- 2 Şubat 2016
- 1.551
- 1.909
- 83
- Konu Sahibi sekerlileblebitozu
-
Anneme o lafi bir an once cikip gitsin diye soyledim diyor.Sizin eşinizle onun eşi arasında dağlar kadar fark var.Kayınvaldeden dayak yeseydiniz siz kabullenip durmazdınız evinizde.Sizin eşinizin bırak dövmeyi el kaldırmaya müsaade etmeyeceğini biliyoruz.Birde onun eşi olanlardan sonra peşinden tamam anne boşayıp bende peşinden geleceğim diyecek kadar sevgisiz bir insan.Konu sahibinin şimdiye kadar durması hata
kayınvalıde den dayak mıben nasıl atlamısım bunu
ınanmıyorum konu sahıbı nın kesınlıkle durması hata
e pekı nasıl hala kocamı sevıyorum sorunumuz yoktu dıyor...
asıl sorun eşi halbukı
Cozum bulamadim ki ben. Var mi bilen.
Anneme o lafi bir an once cikip gitsin diye soyledim diyor.
Keske.eski konunu okudum
kocanda iş yok
bence onu o kadar sevme
Ben dünkü sözüm için özür diliyorm benim tartismaya kavgaya hic gücüm yok gercekten.bu travmayi artik at sende üzerinden.bu kadar bencil olmayw hakkin yok seninde benimde bu bebegin vebali herkesi yakar.kin nefret kimseye zarar vermez sana zarar verir.ole sacma bi durumdasin ki su an sabah laf olsun soyledigim şeyi bile ciddiye aliyosun.kendine gel artık lutfen...
Bu isler senin oyuncagin olmicak kadar ciddi.hadi bakalim bebegi iki gün gorme noluyo,bana gelmis gidicem falan diyosun.gerekirse terapi görelim biseyler yapalım bu boktan islerden yoruldum ben.hala kibir yapıp kendi hirslarinin pesinde koscaksan Yapcak bisey yok sana savasinda kolay gelsin benim savasmaya niyetim yok.
-Diyor. Ne anladiniz bundan.-
Kusura bakmayın safmısınız başka bir şey mi anlamadımAnneme o lafi bir an once cikip gitsin diye soyledim diyor.
bence ilk paragrafı konu sahibi demişbunların hepsini o mu dedi?
ilk paragrafı sen mi dedin?
bence ilk paragrafı konu sahibi demiş
bu kocanın bir tarafını tavana vurdurdukça vurduruyor konu sahibi
ya kadın sana el kaldırmış sen ona küfrettin diye bıunlar oluyor vallahi daha çok ezileceksin gibi duruyor
Ben dünkü sözüm için özür diliyorm benim tartismaya kavgaya hic gücüm yok gercekten.bu travmayi artik at sende üzerinden.bu kadar bencil olmayw hakkin yok seninde benimde bu bebegin vebali herkesi yakar.kin nefret kimseye zarar vermez sana zarar verir.ole sacma bi durumdasin ki su an sabah laf olsun soyledigim şeyi bile ciddiye aliyosun.kendine gel artık lutfen...
Bu isler senin oyuncagin olmicak kadar ciddi.hadi bakalim bebegi iki gün gorme noluyo,bana gelmis gidicem falan diyosun.gerekirse terapi görelim biseyler yapalım bu boktan islerden yoruldum ben.hala kibir yapıp kendi hirslarinin pesinde koscaksan Yapcak bisey yok sana savasinda kolay gelsin benim savasmaya niyetim yok.
Hepsi o iki ayri msj onun ikisi de.bunların hepsini o mu dedi?
ilk paragrafı sen mi dedin?
adamın eline sağlık annemin iyi ki dövmüş senievet yani ben de anlamadım bu kadar alttan neden alıyor?
darp edilen de konu sahibi, özür dileyen de.
aa pardon ben sen adama mesaj attın adamda sana cevap attı zannettim özür dilerimHepsi o iki ayri msj
Neyse..adamın eline sağlık annemin iyi ki dövmüş seni
dövülende sensin ezilende sensin huzursuz olanda sensin suçlu da sensin diyor koca efendi şaka gibi yaw
ama konu sahibinde de suç bu kadar alttan alırsan üstüne çıkan çok olur
ben ilk özür dileyen sensin zannettimNeyse..
Herhalde ozur dileyen ben olsam burda paylasmam tum kk uzerime coker:)ben ilk özür dileyen sensin zannettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?