güzel olup yalniz olmak?

Tam tersini kastettim aslinda, basliktan yanlis anlasildi galiba. Cok cirkinmiyim de kimse adim atmiyor demek istedim.
Olsun, yine de benim dediğimle aynı yere çıkıyor. Dış görünüş ve ilişki durumlarını birbirine bağlamak pek mantıklı değil.

Sosyal çevreniz çok mu mesela? Bence bu önemli. Hep aynı çevrede bulunuyorsanız yeni insanları tanıyamıyorsunuzdur belki.

bunlar hep kısmet. millette de genel bi depresyon var ekonomi ayrı bi dert pandemi ayrı bi dert. azcık da siz findirdeşin birilerine iltifat edin ayol illa onlar mı sizi tavlasın:)
Edemem cekinirim ya :( Nasil fingirdeseyim zaten hava buz gibi sapkayi atkiyi takiyoruz göz altina kadar da maske, neremle fingirdeseyim:)

Akisina mi biraksaniz?

Afedersiniz taş gibiyim ama kimse gelip tanısalim mi gibi tekliflerde bulunmuyor.
Markette, yolda böyle bir teklif gelse paralarim adami.

Sosyal ortamlara girmeye basladigimizda insallah her sey yoluna girer. Markette sizinle tanismak isteyen adamla tanismayin lutfen.

Olsun, yine de benim dediğimle aynı yere çıkıyor. Dış görünüş ve ilişki durumlarını birbirine bağlamak pek mantıklı değil.

Sosyal çevreniz çok mu mesela? Bence bu önemli. Hep aynı çevrede bulunuyorsanız yeni insanları tanıyamıyorsunuzdur belki.
Sosyal cevrem su an cok az, genisti aslinda ama coronadan dolayi herkes kendini geri cekti hastalik bitince görüselim diyorlar. Sadece telefonda konusuyoruz

Akisina mi biraksaniz?

Afedersiniz taş gibiyim ama kimse gelip tanısalim mi gibi tekliflerde bulunmuyor.
Markette, yolda böyle bir teklif gelse paralarim adami.

Sosyal ortamlara girmeye basladigimizda insallah her sey yoluna girer. Markette sizinle tanismak isteyen adamla tanismayin lutfen.
Market örnegi uc bir örnekti, esimle ekmek almaya ciktigimda tanistim, beklemedigim anda oluverdi tarzinda tanisma hikayelerine istinaden söyledim. Umarim sosyal ortamlara girebilirim tekrar en kisa zamanda..

Cama pankart yaptırın, gelen geçen görünce iltifat eder😂
Yahu evdeyiz, duvarlarla flörtleşecek haliniz yok.
Bu dönemde markette, yolda yanışanlar da maskeden geriye 3 5 cm kalıyor, saç kısaysa kadın olduğunu anlamak zor hele kış günü, onlar nefes alsın yeter konumundaki apaçidir herhalde.
Kiz gecen bim e gidiyorum.Biraz maskeyi araliyim dedim. Fercaceyi cikaran arabistandaki kadin gibin hissettim kendimi 😅😅😅

İnstagramini Facebook unu ve bilumum medyani herkese açık hale getir.bol filtreli eğlenceli foto paylaş illa yürüyen çıkar dm den
Resim de koymuyorum dogru düzgün zaten. Belki dediginiz gibi sosyal medyada biraz daha aktif olsam bir seyler cikabilir karsima.

Kizlar cok sacma olcak ama aranizda ben güzelimdir hosumdur ama erkeklerden cikma ya da evlilik teklifi almiyorum diyen var mi? Bir senedir pandemiyle mi alakali bilmiyorum kimseden teklif ya da iltifat almiyorum. Aslinda biriyle tanisabilcek bir ortamim yok su anda evdeyiz hepimiz zaten ama burda bazi arkadaslar markette yolda falan da tanisiyor birileriyle. Acaba yaslandim ya da cekici güzel bir kiz degilim ondan mi kimse tanismaya adim atmiyor diyorum üzülmeye basladim. Ya da bu durum normal mi? Güzel kizlar size cikma ya da tanisma teklifi geliyor mu? Bu isler nasil oluyor bu aralar? Pandemi süresince biriyle tanistiniz mi tanistiysaniz nerde nasil? Hayatin erkekten mi ibaretciler yazmasinlar gerek yok:) Cünkü yasim 33, hayatimi biriyle birlestirmek istiyorum.
Güzellik
Güzelim
Güzel olan
Hoş
Hoşum
Güzeller
Güzelsin
Güzel

Bana bekarken de evliyken de teyzeler gelirdi. Durakta, kuaförde vs... Güzellikten olduğunu hiç sanmıyorum çok uyumlu gelin tipim var demek ki:) O daha kötü. Bir teyze yeğeni için durakta çok ısrar etmişti mesela o zaman da 23 yaşımdayım höt de diyemedim. Telefon numarası almıştım sussun diye aramadım tabii. Yani bunu ben güzelim diye anlatmadım böyle şeyler oluyor ama erkekler değil kadınlar yapıyor herhalde diye anlattım.

Bana bekarken de evliyken de teyzeler gelirdi. Durakta, kuaförde vs... Güzellikten olduğunu hiç sanmıyorum çok uyumlu gelin tipim var demek ki:) O daha kötü. Bir teyze yeğeni için durakta çok ısrar etmişti mesela o zaman da 23 yaşımdayım höt de diyemedim. Telefon numarası almıştım sussun diye aramadım tabii. Yani bunu ben güzelim diye anlatmadım böyle şeyler oluyor ama erkekler değil kadınlar yapıyor herhalde diye anlattım.
Belki sizin enerjinizden ya da sans mi kader mi bu gönül isleri gercekten anlamadim.

