanismaya adim atmiyor diyorum üzülmeye basladim. Ya da bu durum normal mi? Güzel kizlar size cikma ya da tanisma teklifi geliyor mu? Bu isler nasil oluyor bu aralar? Pandemi süresince biriyle tanistiniz mi tanistiysaniz nerde nasil? Hayatin erkekten mi ibaretciler yazmasinlar gerek yok:) Cünkü yasim 33, hayatimi biriyle birlestirmek istiyorum.
Kuzenim de siz gibi çok istiyordu. 35 yaşında evlendi. Eşi 8 ay sonra trafik kazası sonucu vefat etti. Herşeyin hayırlısını isteyin. Belki bekarlık yalnızlık hayırlıdır bilemezsinizHayir aslinda o sekilde sormadim. Güzellere de teklif gelmiyorsa belki erkekler degismistir kizlardan adim atmalarini bekliyorlardir diye:) Yani güzellere de teklif gelmiyorsa, anormal bir durum yokmus kendimde diyecegim:)
Uniden bı arkadaşım bu şekilde evlendi kız ortalama üstü güzel , erkekte ortalama üstü yakışıklı . Çocuğun annesi okula geliyor oğlum var diye fotoğraf gösteriyor ve bir şekilde oluyor .Doğru bak fotoğrafları da oluyordu:)) israrcilar bir de. Diyemiyorsun da teyzecim, senin oğlunun bir sevgilisi vardır sen hadi evlen, hadi evlen diyeceğin için sana soylemiyordur diye
Evet erkekler değişti. Kendi aralarında anlaşmaya vardı 3,5 milyar erkek. Artık kızlardan adım atmalarını bekliyoruz dediler. Ama çok gizli bu bilgi.Hayir aslinda o sekilde sormadim. Güzellere de teklif gelmiyorsa belki erkekler degismistir kizlardan adim atmalarini bekliyorlardir diye:) Yani güzellere de teklif gelmiyorsa, anormal bir durum yokmus kendimde diyecegim:)
Dogru söylüyorsunuz evliliklerin de garantisi yok sonucta. Hayirliysa olsun insallahKuzenim de siz gibi çok istiyordu. 35 yaşında evlendi. Eşi 8 ay sonra trafik kazası sonucu vefat etti. Herşeyin hayırlısını isteyin. Belki bekarlık yalnızlık hayırlıdır bilemezsiniz
Masterim bir kac aya bitiyor, en erken yazin calismaya baslayabilirim. Tek umudum calisma ortaminda zaten:)sosyal cevreniz yoksa zor yani ben gercekten ortak bir arkadas veya cevre olmadan insanlarin internette, markette, kafede vs tanisip iliskiye baslamalarina cok sasiriyorum. en azindan ayni ortamda olmaliyim o kisiyle biraz vakit gecirmeliyim yani yoksa zaten o internette herkese yaziyordur, markette herkesi begeniyordur. bunu da ben kendime yakistirmam.
eger amaciniz herhangi bir erkek bulmaksa okey cok kolay bulunur, yok gercekten normal bir iliski istiyorsaniz o da evde oldugunuz surece zor. siz hangi ulkedesiniz, master yapiyordunuz sanirim. calisma durumunuz yok mu?