Ne iş yapıyorsun ki gülüm:)) kaç yaşındasın:))
Allaha Şükür benimde evliliğim ufak tefek şeyler dışında gayet güzel. Eşimden ve ailesinden de çok memnunum. Allah bozmasın inşallah herkesede nasip etsin.
Amiiin :)) sen çalışıyor musun canım:))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allah seni ne yapmasın:)) ciddi misin kız :) değildir korkma :))aynen yaa kkda çoğu kadının kocası gay.. nerden anlıyacağız adamın gay olup olmadığını evlenmeden fark edebilmemiz için ne yapmamız gerek acaba.. 5 aydır çııyorum erkek arkadaşımla daha beni öpmedi bile, saygısından varsayıyorum bu durumu.. gay değildir dimi :/
Gösterme öyle şeyler.... Hakikaten nereden bilinir ya.. Hım. Ya aklıma hiç birşey gelmedibende ciddi düşündüğüne yoruyorum... yani umarım öyledir :/... kaslı erkek fotoğrafı falan mı göstersem çocuğa nasıl sence diye? o zamanda beni kötü bilir..
bakma aslında işim iyi rahat ama artık 9 sene olunca bezmiş bıkmış olarak ofluyorum :))[/
Hıımmm ....işine sevmiyor musun??? Ki sevsekte bazen insan bıkıveriyor ya...
Allah seni ne yapmasın:)) ciddi misin kız :) değildir korkma :))
Gösterme öyle şeyler.... Hakikaten nereden bilinir ya.. Hım. Ya aklıma hiç birşey gelmedi(
bakma aslında işim iyi rahat ama artık 9 sene olunca bezmiş bıkmış olarak ofluyorum :))[/
Hıımmm ....işine sevmiyor musun??? Ki sevsekte bazen insan bıkıveriyor ya...
Allah seni ne yapmasın:)) ciddi misin kız :) değildir korkma :))
Gösterme öyle şeyler.... Hakikaten nereden bilinir ya.. Hım. Ya aklıma hiç birşey gelmedi(
nasıl korkmıyım ay? kocasından dert yanan kadınların eşleri %40ı gay. soruyorlar evlenmeden önce fark etmedin mi diye kem küm diye kaçamak cevaplar veriyorlar
Olma ihtimali var mı hakikaten şüpheleniyor musun?? Netten bakalım bence :))Google amca bi kaç söyler:))
yok şüphelenmiyodumda burdaki kadınlar içime şüphe düşürdü.. genel olarak benimle çok uğraşır mesela bi mağazaya sokup baştan aşşağıya giydirir, saçımın boyasına karışır topuklu ayakkabuı giy. şöyle yürü böyle dur diye..
Futbol falan sevmiyorsa tenis gibi şeylerle ilgiliye gay vs vs birsürü şey yazıyor...tabii kesin gay yapmaz futbol sevmemekte.. Sen bi oku bak orayı
bakayım bakmasına da goggle ne yazıcam
kocamızın gay olduğunu nasıl anlarız? mı
Sevgilimin gay olduğunu nasıl anlarım yazım ben:):):
Kızlarrr zayıflamak için diyet gruplarına topik açtım kimse gelmiyoorr:
hihihi kk da bununla ilgili açılmış bi topik buldum.
Kızı adamı zorla gay yapcan haa
hihihi kk da bununla ilgili açılmış bi topik buldum.
Zayıflama sende boşver
Şaka bir yana ne kadar fazlan varki...
İnşaallah gay değildir yaaa....canım ben iftara gidiyorum sonra teravi falan :)) gece anca donerim:))
7kilo versem olur:):):)
hahah valla yaa :) yok yok gay değil benim sevgilim renkli pantolon bile giymez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?