Belki sizin enerjinizden ya da sans mi kader mi bu gönül isleri gercekten anlamadim.
Belki de kötü niyetli kişiler kolay kandirilacak biri gibi görünüyorumdur. Her şey olabilir yani. Dışarda gelip tanıştırmak isteyen veya tanımak isteyen kişiye güvenmek zor. Sosyal ortamlarda olması en güzeli.

Aklima babannem geldi. Otobuslerde kizlardan tel no toplamişti kuzenimi evlendirmeye ugrasiyordu. 😂😂😂😂😂

Karşılaşmış olabiliriz:) insan bir şey de diyemiyor o durumda. Erkek olsa terslersin ama senden çok büyük biri olunca dinliyorsun öyle işte:)

Benim babannemin numarasini aldigi kizlarla kuzenim konusmuşlardi biraz. Ama sonunda ne oldu kuzenim başka bir ulkeden kendi buldugu kizi gelin getirdi. 😂😂😂😂

Birkac kursa katildim, orda da herkes cekingendi. Bir sey olmadi yani. Ilk adimi ben mi atayim ne yapayim?:)
Senin hoslandigin birileri oldu mu , ilk adimi atacak? Yoksa sadece bekarlık canına tak mı etti?
Eğer bulunduğun bir ortamda gerçekten hoslandigin biri varsa , aranızda bir çekim hissettiysen ilk adımı atmazsin belki ama, onun atmasına yardimci olabilirsin... Mesela , en saçma tanışma anlarından biri, metrobuste gozgoze gelip böyle hafiften gulumsedigim biri olmuştu,bundan belki on sene önce. İkimiz de son durakta indik. Çocuğun yanına gitmedim belki ama o benim yanıma gelmek isterse diye yavaş yavaş yürüdüm, o bölgede takıldım falan, aradan bir süre geçince karşılaştık, sonra sanki iki arkadaşmişiz da denk gelmişiz gibi bir ortam oldu, yürümeye başladık (daha sonra operaya falan gittik, başka da romantik atrakisyonumuz olmadı,arkadas olduk 😅😅hala Instada ekliyiz)
Yani böyle şeyler... Mesela kursta bir bebeden hoşlandıysan mola verildiği zaman o kahve koyarken yanına git,kendin için bardak çıkar ,ona uzar sana da kahve koysun falan, ya da sigara içiyorsanız sigara içenler kümesi oluşturun, o ara sohbet edin... hoşlandığınız çocugun etkinlikte söylediği bir şey varsa ve sizin de iki gram ilginizi cekiyorsa molada o konuyla ilgili akıl alıyormuş gibi bir şey sorabilirsiniz mesela. Hem onu konuşturmus olursunuz. Bilmemnerede gonulluyum dediyse sizin de orada gönüllü olmak istediğiniz ama nereden başlamayı bilmediğiniz olabilir, hindistana gittim dediyse Hint filmleri izlemeyi sevdiğiniz, ölmeden mutlaka delhi 'yi görmek istediğinizi , bisikelti varsa bisiklete binmeyi sevdiğinizi,ama bisikelt dostu fazla rota bilmediğinizi söyleyip onun önerdiği rotalari not alabilirsiniz (zaten akabinde telefon numaranı alıp rotaların konumunu atar,eğer o da senden hoslandiysa)
Yani bunun gibi , adamla iletişim kurmaya yardım edecek şeyler olabilir...
Bir sürü şey iki insanı tanıştırmaya yarar...
iş yerinden ama hiç tanışmadığım birisi vardi. Bir gün asansör açıldı ona 'seni xyz'ye (bir anime karakteri canavarı) benzetiyorum' dedim , hiç bir amacım yoktu,sadece çok benzetigim için paylaşma ihtiyacı duymuştum. Meğer bu anime , çocuğun favori animesi, o canavar da en sevdiği karakterimiş, kendi kendine triplere girmiş, 'bu bir kader' falan diye, sonra bir şekilde hayatıma girdi, ben ayrılana kadar bir seneyi aşkın Beraber olduk.
Böyle saçma bir şey bile ilişki başlatmaya örnek...
Ya da gittiğim bir kafede coooookk tatlı bir yabancı garsondan hoşlanmiştim, öyle bir hoslanti ki, tavlayi ters tarafa oynamisim heyecandan. Azıcık sohbet etmiştik, sonra bir daha gittim o kafeye, sonra bir defa daha :)) en sonunda bana birazdan molaya çıkacağını, ona eşlik edip edemeyeceğimi sormuştu. Sonra bir başladık, yine bir seneyi aşkın süre devam ettik, favori sevgilimdi kendisi:)
Yani, mesela saçma bir başlangıç hikayesi daha...
Daha saçma hikayelerim de var ama gereksiz uzatmak istemiyorum; demek istediğim karşı taraftan bir gol gelmesini istiyorsan sen de ona bir pas verebilirsin.

Benim babannemin numarasini aldigi kizlarla kuzenim konusmuşlardi biraz. Ama sonunda ne oldu kuzenim başka bir ulkeden kendi buldugu kizi gelin getirdi. 😂😂😂😂
Ben hiç numara vermedim. Demek ki karşılaşmadık. Sizin babanne baya tatlı dilli biri sanırım baya bir numara aldığına göre:) Aslında erkekler kızlarla konuşmak için bebek, evcil hayvan falan gezdiriyor ya kucağında filmlerde, onun yerine babanne, ananne ile gezmeli. Güzel taktik:)

Ben evli olduğum halde kaç tane teyze yuzuge rağmen teklif etti bence sizin etrafınızda teyzeler yok 😂
Şaka bir yana bu işler guzellige bakmiyor bence biraz ortam sosyallik falan lazım .

Back
X