Güzel şeylerden bahsedelim hadi...

Olur tabi..
İngilizce öğrenmenin ilk kuralı ilgili olmak bana göre...
Sen de baya ilgilisin anladığım kadarıyla...
Kelime öğrenmek de çok faydalı...

hahah valla yaa :) yok yok gay değil benim sevgilim renkli pantolon bile giymez

Kız değildir zaten ya..okadar sürede mutlaka anlardin..biyerden patlak verirdi..
Hem benim eşim de tenis sever...ama taşfirin erkeği aynı zamanda...yani yazılanlarla kafanı karıştırma derim dostum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ay hadi inş

allah kabul etsin.. hızır as. sofranıza davet ettirsin
Âmin saol canım:)) geri döndüm ama sabahlara kadar ağlayasım var yaaaa

Son düzenleme:
Ya mesajları çorba ettim iyice kusura bakmayınnnn

Günaydın canım

Kızlar internetim bitti yaaa... Tüm operatörlerde kesilmiş 25inde yenilecek dediler bende wifile çektim şimdi:))nasılasınız bakalım

Internetim yenilendii:):): eee herkeste bi bayram telaşı... Nerelerdesiniz kızlarr

İşteyim ya ne olsun bayram iznini bekliyorum

Aynen ya... Çantalar mantarlar herşey hazır hadi git deseler hemen gidicem :)) ama demiyorlarrrrr.... Oooff... Eee Ramazan'ın nasıl geçti canım?

Aynen ya... Çantalar mantarlar herşey hazır hadi git deseler hemen gidicem :)) ama demiyorlarrrrr.... Oooff... Eee Ramazan'ın nasıl geçti canım?

Bende çanta falan hazır değil biryere gitmeyeceğiz. Zaten yarında iş var. ilk gün akrabaları gezip 2. ve 3. gün uzanıp dizisi izlemek istiyorum.

Senin akrabalar yakındaymış..:))benim kimsem yok burada:)) o yüzden gidicem bakalım ilk güm k.valideye sonra annemlere bayram bitttiiii:):)olacak:):) ama gitmeye ihtiyacımız var değişiklik olur canım çok sıkılıyor iyice tek başıma..

Tabiki değişişiklik olmazmı. Hele annen uzaktaysa zordur hasret gidermek lazım.
Eşimin tarafına gidiyoruz önce sonra halamlara herkes orda toplanıyor herkesi görmüş oluyorsun güzel geçiyor.

Güzelmiş:):) bizim gibi yol yol:)) biz çok fena oluyoruz ya hava değişimi bi vuruyor istiğfar ediyoruz... K.valideler dağın tepesinde:))annemlere denize sıfır..... Bize hava çarpmasında kime çarpsın zaten:):):

Hangi şehirdeler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…