- 9 Aralık 2013
- 2.120
- 1.396
- 158
Renkli pantolonda giymiyorsa tamam işte ohh rahatla :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnşaallah :)) ümitli:)) yani genel kültür değil mi..elimizden geldiğince kendimizi geliştirmeliyiz:))leşim tablete bi oyun yüklemiş.. İngilizce kelime ezberliyom falan sonra o okuya duyduğunu yazıyorsun vs... Az iyi olur mu ingilizce öğrenmeye katkısı:))
hahah valla yaa :) yok yok gay değil benim sevgilim renkli pantolon bile giymez
Kız değildir zaten ya..okadar sürede mutlaka anlardin..biyerden patlak verirdi..
Hem benim eşim de tenis sever...ama taşfirin erkeği aynı zamanda...yani yazılanlarla kafanı karıştırma derim dostum
Âmin saol canım:)) geri döndüm ama sabahlara kadar ağlayasım var yaaaaallah kabul etsin.. hızır as. sofranıza davet ettirsin
Bende birşey sandım canım ya ramazan işte akşam tıka basa yiyemezsin zaten eee teravih de var spor işte bayrama Fit olursun inşallah
Evet öyle yapmaya çalışıcam bende :)) şimdi sahurda ceviz domates yoğurt falan yiyeyim diyorum:))ekmek almadım :))
Olur tabi..
İngilizce öğrenmenin ilk kuralı ilgili olmak bana göre...
Sen de baya ilgilisin anladığım kadarıyla...
Kelime öğrenmek de çok faydalı...
Evet eşimde bende önümüze ne gelse az az çalışırızda şöyle sağlam tutamıyoruz ucundan Üni.dir arapçadır kreştir Evdir derken çok çalışamıyorum:))ama bunlar bahane şu an kendimi tam hazır hissetsem şu dk başlayabilirim... Ama ben bir şeyi yalnız yapmayı sevmiyorum işte....
Kız değildir zaten ya..okadar sürede mutlaka anlardin..biyerden patlak verirdi..
Hem benim eşim de tenis sever...ama taşfirin erkeği aynı zamanda...yani yazılanlarla kafanı karıştırma derim dostum
Hadi yırttınız :)) gay may değil sizinkiler:)) şüphelenmeyiz kızım ya:))sevgiliniz sizden şüpheleniyor mu:):):
Günaydın canım
Nasılsın canım:):)
Inşallah...ben de çok istiyorum arapça öğrenmeyi..
Bana da nasip olur inşallah
Hoşgeldin tatlım...
Kıyamam daa 1 aylık...
Allah musmutlu etsin sizi inşallah...
çokkk teşekkür ederim canım benimm
Internetim yenilendii:):): eee herkeste bi bayram telaşı... Nerelerdesiniz kızlarr
İşteyim ya ne olsun bayram iznini bekliyorum
Aynen ya... Çantalar mantarlar herşey hazır hadi git deseler hemen gidicem :)) ama demiyorlarrrrr.... Oooff... Eee Ramazan'ın nasıl geçti canım?
Bende çanta falan hazır değil biryere gitmeyeceğiz. Zaten yarında iş var. ilk gün akrabaları gezip 2. ve 3. gün uzanıp dizisi izlemek istiyorum.
Senin akrabalar yakındaymış..:))benim kimsem yok burada:)) o yüzden gidicem bakalım ilk güm k.valideye sonra annemlere bayram bitttiiii:):)olacak:):) ama gitmeye ihtiyacımız var değişiklik olur canım çok sıkılıyor iyice tek başıma..
Tabiki değişişiklik olmazmı. Hele annen uzaktaysa zordur hasret gidermek lazım.
Eşimin tarafına gidiyoruz önce sonra halamlara herkes orda toplanıyor herkesi görmüş oluyorsun güzel geçiyor.
Güzelmiş:):) bizim gibi yol yol:)) biz çok fena oluyoruz ya hava değişimi bi vuruyor istiğfar ediyoruz... K.valideler dağın tepesinde:))annemlere denize sıfır..... Bize hava çarpmasında kime çarpsın zaten:):):
Hangi şehirdeler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?