Güzel yuvam Enkaz oldu. Gidiyorum..

Anneme o lafi bir an once cikip gitsin diye soyledim diyor.

Bebek babasız kalmasın,yuvam dağılmasın diye kocam iyi ,mutluyduk ,sorun annesindeydi diye kendini kandırıyor.Hadi diyelim boşanmaya gönlün yok o adama nasıl tepki vermezsin.En azından evden atardın birde ona hizmet etmezdin .Bu kadar da ezik olunmaz.

Ben dünkü sözüm için özür diliyorm benim tartismaya kavgaya hic gücüm yok gercekten.bu travmayi artik at sende üzerinden.bu kadar bencil olmayw hakkin yok seninde benimde bu bebegin vebali herkesi yakar.kin nefret kimseye zarar vermez sana zarar verir.ole sacma bi durumdasin ki su an sabah laf olsun soyledigim şeyi bile ciddiye aliyosun.kendine gel artık lutfen...
Bu isler senin oyuncagin olmicak kadar ciddi.hadi bakalim bebegi iki gün gorme noluyo,bana gelmis gidicem falan diyosun.gerekirse terapi görelim biseyler yapalım bu boktan islerden yoruldum ben.hala kibir yapıp kendi hirslarinin pesinde koscaksan Yapcak bisey yok sana savasinda kolay gelsin benim savasmaya niyetim yok.
-Diyor. Ne anladiniz bundan.-

dünyanın en kötü gelini olsam, hatta arttırıyorum eşimin annesine ben küfredip saldırıp darp etmeye kalksam eşim yine beni korur (bu da sağlıklı bir durum olmaz tabi), seninki kalkmış boşarım anne tamam demiş.
çıkıp gitmesi için başka şeyler söylenebilirdi.
hem o nasıl bir erkek ki, annesi senin kafana bardak sandalye atarken seni koruyamamış?
sen bence bu adamı hak etmediği halde seviyorsun.
konuyu okuduğumda üzülmüştüm boşanmaya karar vermene.
ama doğru olan buymuş, geç bile kalmışsın. sorun annesi değil, eşin.

bunların hepsini o mu dedi?

ilk paragrafı sen mi dedin?

Kusura bakmayın safmısınız başka bir şey mi anlamadım

Sizi dövmesine engel olacağına,anasına rest çekeceğine, evime gelme ,karıma böyle davranamazsın diyeceğine ;
birde kadına eline sağlık der gibi onaylamış .Hala daha mışmış ta mış mış adam sizi ayakta uyutuyor sizde saf saf inanıyorsunuz

bence ilk paragrafı konu sahibi demiş
bu kocanın bir tarafını tavana vurdurdukça vurduruyor konu sahibi
ya kadın sana el kaldırmış sen ona küfrettin diye bıunlar oluyor vallahi daha çok ezileceksin gibi duruyor

evet yani ben de anlamadım bu kadar alttan neden alıyor?
darp edilen de konu sahibi, özür dileyen de.

İhale gene senin başına kalmış boşanmaya niyetinde yok ayrılma o zaman. Ailenide yorma üzme boşuna

evet yani ben de anlamadım bu kadar alttan neden alıyor?
darp edilen de konu sahibi, özür dileyen de.
adamın eline sağlık annemin iyi ki dövmüş seni
dövülende sensin ezilende sensin huzursuz olanda sensin suçlu da sensin diyor koca efendi şaka gibi yaw
ama konu sahibinde de suç bu kadar alttan alırsan üstüne çıkan çok olur

Bencilmişsin,kibirliymişsin bilmem ne de hala daha zeytinyağı gibi üste çıkıyor.Çocuk diyerek seni zayıf noktandan vurmaya çalışıyor aç artık gözlerini.Kendini bir halt sanan adama göster gücünü.Madem seviyordu gerekirse annesine resti çekecekti.Ha kendi dövmüş ha anasına dövdürtmüş bence bir fark yok.Seninki kendini bulunmaz hint kumaşı zannediyor.

Evet sanırım ilkini konu Sahibi söylemiş.
Adım atan sen olmuşsun yine galiba.
Adam da en azından terapi lafı etmiş.
Bosanmiycaksin o belli. Bence vakit kaybetmeden terapi alın bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…