- 9 Eylül 2013
- 12.073
- 27.798
- 798
- Konu Sahibi sekerlileblebitozu
-
ne bileyim iki paragraf birbirinden o kadar alakasız duruyor ki iki ayrı kişi yazdı zannettim :)Herhalde ozur dileyen ben olsam burda paylasmam tum kk uzerime coker:)
'Çok güzel bir evliliğim' vardi diyosun demek ki sende ve eşinde bu evliliği mutlu mesut yürütebilecek sevgi saygi ve dahasi var.
Son 1 aydir kötü olabilirsin hatta cok kötü olabilirsiniz ama bu boşanmak için yeterli bi sebep mi? Her zaman ayni seviyede gitmez ilişkiler şuan iniştesiniz ama yükselmeyeceğiniz ne malum? bunun için neden mücadele etmiyosunuz?
Başli başina bi konu bile anlatamadin, belli ki birbirinizi yiyip durmuşsunuz sirf bu yüzden gitme derim, üstelik bi de bebeğin var. Artik bir değil, on düşünmelisin.
Önceki yorumlarda kayınvalideniz tarafından darp edildiğinizi okudum.Ben dünkü sözüm için özür diliyorm benim tartismaya kavgaya hic gücüm yok gercekten.bu travmayi artik at sende üzerinden.bu kadar bencil olmayw hakkin yok seninde benimde bu bebegin vebali herkesi yakar.kin nefret kimseye zarar vermez sana zarar verir.ole sacma bi durumdasin ki su an sabah laf olsun soyledigim şeyi bile ciddiye aliyosun.kendine gel artık lutfen...
Bu isler senin oyuncagin olmicak kadar ciddi.hadi bakalim bebegi iki gün gorme noluyo,bana gelmis gidicem falan diyosun.gerekirse terapi görelim biseyler yapalım bu boktan islerden yoruldum ben.hala kibir yapıp kendi hirslarinin pesinde koscaksan Yapcak bisey yok sana savasinda kolay gelsin benim savasmaya niyetim yok.
-Diyor. Ne anladiniz bundan.-
kaynananı boşa, neden birbirinizden vazgeçiyorsunuz ki?
ben anlamıyorum 3. kişiler yüzünden biten evlilikleri.
sen anlattığın kadar seviyorsan, karşıdan da bu sevgi varsa bitmesine gerek yok. başka çözümler bulunabilir.
ortada bir bebek var çünkü bir de.
bende önce mesajı atıp sonra başkalarıyla konuşup dolduruşa geldiğini düşündüm bir mesajında özür diliyor barışmak istiyor diğerinde suçluyor alttan alta tehdit ediyorÖnceki yorumlarda kayınvalideniz tarafından darp edildiğinizi okudum.O şaşkınlığı atamadan eşinizin iki farklı duygulu mesajını okuyorum. Adam gerçekten dolduruşa geliyor açık ve net. Ve anında da duyguları değişiyor. Sizin üzerinize gidilmiş ama kibirli ve hırslı olan siz olmuşsunuz. Bu huyu değişir mi bilemiyorum. Terapi gerçekten istiyorsa ikiniz beraber gidin. En çok terapiye de eşinizin ihtiyacı var ama.
konu sahibi kuzey kutup dairesine yerleşse kaynanasından kurtuluşu yok gibi görünüyor+1
Bebeğe yazık.
Yok arkaya yazdigi mesajlar. Zaten dokduracak olan insanla gorusmuyor.bende önce mesajı atıp sonra başkalarıyla konuşup dolduruşa geldiğini düşündüm bir mesajında özür diliyor barışmak istiyor diğerinde suçluyor alttan alta tehdit ediyor
Ben de oyle dusunuyorum. Kurtulamicam.konu sahibi kuzey kutup dairesine yerleşse kaynanasından kurtuluşu yok gibi görünüyor
Ben de açıklamayı okumasam sizin gibi yazacaktım zaten. Sanırım konu sahibi de eşinin güzel davranışlarını gördükçe içinde bir umut taşıyor. Dolduruşa gelmese çok iyi oluruz diye ama... Adamın annesini de ortadan yok edemeyiz. Üzüldüm gerçekten nasıl bir yol bulunmalı bu duruma.bende önce mesajı atıp sonra başkalarıyla konuşup dolduruşa geldiğini düşündüm bir mesajında özür diliyor barışmak istiyor diğerinde suçluyor alttan alta tehdit ediyor
aynı şehirde misinizBen de oyle dusunuyorum. Kurtulamicam.
bir de eşin terapi kabul eder miBen de oyle dusunuyorum. Kurtulamicam.
Gorusmuyorlar. Dolayisiyla su an dolduramiyor ama bir gun yapacak. Suan ki savasimiz sadece benim icimdeki alevle alakali. Kv su an firtina oncesi sessizlikte.Ben de açıklamayı okumasam sizin gibi yazacaktım zaten. Sanırım konu sahibi de eşinin güzel davranışlarını gördükçe içinde bir umut taşıyor. Dolduruşa gelmese çok iyi oluruz diye ama... Adamın annesini de ortadan yok edemeyiz. Üzüldüm gerçekten nasıl bir yol bulunmalı bu duruma.
Hayir 1000 km otede ama heryere yetisebilitesi var diliyle. Fitne fucuraynı şehirde misiniz
Zaten o yazmis terapi gorelim diye.bir de eşin terapi kabul eder mi
ooooo fena kadınmış gerçekten 1000 km öteden eve gelip her şeyi bu kadar karıştırabildi öyle miHayir 1000 km otede ama heryere yetisebilitesi var diliyle. Fitne fucur
aZaten o yazmis terapi gorelim diye.
deneyebilirsin belkiZaten o yazmis terapi gorelim diye.
Kvniz sizi kışkırtıyor ve üstüne kötü gelin damgası yapıştırıyor. Siz de insansınız tabi her olayda sakin kalamazsınız. Böyle insanlarla baş etmek çok zor. Bir terapisti dinlese eşiniz belki kendine çeki düzen verebilir. Dışardan bir göz bazı şeyleri görmesine yardımcı olabilir.Gorusmuyorlar. Dolayisiyla su an dolduramiyor ama bir gun yapacak. Suan ki savasimiz sadece benim icimdeki alevle alakali. Kv su an firtina oncesi sessizlikte.
Evet oyle davraniyordum. Hatta dunku olayin cikis noktasi da bu. Benim icin öldü dedim. Falan filan. Ölüsü bile huzurumu bozar onun. Olse su an kesin bi muzaratiyla ölur.önceki konudan seni çok net biliyorum. hata yapmışsın. adamın anacı olduğu belli. sen anası hakkında konuşunca özür dilemesini beklemen saçmalık. yapman gereken onun annesi ölmüş gibi davranman. görüşme o da gelmesin. kopar ipleri. cidden ölü gibi davran. ölen insanın arkasından konuşulmaz değil mi. stratejik davran bundan sonra yapacağın tek şey bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?