Güzel yuvam Enkaz oldu. Gidiyorum..

+1

Önceki yorumlarda kayınvalideniz tarafından darp edildiğinizi okudum. O şaşkınlığı atamadan eşinizin iki farklı duygulu mesajını okuyorum. Adam gerçekten dolduruşa geliyor açık ve net. Ve anında da duyguları değişiyor. Sizin üzerinize gidilmiş ama kibirli ve hırslı olan siz olmuşsunuz. Bu huyu değişir mi bilemiyorum. Terapi gerçekten istiyorsa ikiniz beraber gidin. En çok terapiye de eşinizin ihtiyacı var ama.

+1
Bebeğe yazık.

kv konusunu tekrar okudum offf ne kv imis o ya.bir adam karisinin bu kadar uzulmesine kotu muameleye nasil tepki vermez.disarda cocuga annesi tokat yapistirsa icim ciz eder ki bu senin esin evladinin annesi.boyle vicdansiz annenin oglu da boyle olur.bu evlilik kv nin ailenize hic karistirilmamasi ve esinizin sizi koruyip kollamasi deger vermesiyle duzelir.ben evladimin oldugu yerde sigara icecek insani zaten haddini bildiririm.esin diyor ya annem konussa da sen susacakmissin.niye susacaksin daha fazla ezsin diye mi.yeri gelince konusacaksin hakkini savunacaksin tabi.
BEKARLAR azcik evleneceginiz adamin annesini taniyin iyi kv iyi evlat yetistirir bunu hic unutmayinnn..

bende önce mesajı atıp sonra başkalarıyla konuşup dolduruşa geldiğini düşündüm bir mesajında özür diliyor barışmak istiyor diğerinde suçluyor alttan alta tehdit ediyor

bende önce mesajı atıp sonra başkalarıyla konuşup dolduruşa geldiğini düşündüm bir mesajında özür diliyor barışmak istiyor diğerinde suçluyor alttan alta tehdit ediyor
Ben de açıklamayı okumasam sizin gibi yazacaktım zaten. Sanırım konu sahibi de eşinin güzel davranışlarını gördükçe içinde bir umut taşıyor. Dolduruşa gelmese çok iyi oluruz diye ama... Adamın annesini de ortadan yok edemeyiz. Üzüldüm gerçekten nasıl bir yol bulunmalı bu duruma.

Gorusmuyorlar. Dolayisiyla su an dolduramiyor ama bir gun yapacak. Suan ki savasimiz sadece benim icimdeki alevle alakali. Kv su an firtina oncesi sessizlikte.

önceki konudan seni çok net biliyorum. hata yapmışsın. adamın anacı olduğu belli. sen anası hakkında konuşunca özür dilemesini beklemen saçmalık. yapman gereken onun annesi ölmüş gibi davranman. görüşme o da gelmesin. kopar ipleri. cidden ölü gibi davran. ölen insanın arkasından konuşulmaz değil mi. stratejik davran bundan sonra yapacağın tek şey bu

Gorusmuyorlar. Dolayisiyla su an dolduramiyor ama bir gun yapacak. Suan ki savasimiz sadece benim icimdeki alevle alakali. Kv su an firtina oncesi sessizlikte.
Kvniz sizi kışkırtıyor ve üstüne kötü gelin damgası yapıştırıyor. Siz de insansınız tabi her olayda sakin kalamazsınız. Böyle insanlarla baş etmek çok zor. Bir terapisti dinlese eşiniz belki kendine çeki düzen verebilir. Dışardan bir göz bazı şeyleri görmesine yardımcı olabilir.

Evet oyle davraniyordum. Hatta dunku olayin cikis noktasi da bu. Benim icin öldü dedim. Falan filan. Ölüsü bile huzurumu bozar onun. Olse su an kesin bi muzaratiyla ölur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…