Güzel şeylerden bahsedelim hadi...

Ne iş yapıyorsun ki gülüm:)) kaç yaşındasın:))

bakma aslında işim iyi rahat ama artık 9 sene olunca bezmiş bıkmış olarak ofluyorum :))[/

Hıımmm ....işine sevmiyor musun??? Ki sevsekte bazen insan bıkıveriyor ya...

Allah seni ne yapmasın:)) ciddi misin kız :) değildir korkma :))
bende ciddi düşündüğüne yoruyorum... yani umarım öyledir :/... kaslı erkek fotoğrafı falan mı göstersem çocuğa nasıl sence diye? o zamanda beni kötü bilir..
Gösterme öyle şeyler.... Hakikaten nereden bilinir ya.. Hım. Ya aklıma hiç birşey gelmedi (

İnşaallah :)) ümitli:)) yani genel kültür değil mi..elimizden geldiğince kendimizi geliştirmeliyiz:))leşim tablete bi oyun yüklemiş.. İngilizce kelime ezberliyom falan sonra o okuya duyduğunu yazıyorsun vs... Az iyi olur mu ingilizce öğrenmeye katkısı:))

nasıl korkmıyım ay? kocasından dert yanan kadınların eşleri %40ı gay. soruyorlar evlenmeden önce fark etmedin mi diye kem küm diye kaçamak cevaplar veriyorlar

benimde aklıma gelmiyo bişey valla

nasıl korkmıyım ay? kocasından dert yanan kadınların eşleri %40ı gay. soruyorlar evlenmeden önce fark etmedin mi diye kem küm diye kaçamak cevaplar veriyorlar

Olma ihtimali var mı hakikaten şüpheleniyor musun?? Netten bakalım bence :))Google amca bi kaç söyler:))

Kızlarrr zayıflamak için diyet gruplarına topik açtım kimse gelmiyoorr:

Olma ihtimali var mı hakikaten şüpheleniyor musun?? Netten bakalım bence :))Google amca bi kaç söyler:))

yok şüphelenmiyodumda burdaki kadınlar içime şüphe düşürdü.. genel olarak benimle çok uğraşır mesela bi mağazaya sokup baştan aşşağıya giydirir, saçımın boyasına karışır topuklu ayakkabuı giy. şöyle yürü böyle dur diye..

Baktım Google'a:)) ekşi sözlüğe baktım çok şey yazıyor bi öyküsünde:))ayıp ayıp şeyler yazıyor diye buraya taşınmadım yazıyı:))

Futbol falan sevmiyorsa tenis gibi şeylerle ilgiliye gay vs vs birsürü şey yazıyor...tabii kesin gay yapmaz futbol sevmemekte.. Sen bi oku bak orayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…